Kendimi rezil olmus hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet cok basinda farketmis olmam büyük sans.

Adam önce adım atmış sonra her ne olduysa kırmadan geri adım atmış sen artık hiç oralı olma tekrar adim gelirse sağlam olmadığı sürece,rezil de olmadın hoşuna gitti baktın o kadar ortada bir şey yok

Rezil olunacak bir durum yok. Çok önemli bir mesele de değil. Başkasına ilgi duymaya başlamıştır. Tüm olay bu kadar bence.

Kime, neye rezil oldunuz ? Her şeyde hayır vardır. Sizin çocuğunuz yok ama çocuklu adamla mı evlenecektiniz ? Çok da iyi bir kısmet değilmiş zaten, üstelik adamda kalite denen bi şey yok. İkinci evlilik düşünüyorsanız adımlarınızı daha dikkatli atmalısınız bence.

Siz rezil olmamissiniz da bu ruh hastasi kesin bi dönuş yapar sakin taviz vermeyin ben guvenilecek en son adamim diye sinyal vermis size aman sakin düsmeyin tuzagina ayrica maili de asla yanlislikla yollamadi adamin her hareketi falso bisey denemis ama onu anlayamadim

Başkasını bulmuş ve bunu söyleyebilecek kadar bile ahlaklı değil. Isabet olmuş. Gencecik insansın. Adam belli ki senden baya büyük 2 çocuğu var. Ne uğraşacaksın boşver
e Evet ben de amacını anlayamadım.

Bilemiyorum konuyu acma sebebim aslinda tam da buydu. Ben gercekten yanlis anlamis olabilir miyim? Yoksa karsimdaki profesyonel bir yalancı mi?

Yanlış anlamadığından eminim. O email mesela. Yanlışlıkla gelmiş olamaz. Birde tatilden sonra değişti diyorsunuz.

Bir iki bekar arkadaş bile tatilde aklını çelmiş olabilir.

Siz tam olması gerektiği gibi davranmışsınız. Takmayın kafanıza.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…