- 14 Aralık 2020
- 228
- 250
- 18
- Konu Sahibi Oyuncakbebek
Doğum yaptıktan sonra kendimi saldım. Kilo aldim saçım başım dağınık geziyorum hep pijamalar la evin içinde dolanıyorum. Ev işi desen az az yapiyorum işte Kendime çeki düzen vermeliyim biliyorum ama elim kolum kalkmiyo sanki bebegime bakmaktan hep yorgunum sabah yataktan kalkinca bile hertarafim tutulmuş uyaniyorum. Bi taraftanda eşimi düşünüyorum. Önceden süslenip püslenip kapıyı açardım işten geldiginde ooo bugün yine çok güzeliz diyip öper içeri geçerdi. Şimdi kapiyi açınca adam kahveye girer gibi yüzüme bakmiyo sanki selamünaleyküm diyo giriyo içeri
Annem bile görüntülü ariyo şu haline bak toparla kendini diyo ne böyle ben bakarım çocuğa git bi kuaföre falan diyo tamam tamam diyorum geciştiriyorum birde virüs psikolojisi var korkuyorum zaten gidesimde yok. Acaba psikolojim mi bozuldu benim yada depresyona falan mi girdim. Çocuğumla ilgileniyorum oyunlar oynuyorum ona çok iyi bakıyorum ama ben benden gitmişim sorunum kendimle kendime acıyorum
ne yapsam acaba nasıl bir yol izlesem enerjim nasıl geri gelir böyle olup tekrar eski hayatına kaldığı yerden devam Eden var mı..

Annem bile görüntülü ariyo şu haline bak toparla kendini diyo ne böyle ben bakarım çocuğa git bi kuaföre falan diyo tamam tamam diyorum geciştiriyorum birde virüs psikolojisi var korkuyorum zaten gidesimde yok. Acaba psikolojim mi bozuldu benim yada depresyona falan mi girdim. Çocuğumla ilgileniyorum oyunlar oynuyorum ona çok iyi bakıyorum ama ben benden gitmişim sorunum kendimle kendime acıyorum