- 3 Mart 2016
- 43
- 9
- 1
- Konu Sahibi Kizkizayiz
-
Doktora gittim bikac defa ama etkili sonuclar alamadim. Bu yasta dusunmuyorum zaten ama bu boyle devam ederse ilerde evlenmekten korkuyorum. Olur ya benim yasimdaki genc kizlar evlilik hayali kurarlar, bende o yok iste kabus gibiSorunların için dra gorun. yasında cok gencmiş zaten bu yaşta evlilik cok korkunc olmalı..hayatın keyfini cıkarmaya bak.
Cnn dediklerinin aynısını bir tanıdığım yaşadı ciddiyete gitti o direk psikoloğa yönlendirdi.ilaç kullandı geçti....sizede tavsiye ederim.bunların hepsinin çözümü var inanın öyle düşünün...Arkadaslar ben 20 yasindayim hayatim disardan bakilinca cok guzel ama cidden icimde asamadigim ciddi sıkıntılarım var. Disardan her zaman begeniliyorum giyimim kusamim fizigim guzel 1.63 boyundayim 48 kiloyum. Erkekler beni guzel buluyor ve tanismak istiyor. Evet disardan boyleyim. Ama gercekten icim cok kotu omuzlarimda sirtimda hep sivilceler var bacaklarimda kalcalarimda asiri derecede catlak var. Butun bacaklarimda varisler var karnimda ve goguslerimde tuylenmeler var gercekten cok kafama takiyorum. Hep vucudumu orten kiyafetler giyiyorum. Aynaya bakmaya cekiniyorum kendimi hep kotu hissediyorum. Bu yuzden evlenmektende korkuyorum bu korkumu yenmezsem gercekten evlenmeyecegim kendimi hic begenmiyorum sevmiyorumozguvenim sifir cokmu abartiyorum bilmiyorum ne olur bana biseyler soyleyin yardim edin bu guvensizligimi kirmam icin... tesekkur ederim herkese...
Ne mutlu ona. Bende gittim ama bunlari anlatamadim cekindim acikcasi. Tesekkur ederim tavsiyen icin :)Cnn dediklerinin aynısını bir tanıdığım yaşadı ciddiyete gitti o direk psikoloğa yönlendirdi.ilaç kullandı geçti....sizede tavsiye ederim.bunların hepsinin çözümü var inanın öyle düşünün...
Erkegin killi olmasi normal bisey ama benim icin bunlar normal degil bu yasta bu kadar kusur Tesekkur ederim tavsiyeniz icin :)Amaan evlenecegin erkegin vücudu sanki çok mu güzel 'olacak? Killi killi heryeri offf boşver allah aşkına yaa, oku çalış para kazan şimdi herşeyin çaresi var.
Kalici degiller aslinda ama ben ne yaptiysam kurtulamadim ne tuylenmelerden ne catlaklardan ne sivilcelerden daha deneyecegim birsey kalmadi nerdeyse. Evet kilo problemim yok altyapi saglam ama goruntu kotu yinedeBunlarin hicbiri kalici problemler degil ki.
Fizigin de gercekten iyiymis. Ne guzel, kilo problemin yok.
Zaten okuyorum bu konularda kendime guvenim var tek sorunum vücudum. Evliligide simdi dusunmuyorum kesinlikle okulum 3 yil sonra bitecek o zaman nasipse ama demek istedigim bu haldeyken gercekten evlenemem bu konuda cok kaygilarim var. Tesekkur ederim oneriniz icin :)Okul falan??
Evlilik??
Çok küçüksünüz evlilik için. Evlilik gerçek bir sorumluluk. Zaten bu yaşta seçeceğiniz kişi de muhtemelen yanlış zaman, yanlış insan olacak.
Ama bir önerim var. Beyninize yatırım yapın bol bol. Okuyun araştırın, bilgi sahibi olun. O zaman kendinize güveniniz nasıl geliyor bir bilseniz?
Cok tesekkur ederim bende lazere basladim belirli bolgeler icin 1 yildir gidiyorum ama hala ayni sekilde tuylenmeler20 yasinda evlilikten korkmalisin zaten, senin soyledigin sebeplerden olmasa bile. bir dermatoloji doktoruna gidebilrsin tum sorunlar icin. benim o yasta vardi tuylenmeler, hormonaldi. calisip para kazanmaya baslayinca lazer yaptirdim kurtuldum. teknoloji cok ilerledi cogu seyin tedavisi var takma kafana.
Kesinlikle kusursuz insan yok ben karsimdakinin kusurlarini gormem zaten ama gercekten kaygilaniyorum az kusurum olsa umursamam ama bu kadar cok olmasi beni cok mutsuz ediyorKimse dört dörtlük değil. .
Seni seven her halinle sevmeli. .
Yanlis anladiniz suanda evlilik dusunmuyorum zaten. 3-4yıl sonra yasim geldiginde eger bu sekilde olursam cok ciddi sıkıntılar cekecegim. Simdiden bu kaygilarimi, sorunlarimi yenip mutlu olmak istiyorum, kendimi sevmek istiyorum. Bu sekilde devam edersem zaten hic evlenmeyi dusunmuyorum20 yasindasiniz ve aklın evlilikte hayat bu kadar hafife alınacak bir şey olsaydı burası olmazdi
Anlatmazsan çözüm bulamazssin.bunlar için çözüm bul için rahatlasin.kremler al lierac çok iyi gelior catlaga. Eğer çözüm bulursan rahatlarsin.motive olursunNe mutlu ona. Bende gittim ama bunlari anlatamadim cekindim acikcasi. Tesekkur ederim tavsiyen icin :)
O zaman aferin sana :)Zaten okuyorum bu konularda kendime guvenim var tek sorunum vücudum. Evliligide simdi dusunmuyorum kesinlikle okulum 3 yil sonra bitecek o zaman nasipse ama demek istedigim bu haldeyken gercekten evlenemem bu konuda cok kaygilarim var. Tesekkur ederim oneriniz icin :)
Gercekten beni cok iyi teselli ettiniz suan cok tesekkur ederim. Evet iyiki ic rahatsizligimiz yok. Bunlar onemsenecek seyler degiller aslinda. Ama elimde olmadan surekli bunlari dusunuyorum napicam ben diye. Kafamda cok buyutuyorum farkindayim. Sizede sifalar dilerim. :)sırtımda kollarımda sivilcelenmeler var benimde canm ila. kullanıyorum ayrca stresten kaynaklı cilt hastalığım var kalçalarımda çatlak bacaklarımdada batıklar var göğsümde ince tüylerin köklerindede kabarmalar var yünlü giyersem çoğalıyor kısacası sorunlunun sorunlu bir cilt tipim var .. sivilcelerim için dermatoloğum ilaç verdi kullanıyorum çatlaklarm için bir merhem kullandım pek işe yaradgnı söyleyemem. cilt hastalığım için 13 senedir ilaç kullanıyorum az biraz etki gösterdi ki eğer yaz kış güneş kremi sürmesem oda çoğalıyor kışın dahi gündüz var olan ışınlar cildime zarar veridği için güneş kremi kullanmak zorundayım.. bacaklarımdaki batıklar için lazere gitmeyi planlyordumki doktorum cilt rahatszlğma iyi gelmeyecegini söyledi ve hüsrana uğradım .. sence de benden daha iyi durumda değilmisin ??
insanlar çeşit çeşit ve herkesin ayrı bir derdi var kimisinin iç rahatsızlığı olur kimisinin dış.. şükürler olsun rabbimeki bana acı veren şeyler değil bunlar sadece görüntü kaynaklı. bugün bir hastaneye gittiğinizde kanser hastaları yetiyor sizin çok iyi durumda olduğunuzu görmeye ilaçların tesir edemedği ağrılar çekiyorlar ve can veremiyo o insanlar.. ciğerlerinden sorunu olan bir insan sadece bir saniye fazla yasamak için ter döküyo oksijeni çekebileyim diye.. yani diyeceğim o ki eğer psikoloji bozulması varsa benim psikolojim çok küçük yaşlarda bozuldu utanırdım sıkılırdım doktor doktor gezerdim bu yaşta ne böyle dedikleriini mi duymadm yanlış kremler kullanıp daha kötüye gitmemi sağlayan doktorlarmı görmedim bitkisel ilaçlar mı kullanmadm neler neler anlatsam uzun olur :) ama iş kafada bitiyor kendi vücudunu sevmekle önce kendini o şekilde kabul edip olağan karşılayıp sonra başkasını düşünmek lazım..
evleneceğin adama gelince vücudundan önce sevgini sunarsan ona hiçbişeyi görmez tasalanma
Ve unutma hayat çok güzel biz de o hayatın içinde olduğumuz için güzeliz sivilcemizle ve herne rahatszlığımız var ise uzmana gözüküp çaresini arayıp olmuyorsa kendimizi öyle sevmekle yükümlüyüz :)
sırtımda kollarımda sivilcelenmeler var benimde canm ila. kullanıyorum ayrca stresten kaynaklı cilt hastalığım var kalçalarımda çatlak bacaklarımdada batıklar var göğsümde ince tüylerin köklerindede kabarmalar var yünlü giyersem çoğalıyor kısacası sorunlunun sorunlu bir cilt tipim var .. sivilcelerim için dermatoloğum ilaç verdi kullanıyorum çatlaklarm için bir merhem kullandım pek işe yaradgnı söyleyemem. cilt hastalığım için 13 senedir ilaç kullanıyorum az biraz etki gösterdi ki eğer yaz kış güneş kremi sürmesem oda çoğalıyor kışın dahi gündüz var olan ışınlar cildime zarar veridği için güneş kremi kullanmak zorundayım.. bacaklarımdaki batıklar için lazere gitmeyi planlyordumki doktorum cilt rahatszlğma iyi gelmeyecegini söyledi ve hüsrana uğradım .. sence de benden daha iyi durumda değilmisin ??
insanlar çeşit çeşit ve herkesin ayrı bir derdi var kimisinin iç rahatsızlığı olur kimisinin dış.. şükürler olsun rabbimeki bana acı veren şeyler değil bunlar sadece görüntü kaynaklı. bugün bir hastaneye gittiğinizde kanser hastaları yetiyor sizin çok iyi durumda olduğunuzu görmeye ilaçların tesir edemedği ağrılar çekiyorlar ve can veremiyo o insanlar.. ciğerlerinden sorunu olan bir insan sadece bir saniye fazla yasamak için ter döküyo oksijeni çekebileyim diye.. yani diyeceğim o ki eğer psikoloji bozulması varsa benim psikolojim çok küçük yaşlarda bozuldu utanırdım sıkılırdım doktor doktor gezerdim bu yaşta ne böyle dedikleriini mi duymadm yanlış kremler kullanıp daha kötüye gitmemi sağlayan doktorlarmı görmedim bitkisel ilaçlar mı kullanmadm neler neler anlatsam uzun olur :) ama iş kafada bitiyor kendi vücudunu sevmekle önce kendini o şekilde kabul edip olağan karşılayıp sonra başkasını düşünmek lazım..
evleneceğin adama gelince vücudundan önce sevgini sunarsan ona hiçbişeyi görmez tasalanma
Ve unutma hayat çok güzel biz de o hayatın içinde olduğumuz için güzeliz sivilcemizle ve herne rahatszlığımız var ise uzmana gözüküp çaresini arayıp olmuyorsa kendimizi öyle sevmekle yükümlüyüz :)
Sir agdayi iyice arastirayim o zaman bide azalmaz ve daha sert cikmaya baslarsa kaş yaparken goz cikaririm :)O zaman aferin sana :)
Ben sir ağdanın azalttığına inanıyorum en azından bende öyle oldu tabi düzenli yaptırmak şartıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?