Kendimi sevmiyorrum, evlilikten korkuyorum

kafana takma canım :) karaciğerini temizleyen kürler yapmaya çalış özel bitki çayları iç. iyi keselenip sık duş almaya bakarsan azaltabilirsin bi nebze

Anlatmazsan çözüm bulamazssin.bunlar için çözüm bul için rahatlasin.kremler al lierac çok iyi gelior catlaga. Eğer çözüm bulursan rahatlarsin.motive olursun
Evet cok dusundum bunu kendimi bu sekilde kabullenemiyrum sonuna kadar savasacagim bunlarla. Catlaklar icin bircok krem tavsiye ettiler kullandim etkisini gormedim fakat lieraci denemedim. Denemekten zarar gelmez :) Bunun yaninda psikologa gitmemde bi nebze olsun beni rahatlatacaktir :) Sagolun tekrar

kafana takma canım :) karaciğerini temizleyen kürler yapmaya çalış özel bitki çayları iç. iyi keselenip sık duş almaya bakarsan azaltabilirsin bi nebze
Tavsiye ettiginiz bir bitki cayi var mi? Hic sevmedigim halde kendimi zorlayip surekli adacayi ve melisa cayi iciyorum tavsiye etmislerdi. Ama herhangi bir etkisini gormedim malesef.

Varusler ıcın dktra gdebılrsın maddı srunun yksa catlakları lazerle kaybedyrlar sıvılcelere takılma zamanla gecer tuylere sır agda eee gerıye ne kaldı :) grdugun gıbı dermansız bı dert degıl ama bunların bı onemı yok tatlım adam gıbı bı adamla evlen onemlı olan dıs grunus degıl bu arada bıraz takıntı yapmışın ck abartysun gb geldı bana

Varisler icin gitmeyi dusunuyorum.Catlaklar icin lazere giden, catlagi gecmedigi halde ustune yara izleri kalan tanidiklarim var oyuzden korkuyorum. Aslinda ben takmiyordum o kadar cevremden kotu yorumlar aldim 'o catlaklarla kocan seni 2 gune kapinin onune koyar' diyen bile oldu. Biraz abarttigimin farkindayim ama elimde degil. Tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin

Ay sacmalamıs kım dedıyse her kadında catlak olur dogum yaptıktan snra herkes bsansın o zaman

Sir agdayi iyice arastirayim o zaman bide azalmaz ve daha sert cikmaya baslarsa kaş yaparken goz cikaririm :)
Sert çıkarması imkansız. O sadece jilet vs için geçerli. Bir de şu sivilceler için kan tahlili yaptırdın mı? Aradaki yazışmaları okuyamadım. Eğer yaptırmadıysan kesinlikle kan tahlili yaptır. Bak, iki sorununu da çözdüm :)

Ay sacmalamıs kım dedıyse her kadında catlak olur dogum yaptıktan snra herkes bsansın o zaman
Haklisin cok kiside catlak var. Ama benimkiler gercekten takilmiycak gibi degil buyuk bir bolgede ve cok belirginler. Goren herkesin dikkatini cekecek sekilde

Sivilce icin sadece cildiyeye gittim ergenlikten kaynakli oldugunu soyledi ilac veya krem bile vermedi. Kan tahlilide yaptirayim belki bir sorun vardir. Cok yardimci oldunuz tesekkur ederim :)

Bu arada çatlak ve varis sorunu da varmış. Çatlağın çözümü yok. İki doğum yaptım hiç olmadı bende. Sadece ergenlik döneminde kalçamda olanlar var. Onlar da benimle gayet güzel yaşıyor. Bir sürü tarif vs buldum uyguladım asla geçmedi. Varis için kan dolaşımını düzenleyici at kestanesi ürünleri var yağ veya krem. Bir de İbrahim Adnan Saraçoğlu olabilir kürleri var istersen bir bak. Çok güvenirim kendisine.

Anlamadigim sey bu kadar ilerleyen teknolojide catlagin cozumunun olmamasi ☺ Bende henuz cozum bulamadim ama en azindan hafifletmeye calisiyorum. Kürlere bakacagim tesekkurler tavsiyeleriniz icin. Bu arada ne guzel catlaklarinizin olmamasi Allah cocuklarinizi size bagislasin saglikli omurler versin. Tesekkurler

Amin canım çok teşekkürler. Çok güzel bir enerjin ve ışığın var bunu hissedebiliyorum. Dilerim her isteğin gerçekleşir..

Rica ederim

Bi an kendim yazdım sandım, anlattığın herşey bende fazlasyla var.zoretanin diye bir ilaç var onu kullanmayı düşünüyorum kesin çözüm sözlüklerde filan okuyabilirsin.tüylenme sorunu maalesef ya sürekli alınıcak yada lazer.Ben lazere gidicem.Çatlağa çözüm yok kabullenmek lazım kimsenin vucudu mukemmel değil

Bu ilaci arastirdim, guzel yorumlar yapılmış. Ama etkisi kalıcı mı onu anlayamadım? Tüylenmeler için lazere gidiyorum sadece bazi bölgeler. Bir yıl gectigi halde bir değisim yok malesef. Catlaklarada %100 gecirilemesede en azindan goruntusunu azaltabilecegime inaniyorum. Tavsiyeleriniz icin tesekkurler :)

Bu kadar zayifken nasıl vücudun çatlak kiloluydun da kilo mu verdin.bütün bu sorunların için doktora görünmen lazım kendini kötü hissetmeniz normal ama en azından dışardan bakınca çok guzelmissin evlenene kadar da duzeltirsin geri kalan sorunlarını

Tavsiye ettiginiz bir bitki cayi var mi? Hic sevmedigim halde kendimi zorlayip surekli adacayi ve melisa cayi iciyorum tavsiye etmislerdi. Ama herhangi bir etkisini gormedim malesef.

karanfil çayı karaciğeri temizlemede etkili. ve maydonozla limonu robottan geçirip kullan her sabah aç karnına karaciğerini temizler ve sivilcelerin azalır

Hayır her zaman zayıftım. Doktora sordugumda birden kilo alinca oldugunu soylemisti. Sanirim benimde o yuzden sans yokki bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…