- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 632
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Neden? O kiz gibi degilim allaha sukur o bilerek afedersiniz ama aptal muamelesi yapiyor aslinda cok zekiNedense seni görünce aklıma Banu Berberoğlu geliyor.
Nasil zayifladin ablaTamamen psikolojik canım. Ben 55 kiloyum suan. Ki zamaninda 85 kiloydum kendime hala kilolu geliyorum. Insan o psikolojiyi atamıyor üzerinden.
Öyle verecek bi kilon yok canim boyuna göre iyisin. Burda zayıflama takımlarında verdim.Nasil zayifladin ablaanoreksik olmaktan korkuyorum
Kendinde güzel bulduğun biryerin, veya iyi olarak gördüğün herhangi bir özelliğin var mı? Cidden soruyorum.Ben 160 boyunda 59 kilo birisiyim 64 leri gordukten sonra bilerek ogunlerimi kistim ve 59 oldum ama hedefim 50 kendimi cok sisko hissediyorumgiydigim her sey beni kilolu gosteriyor bu arada sabah kahvalti ediyorum kahvaltiya cok onem veririm oglen yemem bazen yerim aksamda kafama eserse yerim ama hala zayiflamadim off
Evet ayaklarimKendinde güzel bulduğun biryerin, veya iyi olarak gördüğün herhangi bir özelliğin var mı? Cidden soruyorum.
Kendimi begenmiyorumYaşın kaç? Ergenlikte misin?
Ya sakarsın ya şişmansın hep kendinden mutsuzsun.
Ben 160 boyunda 59 kilo birisiyim 64 leri gordukten sonra bilerek ogunlerimi kistim ve 59 oldum ama hedefim 50 kendimi cok sisko hissediyorumgiydigim her sey beni kilolu gosteriyor bu arada sabah kahvalti ediyorum kahvaltiya cok onem veririm oglen yemem bazen yerim aksamda kafama eserse yerim ama hala zayiflamadim off
Böyle beslenirsen kilo veremezsin ki, versen de aynı hızla geri alırsın.
[/QUETE]
Ama yiyince aliyomus gibi hissediyorum
Tesekkur ederim deneycdgim@aren__ yanlış hissediyorsun. Aç kaldığın zaman vücudun panik yapar, yediğin her öğünü yağa çevirerek depolar enerji kaybını azaltmak için. Bu da zamanla yağ hücrelerini normalden büyük hale getirir ve yediğim zaman hızla kilo alırsın. O yüzden ancak dengeli ve düzenli beslenirsen sağlıklı kilo verirsin.
Ben 160 boyunda 59 kilo birisiyim 64 leri gordukten sonra bilerek ogunlerimi kistim ve 59 oldum ama hedefim 50 kendimi cok sisko hissediyorumgiydigim her sey beni kilolu gosteriyor bu arada sabah kahvalti ediyorum kahvaltiya cok onem veririm oglen yemem bazen yerim aksamda kafama eserse yerim ama hala zayiflamadim off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?