Kendimi sisko hissediyorum :(

Valla benim basenlerim var bu yuzfen cok cirkinim

Kesinlikle katılıyorum. O yüzden şu yo yoo diyetlerden herkesin vazgeçmesi gerekiyor. Daha sağlıksız ve daha kilo aldırıcı.

Beslenme önemli kesinlikleee kendini aç bırakma ve spor olmadan olmaz.

Evet bira kilon var. Ama biraz. Cok degil. Duzenli bir hayat surersen ve spor yaprsan gayet de verirsin.

Kalori hesabı yaparak beslenmek ve spor yapmak hem zayiflarken vücudun toplanır yavaş kilo verirsin ama sağlıklı verirsin
Bu arada biz bugün buna tavsiye veriyoruz ama senin derdin kendinle zayıflasan bile bir sorun bulacaksın kendine bu yüzden önce düşünce yapını ve takıntılı halini değiştir hayat daha güzel olacak .

Bende 160’ım kilom 48 geçen sene 45 tim kötü hissediyordum bence 160 a 48-49 ideal spor falan da yaparsanız sıkı ve güzel bir vücudunuz olur zayıflamış da olursunuz

179boya 57kilo evlendım
179boya 80kıloyum halıne sukret bak cok asabım bozuluyo kendıme

Nasil zayifladin abla anoreksik olmaktan korkuyorum
Olursun Ynı benm kardesımun tipinddsin. Ben hep ona derdım ne guzel etlı butlusun keske senn gıbı olsam derdım kı ben kardesımden kısave zayıfım. Kı sen fızıgını sekıllsndırebılırsın squatla vs. Kardesm benı takmadı 60tı 55 olcam dedı iyi dedık 50ye dustu 3 aydada 43ee dustu suan tahta gıbı kaldı zavallım sımdıde ne yese cıkarıyor. Doktorada gıttı anorexıa baslangıxı dıyor ama annem zorla yedırmeye calısyod sımdı

Iyi siz şişko hissediyormuşşunuz.
Ben direk şişkoyum hissetme falan yok yani böyle hulk gibi yurüdügümde yerler falan sallanıyor... Bence halinize sükredin. Ha bu arada benim boyum 1bucukmetre

lutfen kendinize boyle yuklenmeyin. herkesin derdi baska ben de 50 kiloyum ama bi 55 olsam iyi diyorum. bu kadar ustune duserseniz takinti olur... ki kilonuz iyi bence ama eger illa ki vermek istiyorsaniz masadan doymadan kalkin. yani, yeyin sizi bir kac saat tutacak kadar yine ama tika basa doymadan kalkin. tavsiye...

ayni kilodayiz, azicik kisayim sizden, ben de versem iyi olur diyorum.

su ara intermittent fasting - aralikli oruc deniyorum, gayet memnunum.

Bak bak kendini kilolu görüyormuş.
Sizin gibi zayiflari görünce boğasim geliyor:)

Senin sıkıntı ettigin kilon benim hayalim sekerim. 162 boy 78 kilo kiloyum ve hasimato hastaligim var. Lütfen biraz şükür:)

Ha bizim orda söyle bir laf vardir.
Senin arkan bol geliyor derler. :)
Dert etme , bak benim hayalim diyorum

1.60 a 50 kilo az bence.. ben 1.55 50 kiloyum arada bi kac kilo alip veriyorum filan.. ben normalim ama cok zayif degilim. Sadece birden zayifladigim icin halsizlesebiliyorum.

55 olsan sen guzel olur

Yıllar önce travma sonrası stres bozukluğu ve ağır depresyondan üniversite hastanesinde psikiyatriye gidiyordum. Yarı ölü şekilde. Bir gün bir kız geldi bekleme salonuna. Gayet normal bir kız. Sen neden buradasın dedi şen şakrak bir sesle. Baktım, öyle işte dedim. Ay bende şişkoyum ya, vallahi veremiyorum, artık tak etti canıma dedi. Kızdan en az 10 kg fazlayım ama ben. Pis pis baktım. Sustu. Şimdi sanada aynı şekilde pis pis bakıyorum. Hem de doğumdan kalan göbüşümle

Ben de 3 sene önce 18 kilo vermistim.kendimi aylar sonra bile sişman hissediyordum.pantolon alirken elim hep 38 40 bedene gidiyordu.kabine onları da götürüyordum.oysa 34 olmuştum.sonra hamilelik dogum derken 160 boya 64 kiloyum.üstüne koca sezaryan göbek .offf asıl şişman benim ya.çok zor ve sabır isteyen bir iş kilo vermek.yeniden o sistemi yakalayabilir miyim bilmiyorum.siz yakalamışken devam edin.gayet guzel vermişsiniz.bir kaç ay sonra ben de başlayacağım.bebegim ek gıdaya geçsin bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…