- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 632
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Valla benim basenlerim var bu yuzfen cok cirkinimTamamen psikolojik ve toplum baskısı. Herkes aynı standartlarda nasıl olabilir?
Sonuç itibariyle hepimiz aynı tornadan çıkmadık
Buarada boyumuz ve kilomuz aynı ama ben kendimi gayet sağlıklı ve guzel buluyorum
@aren__ yanlış hissediyorsun. Aç kaldığın zaman vücudun panik yapar, yediğin her öğünü yağa çevirerek depolar enerji kaybını azaltmak için. Bu da zamanla yağ hücrelerini normalden büyük hale getirir ve yediğin zaman hızla kilo alırsın. O yüzden ancak dengeli ve düzenli beslenirsen sağlıklı kilo verirsin.
Basenleri olanlar çirkin mi yani?Valla benim basenlerim var bu yuzfen cok cirkinim
Evet bira kilon var. Ama biraz. Cok degil. Duzenli bir hayat surersen ve spor yaprsan gayet de verirsin.Ben 160 boyunda 59 kilo birisiyim 64 leri gordukten sonra bilerek ogunlerimi kistim ve 59 oldum ama hedefim 50 kendimi cok sisko hissediyorumgiydigim her sey beni kilolu gosteriyor bu arada sabah kahvalti ediyorum kahvaltiya cok onem veririm oglen yemem bazen yerim aksamda kafama eserse yerim ama hala zayiflamadim off
Olursun Ynı benm kardesımun tipinddsin. Ben hep ona derdım ne guzel etlı butlusun keske senn gıbı olsam derdım kı ben kardesımden kısave zayıfım. Kı sen fızıgını sekıllsndırebılırsın squatla vs. Kardesm benı takmadı 60tı 55 olcam dedı iyi dedık 50ye dustu 3 aydada 43ee dustu suan tahta gıbı kaldı zavallım sımdıde ne yese cıkarıyor. Doktorada gıttı anorexıa baslangıxı dıyor ama annem zorla yedırmeye calısyod sımdıNasil zayifladin ablaanoreksik olmaktan korkuyorum
O kim ya çok mu cahilim:)Nedense seni görünce aklıma Banu Berberoğlu geliyor.
O kim ya çok mu cahilim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?