Kendimi suçlamayı bırakamıyorum

Duurr,kal orda..Her şey yolunda ve olması gerektiği gibi..Sen değerlisin..
Çok acı yaşanılanlar.Allah yaşatmasın nişan atmak böyleyse Allah boşanmış kadınlarımıza çok çok sabır versin🙏Yarım kalmışlık hissi zor ama evlenmeden bitmiş olması teselli işte

Bence hiç vicdan yapmayın.baskalariyla görüşmüş bile o.ne kadar oldu ayrılalı ki
Ayrılalı 3 ay olacak ama o arada ilk ay benim bir şeyleri düzeltme çabam,onun seviyorum diyip zamana bırakalım demesiyle geçti.Son 1 aydır konuşmuyorduk o arada bulmuş birilerini

Hayır,aldatıldığımı gördükten sonra tamamen bitti.Artık olmaz sadece yaşadıklarıma üzülüyorum ve maalesef ara ara vicdan muhasebesi yapıyorum
Bakın bundan sonraki ilişkiniz için vicdan muhasebesi yapmanız bence çok yerinde.
En azından hatalarınızdan ders çıkarabilirsiniz.
Karşınızda muhakkak birileri çıkıcaktır ama acele etmeyin zamana ihtiyacınız var.
Ayrıca evlenmek isteseydi karşı taraf bir şekilde olurdu demek ki çok istememiş ya da mücadele etmek istemiş ya da şimdiden böyle sorunluyken evlendikten sonra hiç yapamayacağını düşünmüş.
Zor bir durum hepimiz hata yapıyoruz önce bunu kabullenin.
Ve kendinizi yıpratmayın orda bırakın olmamış işte.

Bakın bundan sonraki ilişkiniz için vicdan muhasebesi yapmanız bence çok yerinde.
En azından hatalarınızdan ders çıkarabilirsiniz.
Karşınızda muhakkak birileri çıkıcaktır ama acele etmeyin zamana ihtiyacınız var.
Ayrıca evlenmek isteseydi karşı taraf bir şekilde olurdu demek ki çok istememiş ya da mücadele etmek istemiş ya da şimdiden böyle sorunluyken evlendikten sonra hiç yapamayacağını düşünmüş.
Zor bir durum hepimiz hata yapıyoruz önce bunu kabullenin.
Ve kendinizi yıpratmayın orda bırakın olmamış işte.
İnanın ne kadar kendimi suçlasam da diyorum ki mücadele etmedi.Evet bir şeyler yaşandı karşılıklı hata ile bitti çünkü bitmesi gerekiyordu.Nasip değilmiş diyorum ama bu kadar inandığım için kalbim kırık.Hesaplaşmamız ahirete kaldı

Back
X