Kendimi suçlu hissediyorum

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
108
40
Merhaba arkadaşlar mağlum eşimle ilgili sıkıntılarımı paylaşmıştım yürümedi ayrılma kararı verdik ama ben evlenmeden önce nişanlarım ayrılmıştım aynı kişi ile tekrar barışıp evlenmiştik evlendikten 3 yıl sonra kızım.oldu 2 yaşında su an ve biz ayrılma asamasindayiz son 1 haftadır neden ben bu insanla tekrar evlendim çocuğumu babasıyla büyüyebileceğim olgun aklı basında bir insan tanımadım da aynı kişiye neden şans verdim şimdi kizima her baktığımda kendimi suçlu hissediyorum ama nerden bilebilirdim ki yeni kötü huyları çıkacak bu kararı verip çocuğumun annesi ve babası ayrı olarak büyüyecek içim cız ediyor ama başka türlü de mutlu değilim cocuk icin evlilik sürdürmek ne kadar mantıklı ki ?kumar küfür saygısızlık evini gecindirememe gibi sebepler yüzünden bu kararı aldım sizce iyi mi yaptım yoksa kizima haksızlık mi yaptım bugün hep babam diye gezdi ortalıkta cocuk çok üzgünüm

Bir adam efendimize gelip demiş ki “bana dua et falanca hanım ile evleneyim “
Efendimiz demiş ki “ben,melekler,insanlar hatta tüm mahlukat dua etsek sen yine kaderinde sana yazılanla evleneceksin”
Evlilik kaderdir canım o yüzden gözün kapanır gerçeği görmezsin yıllar sonra ben nasıl kabul ettim neden katlandım ki dersin
suçlama kendini

Bir evlenen bir evlenmeyen pişman diye boşuna demiyolar. Belki de evlenmesen başka türlü pişman olacaktın. Bende çok pişmanım evlendiğim için. Bu his gerçekten pis. Kendimizi avutacak şeylere ihtiyacımız var. Çok şükür sağlığımız yerinde, bize destek olan birileri var vs vs...

Bir evlenen bir evlenmeyen pişman diye boşuna demiyolar. Belki de evlenmesen başka türlü pişman olacaktın. Bende çok pişmanım evlendiğim için. Bu his gerçekten pis. Kendimizi avutacak şeylere ihtiyacımız var. Çok şükür sağlığımız yerinde, bize destek olan birileri var vs vs...
Aynen sizin durumunuz nasıl ayrıldınız mi?cocuk var mı?

Evet aynen ilerde.beni anlicak kızım biliyorum yalnis karar yalnış insan yalnış evlilikmis benim.icin şimdi daha iyi anlıyorum
Yine de cocugunuzun babası sizin icin yanlıstı ama evladınız icin dogru baba olabilir
Ayrı ayrı hayatlarınızda umarım cok daha mutlu olursunuz

Iyiki cocuk yok o.zmaan görmek zorunda kalıyorsun her nekadar yüzünü görmek bile istemesem de kızım.icin katlanıyorum 3 günde bir malesef kızım.mutlu olsun yeter
Eski konılarınıza baktım da şimdi bizimkilerde düğünde takı takmadı türlü türlü şeyleri bahane ettiler. Sizin eş de güya ailesini çizmiş geri üstlerine düşmüş falan.. Bence onlar birlikte oynadı takı takmamak için eşinizde mağdura yattı sizden teselli almak için.. Benimde aileme saygıları yoktu sizinki gibi.. İşte 1,5 ay sonra farkına vardım nasıl bi oyuna geldiğimin.. Sonrası malum pişmanlık, suçluluk, büyük sözü dinlemediğine yanmak, zamanı geri almak istemek ama alamamak..:KK43:

Eski konılarınıza baktım da şimdi bizimkilerde düğünde takı takmadı türlü türlü şeyleri bahane ettiler. Sizin eş de güya ailesini çizmiş geri üstlerine düşmüş falan.. Bence onlar birlikte oynadı takı takmamak için eşinizde mağdura yattı sizden teselli almak için.. Benimde aileme saygıları yoktu sizinki gibi.. İşte 1,5 ay sonra farkına vardım nasıl bi oyuna geldiğimin.. Sonrası malum pişmanlık, suçluluk, büyük sözü dinlemediğine yanmak, zamanı geri almak istemek ama alamamak..:KK43:
Ah bizimki ailesi yapmadi etmedi değil di ki kendisi bana çok haksızlıklar yaptı hep bağırdı küfretti olur olmaz ağzımı açmadım hep biriktirdim sonunda kumara bulaştı her yere borç yaptı icralık oldu evini bakmadın niye taksitlerini ödemedin gününde hep annem baktı bana ve kizima birde bunlar yetmezmis gibi en büyük nankörlüğü anneme yaptı ne oldu herkes kendine yaptı ben çok şükür hayatımdan memnunum ama o değil umrumda da degil

Ah bizimki ailesi yapmadi etmedi değil di ki kendisi bana çok haksızlıklar yaptı hep bağırdı küfretti olur olmaz ağzımı açmadım hep biriktirdim sonunda kumara bulaştı her yere borç yaptı icralık oldu evini bakmadın niye taksitlerini ödemedin gününde hep annem baktı bana ve kizima birde bunlar yetmezmis gibi en büyük nankörlüğü anneme yaptı ne oldu herkes kendine yaptı ben çok şükür hayatımdan memnunum ama o değil umrumda da degil
Hayatından memnunsan takma bişeyi. Çocuk dünyanın en güzel duygusu. Çocuğum yok diye sanslıyım tabii ama olanlara da imrenmiyo değilim. Bazen diyorm cocugum olsa ayrılsam nasıl olurdu diye. Bidaha kiminle evlenicem nolucam çocuğum olucak mı hiçbi fikrim yok..o_O

Back
X