Kendimi suçlu hissediyorum.

Mesela surekli bugun sevgilinle konustun mu diye soruyor, araniz nasil diye soruyor surekli, sana cok deger veriyorum sevgilim olsan bu kadar deger verirdim diyor, kiskaniyor, cok ilgili davraniyor yani hislerimde yanilmadigima eminim malesef.

bu kadar eminseniz muhakkak bir konuşun.. "arkadaş" değil sizinle madem arkadaşlığınız biteceği için de çok üzülmeyin.. zaten arkadaşlığı bitiren o olmuş duygularıyla.. ama bazen böyle durumlarda işler gereksiz yere karışabiliyor.. sizin ve onun sevgilisi işin içine girmeden birşey yapın.. bir de sevgilisi varken böyle konuşması da pek iyi bir karakter özelliği gibi gelmedi bana yani arkadaşınız seviyorsunuz ama bence uygunsuz hareketler sergiliyor..

Evet ben cok yuz verdim galiba ama arkadasimdi verdigim deger bu yuzdendi. Boyle olacagini bilemedim benim ilk defa boyle bisey geldi basima ama mesafe koyucam bundan sonra.

Son zamanlarda cidden tuhaf davranmaya basladi rahatsiz oldum kafam karisti o yuzden bu konuyu actim zaten. Keske boyle davranmasaydi cok uzgunum bundan sonra araya mesafe koymak zorunda kalicam

bence namahrem erkekten kadına arkadaş olmaz, ateşle barut nihayetinde.
tamam seni yeri geldiğinde bi kuzenin yada yakının olarak korur kollar yol gösterir ama arkadaş olmaz bence, yani namahremin olan bi erkeğin senin hayatında sadece belli diyaloglar içinde var olması mantıklı bence.
hı ateşle barut yan yana durur durmasına ama yan yana odalarda durur mesela......
ve bu şahıs bencede niyeti bozmuş, uzak dur derim madem sevgilini seviyorsan.
ayyy ne kadar kötü bi durum yaaa

Son düzenleme:

Haklisiniz. Benim genelde kiz arkadaslarim var erkeklerle cok fazla arkadaslik eden biri degilim ama bu arkadasim cok farkliydi kiz arkadaslarimdan daha iyi anlasiyordum onla keske boyle olmasaydi ama dedigin gibi niyeti bozduysa yapacak bisey yok gercekten cok kotu bisey ya ben cok alistim ona boyle bisey de aklimin ucundan bile gecmezdi hayattan sogudum resmen

Haklisin ama once konussam durum oyle degil falan der belki. Ben onu kirmak, birden silip atmak istemiyorum.

Maalesef burada kırmayı kırmamayı düşünemezsin.Hata yapıyorsun.Sen konuşsan aa tamam sana ilgi duymayayım hadi gel kardeş kardeş arkadaş mı takılalım diyecek.

Sana sevgilin varken göz koyan bir erkeği kırmak çok sorun olmamlı

Son düzenleme:

Keske oyle dese inkar etse

inkar etse ben inanmam eğer öyle duygular beslediğini hissettiysem şahsen, sen inanacakmısın yani inkar etse.....
hem bi kere o duygularıda hissettiyse ortada arkadaş olayı falanda kalmaz artık ebedi, gül karanfil kokmaz, bitmiştir bence.
tabi bunlar benim fikrim.

İnkar etse bu sana nasıl davrandığı gerçeğini değiştirmeyecek.

Sen ne kadar korkuyorsun kaybetmeye bu adamı.Sevgiline ihanet ediyorsun.İkisi arasında bir seçim yapacaksın ama hem karnım doysun hem pastam dursun mantığındasın.

Bu adam senden bariz hoşlanıyor ve sen görüşmeyi kesmediğin müddetçe buna çanak tutuyor olacaksın

bence bu radde de ihanet etmiyo çünkü yaptığı bişey yokki ortada yada bir kötü niyeti kızın.
ama artık bence bundan sonra çok dikkat etmeli, hatta bence artık o kişinin üstüne çizgiyi çizmeli.

Onu şu manada dedim.Karşıdaki insanın hoşlandığını bile bile hala ben onu kıramam bırakamam mantığıyla hareket ederse ihanet etmiş olur.Ki öyle yapıyor

Tabi herkesin ihanet açılımı başkadır.Bana göre sevgilisinden habersiz en azından sevgilisi görüşmenin boyutunu bilmiyor.Başka bir erkeğin kıskanması,hesap sorması ve arkadaşında bunu kabul etmesi bir ihanettir.

bu kadar ustume gelmeyin. sevgilimin butun arkadaslarimdan haberi var kimle ne kadar samimi olmam gerektiginin de bilincindeyim. benim kotu bi niyetim yoktu hala yok. bunlari kabul etseydim kafamda soru isaretleri olmazdi dimi burda bu konuyu acmazdim. kafam cok karisik zaten neye ugradigimi sasirdim her sozumde kotu bi niyet aramayin bende saskinim zaten.

Buna empati diyoruz...
Bu mesaji ciddiye al lutfen...

Ya ne arkadaşligi kaybetmek istememesi falan?
Kizlarin da bu tutumu cidden öldürüyor.
Kalp kirmaktan incitmekten korkuyoruz, kaybetmekten korkuyoruz- hoş kaybedecek arkadaşlık kalmamış zaten-.
Sevgilin ayni şeyi yapsa neler derdin.hic masum dusunmezdin eminim. Hadi kendi sevgililerinizi düşünmüyorsunuz, karşıdakinin sevgilisini düşünün bari.

Son düzenleme:
Egoların okşanıyor dimi?
Hoşlanıyor ya senden...
Bence bu aldatmaya girer.

Hiç kusura bakma ay ben kırmaktan korkuyorum dediğine gökten feriştah inse inanmam.. Hoşuna gidiyor ilgisi.. Hani derler ya, hem pastam dursun hem karnım doysun diye.. Öylesin..

Üstüne niye geleyim.Bunlar sadece benim fikirlerim.

Hayir alakasi yok!

Hayir alakasi yok!

Sen ne bekliyorsun ki bizden ?
İhanet etmiş mi oluyorum diye sordun.Buradaki herkes davranışlarının ihanet olduğunu söyledi.Şimdide kabul etmiyorsun.
Sende biliyorsun bal gibi bize inkar etmen gerçeği değiştirmez.
Hayır iyi yapıyorsun yoluna aynen devam et dediğimiz zaman mı doğru yorumu yapmış olacağız.
Senin tek alman gereken karar o çocukla görüşmeyi kesmen.Kesmezsen eğer çok alakası olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…