kızıcağı şeyleri yapmayın o zaman... bence yarondan itibaren araya bi sogukluk koyun ararsa açmayın işim vardı diyip geçiştirin küsmüş gibi degilde işlerinizden ve sevgilinizden dolayı vakit ayıramıyomuş gibi yapın
Mesela surekli bugun sevgilinle konustun mu diye soruyor, araniz nasil diye soruyor surekli, sana cok deger veriyorum sevgilim olsan bu kadar deger verirdim diyor, kiskaniyor, cok ilgili davraniyor yani hislerimde yanilmadigima eminim malesef.
Bu senin verdiğin yüzle alakalı. Sen epey bir yumuşak yüzlü davranmışsın. O da kendince yüz bulmuş aklı sıra. Bir de yanlış olduğunu bile bile görüşmeye devam etmişsin, kaybetmek istemiyorum adı altında... Görüşmeyi kesmelisin bence. Ha bu ara söylediklerim tecrübeyle sabittir. Başıma geldi oradan biliyorum. Görüşmeyi kesmiştim derhal. Yoksa kötü şeyler olurdu. Sende kesmelisin.
bu kadar eminseniz muhakkak bir konuşun.. "arkadaş" değil sizinle madem arkadaşlığınız biteceği için de çok üzülmeyin.. zaten arkadaşlığı bitiren o olmuş duygularıyla.. ama bazen böyle durumlarda işler gereksiz yere karışabiliyor.. sizin ve onun sevgilisi işin içine girmeden birşey yapın.. bir de sevgilisi varken böyle konuşması da pek iyi bir karakter özelliği gibi gelmedi bana yani arkadaşınız seviyorsunuz ama bence uygunsuz hareketler sergiliyor..
Merhaba herkese. Benim bir arkadasım var erkek hatta en iyi arkadasım hergun konusuyoruz cok iyi anlasıyoruz falan ama benden hoslanıyormus gibi davranıyor sozleriyle biseyler ima etmeye calısıyorben onu sadece arkadasım olarak goruyorum. Bu arada 1.5 yıllık iliskim var sevgilimi cok seviyorum bu arkadasin da iliskisi var. Arkadasımı da kaybetmek istemiyorum ama bu aralar suclu hissetmeye basladım ben sevgilimi aldatmıyorum degil mi? Kendimi kotu hissetmeye basladım onun yuzunden. Uzak kalmaya calistim ama onun kadar kafa dengi bi arkadasim da yok hayatimdan cikarirsam uzay bosluguna dusecekmisim gibi geliyor. sevgilim herkesten onemli benim icin ama bu arkadasimi kaybedersem de uzulurum sizce ne yapmalıyım? icim hic rahat degil lutfen bi yol gosterin.
bence namahrem erkekten kadına arkadaş olmaz, ateşle barut nihayetinde.
tamam seni yeri geldiğinde bi kuzenin yada yakının olarak korur kollar yol gösterir ama arkadaş olmaz bence, yani namahremin olan bi erkeğin senin hayatında sadece belli diyaloglar içinde var olması mantıklı bence.
hı ateşle barut yan yana durur durmasına ama yan yana odalarda durur mesela......
ve bu şahıs bencede niyeti bozmuş, uzak dur derim madem sevgilini seviyorsan.
ayyy ne kadar kötü bi durum yaaa
Haklisin ama once konussam durum oyle degil falan der belki. Ben onu kirmak, birden silip atmak istemiyorum.
Maalesef burada kırmayı kırmamayı düşünemezsin.Hata yapıyorsun.Sen konuşsan aa tamam sana ilgi duymayayım hadi gel kardeş kardeş arkadaş mı takılalım diyecek.
Sana sevgilin varken göz koyan bir erkeği kırmak çok sorun olmamlı
Keske oyle dese inkar etse
Keske oyle dese inkar etse
İnkar etse bu sana nasıl davrandığı gerçeğini değiştirmeyecek.
Sen ne kadar korkuyorsun kaybetmeye bu adamı.Sevgiline ihanet ediyorsun.İkisi arasında bir seçim yapacaksın ama hem karnım doysun hem pastam dursun mantığındasın.
Bu adam senden bariz hoşlanıyor ve sen görüşmeyi kesmediğin müddetçe buna çanak tutuyor olacaksın
bence bu radde de ihanet etmiyo çünkü yaptığı bişey yokki ortada yada bir kötü niyeti kızın.
ama artık bence bundan sonra çok dikkat etmeli, hatta bence artık o kişinin üstüne çizgiyi çizmeli.
Onu şu manada dedim.Karşıdaki insanın hoşlandığını bile bile hala ben onu kıramam bırakamam mantığıyla hareket ederse ihanet etmiş olur.Ki öyle yapıyor
Tabi herkesin ihanet açılımı başkadır.Bana göre sevgilisinden habersiz en azından sevgilisi görüşmenin boyutunu bilmiyor.Başka bir erkeğin kıskanması,hesap sorması ve arkadaşında bunu kabul etmesi bir ihanettir.
Aynı şeyi sevgilin yapsaydı bir arkadaşı olsaydı kız ondan hoşlansaydı ama konuşmaya devam etseydi sence sevgilin seni aldatmış mı olurdu yoksa bir şey hissetmediği için senin için sorun olmaz mıydı?Kıza nasıl davranmasını isterdin?Bu soruları cevapla böylece yanlış mı yapıyorsun doğru mu anlamış olursun.
bu kadar ustume gelmeyin. sevgilimin butun arkadaslarimdan haberi var kimle ne kadar samimi olmam gerektiginin de bilincindeyim. benim kotu bi niyetim yoktu hala yok. bunlari kabul etseydim kafamda soru isaretleri olmazdi dimi burda bu konuyu acmazdim. kafam cok karisik zaten neye ugradigimi sasirdim her sozumde kotu bi niyet aramayin bende saskinim zaten.
Egoların okşanıyor dimi?
Hoşlanıyor ya senden...
Bence bu aldatmaya girer.
Hiç kusura bakma ay ben kırmaktan korkuyorum dediğine gökten feriştah inse inanmam.. Hoşuna gidiyor ilgisi.. Hani derler ya, hem pastam dursun hem karnım doysun diye.. Öylesin..
Hayir alakasi yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?