Ne gibi hoşlandığını belirten hareketleri var mesela?
Mesela surekli bugun sevgilinle konustun mu diye soruyor, araniz nasil diye soruyor surekli, sana cok deger veriyorum sevgilim olsan bu kadar deger verirdim diyor, kiskaniyor, cok ilgili davraniyor yani hislerimde yanilmadigima eminim malesef.
Durum buysa senin yaptığına ayıp derler.Mesela surekli bugun sevgilinle konustun mu diye soruyor, araniz nasil diye soruyor surekli, sana cok deger veriyorum sevgilim olsan bu kadar deger verirdim diyor, kiskaniyor, cok ilgili davraniyor yani hislerimde yanilmadigima eminim malesef.
ikinizin de sevgilisi varken sizden hoşlandığını belli ettiğine göre pek arkadaş değilsiniz maalesef.. yani en azından onun açısından.. gerçekten size karşı duyguları varsa eski samimiyetinizi sürdüremezsiniz problem olur.. bu kadar yakınsanız bence açık açık konuşun.. ve hayır sevgilinizi aldatmış sayılmazsınız.. ortada hiç bir şey yokki..
Mesela surekli bugun sevgilinle konustun mu diye soruyor, araniz nasil diye soruyor surekli, sana cok deger veriyorum sevgilim olsan bu kadar deger verirdim diyor, kiskaniyor, cok ilgili davraniyor yani hislerimde yanilmadigima eminim malesef.
Senden hoşlandığını düşünüp hala ben arkadaşımı kaybetmek adı altında bu görüşmeleri devam ettiriyorsan kendini suçlu hissetmelisin
Aynı şeyi karşı taraf yapsa ne kadar üzülürdün bunu düşün.
madem hoşlandıgnı düşüyosun o zaman görüşme hem sevgilimi seviyorum... hem arkadasımı seviyorum ...arkadasımda bni sevio ama başka türlü seviyo gibi... acaba sevgilimi aldatıyomuyum? arkadasımdan da vazgeçmem...
bu kadar çok şey ne yazık ki birlikte yürümez bence işler çirkinleşmeden çizgi çekin tamamen konusmayın demiyorum ama bi süre konuşmayın uzak durun bişeylerden rahatsız oldugnuzu anlasın...
bide benden hoşlanıyo galiba demişsiniz siz fark ettiniz ama sevgiliniz fark etmediimi sizin sevgiliniz rahatsız olmuyomu erkek arkadasınızdan ?
Cok uzulurdum bu yuzden suclu hissettim ve bu konuyu actim zaten.
Durum buysa senin yaptığına ayıp derler.
Sevgilini ne kadar cok sevdıgını ömründe onun gıbısını bulamayacağını anlat. Ve sana tavsiyem erkekten asla dost olmaz ...
Haberi var ama bu kadar yakin oldugumuzu bilmiyordu bilse cok kizar zaten.
Ne yapmisim ? Ben yanlis bisey yapmadim ve yapmak istemedigim icin actim bu konuyu zaten .
Tamam sanırım aynı şeyi düşünüyoruz.Aklın yolu bir olsa gerek.
Görüşmeyi kesmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?