• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi sulu hissediyorum!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay bide ohh diyo yaaa :mymeka:silkelerim seni kendine gelirsinnn.. yeter yaa değermi üzüleye ağlamaya sızlanmaya..ne o öle çocuk gibi ben üzüldüm oda üzülsün ben ağladım oda ağlasın?? ONA EN BÜYÜK CEZA ONU ARAMAMAK TELLERİNE ÇIKMAMAK
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ya canim gercekten düsünme onlar ayrilmak istediginde böyle yaparlar kendilerinde suc yok gibi davranip güya vicdanen temize cikarlar..
ya cok mu önemli onun sana dedikleri sen kendini biliyorsun zaten varsa aaa bende bunu yapmistim dedigin ki yoktur o kadar dedigine göre olacak birak düsünme..
zaman zaman ailemizle sorunlar olur annemizle bide canimiz skknsa kndimizi yalniz hissederiz ama bu tür seylerle yanlis kararlar alma..
o kisiden inan fayda gelmez haa neden gelmez bu tür seyler demis bidaha olsa ne kadr sürer sence gercekten biz anca kendimize ediyoruz..bulunmaz hint kumaslari degil birak ya cidden ben sinir oluyorum bu duruma zamaninda bende yapmisimdir ama simdi düsününce cok kiziyorum kendime suan okurkende sana kizdim kendim geldi aklima

boşluktasın --- fırat'a aşıksın ------ tek çözüm yolunun firat olduğunu düşünüyorsun(bilinç altı)ve seni kurtarsın istediğin için onu aradın. ama salak değilsin tatlım sadece çook hassas bir dönemindesin ailen seni neden istemesin stres seni yormuş azcık kendine izin ver nefes al ve asla şunu unutma anneler için evlatları kıymetlidir tartışmış olsalar bileopuyorumnanaktan ilişkin için bişiy söyleyemem durumu en iyi tahayyül eden sensin çünkü yaşayan sensin yüreğini dinle aklınla yürü sevgiyle kal kedimopuyorumnanaktan

o sana kızıyor başkasıyla yatçam diyor
sen ona kızıyorsun başkasıyla evlencem diyorsun
ayol siz deli gibi birbirinize aşıksınız :asigim::asigim:
inatçı keçiler biraz zaman tanı kendine bi arama bakalım o ne yapacak :teselli:

acı ama gercek bu ilişkinin bi sonu olmaz bence canım yol yakınken vazgeç..böyle bi adamı ömür boyu çekebilrimisin otur bunu düşn bi..sana guvenmeyen bi insanla bence işin olmasın..aşıksın ve ileriyi dusunmuyosun sadece o anı dusunuyosun ileriyi düsün biraz o zaman anlarsın sende sonu olmadıgını..yani ne biliyim bence değmez kendini yıpratmaya..sakın izin verme seni yıpratmasına.. Allah yardımcın olsun canım..

Zaten devam etmicem de ne bilim üzülsün istedimmm yaaa tamam ben salak ben aptal :gitme:

kendini suçlama ya..sonuçta bu halde olmanıızın tek nedeni o..evet onun uzulmesini istemen aptalca biraz ama anlık bişey yani...sen suan kimsenin sana yapamayacağı kötulugu yapıosun kendine kendi kenine eziyet ediyosun guzelimm..sen hala seviyomusun yoksa farkındamısın bunun sevgi değilde bi alışkanlık yada gelip geçici bi aşk oldugunun..çunku insan sevdiğine asla böyle bişey yapmaz insan sevdiğine guvenir..kavga tabiki edilir ama böyle eften puften seylere olmaz yani..bence suan kendi yanlışlarını değilde onun yanlışlarını düşünmen senin için daha faydalı olcak..kendini suçladıkça ona merhamet duygusu beslersin..sakın yapma bunu :teselli:

Kedim naptınız siz yaaaaaa...

Onun davranışları zaten saçmaydı, fazla çocukçaydı, dengesizdi...

Ama senin bu son yaptığın da onunla yarışır be güzelim..

Ne evlenmesi, 2 dakkada mı evlencen ? O da buna inandı mı yani ? kaçırırım falan ? Nerede yaşıyoz yahu ?

Ya birbirinize çok aşıksınız, ondan dolayı mantıklı düşünemeyecek bir dönemdesiniz,
Veya kişisel zaaflarınız size böyle şeyler yaptırıyor. Ego gibi mesela...

Şaşırdım, üzüldüm hayatım ya,

Ama onu sana yakıştıramıyorum, bunu bilesin...

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Zaten devam etmicem de ne bilim üzülsün istedimmm yaaa tamam ben salak ben aptal :gitme:

kedii bak şimdi 1- kaydirigubbakcemile 2- :mymeka: buda 3-:oklava:

kendine ettiğin hakaretler biraz daha mantıksız konuşmaya devam edersen ben ve diğer arkadaşların kötekleri ile gerçeğe dönüecek haberin olsun !
bu dünyada hiç bir şeyin garantisi yok carpe diem hayatının 1 numaralı kuralı olsun su akar yolunu bulur ama önüne setler gerilmesse bırak yık şu setleri.anı yaşa tatlım hiç bir şey senden mühim değil.

Kedicim noldu son durum nasısın kuzum ?

Bugün aradı açmadım cnm belki bi daha arar bilmiom fisfisfis

Bence de açma. hııh. :1closedeyes:

Back
X