M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
mafoldumben mafoldumben mafoldumbenay bide ohh diyo yaaa :mymeka:silkelerim seni kendine gelirsinnn.. yeter yaa değermi üzüleye ağlamaya sızlanmaya..ne o öle çocuk gibi ben üzüldüm oda üzülsün ben ağladım oda ağlasın?? ONA EN BÜYÜK CEZA ONU ARAMAMAK TELLERİNE ÇIKMAMAK
ya canim gercekten düsünme onlar ayrilmak istediginde böyle yaparlar kendilerinde suc yok gibi davranip güya vicdanen temize cikarlar..
ya cok mu önemli onun sana dedikleri sen kendini biliyorsun zaten varsa aaa bende bunu yapmistim dedigin ki yoktur o kadar dedigine göre olacak birak düsünme..
zaman zaman ailemizle sorunlar olur annemizle bide canimiz skknsa kndimizi yalniz hissederiz ama bu tür seylerle yanlis kararlar alma..
o kisiden inan fayda gelmez haa neden gelmez bu tür seyler demis bidaha olsa ne kadr sürer sence gercekten biz anca kendimize ediyoruz..bulunmaz hint kumaslari degil birak ya cidden ben sinir oluyorum bu duruma zamaninda bende yapmisimdir ama simdi düsününce cok kiziyorum kendime suan okurkende sana kizdim kendim geldi aklima
boşluktasın --- fırat'a aşıksın ------ tek çözüm yolunun firat olduğunu düşünüyorsun(bilinç altı)ve seni kurtarsın istediğin için onu aradın. ama salak değilsin tatlım sadece çook hassas bir dönemindesin ailen seni neden istemesin stres seni yormuş azcık kendine izin ver nefes al ve asla şunu unutma anneler için evlatları kıymetlidir tartışmış olsalar bileopuyorumnanaktan ilişkin için bişiy söyleyemem durumu en iyi tahayyül eden sensin çünkü yaşayan sensin yüreğini dinle aklınla yürü sevgiyle kal kedimopuyorumnanaktan
o sana kızıyor başkasıyla yatçam diyor
sen ona kızıyorsun başkasıyla evlencem diyorsun
ayol siz deli gibi birbirinize aşıksınız :asigim::asigim:
inatçı keçiler biraz zaman tanı kendine bi arama bakalım o ne yapacak :teselli:
acı ama gercek bu ilişkinin bi sonu olmaz bence canım yol yakınken vazgeç..böyle bi adamı ömür boyu çekebilrimisin otur bunu düşn bi..sana guvenmeyen bi insanla bence işin olmasın..aşıksın ve ileriyi dusunmuyosun sadece o anı dusunuyosun ileriyi düsün biraz o zaman anlarsın sende sonu olmadıgını..yani ne biliyim bence değmez kendini yıpratmaya..sakın izin verme seni yıpratmasına.. Allah yardımcın olsun canım..
Zaten devam etmicem de ne bilim üzülsün istedimmm yaaa tamam ben salak ben aptal :gitme: