• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendımi tanımamıyorum artık.:(

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
kızlar yaaa niye böyle bi insan oldum ..
Çok öfkeliyim ev arkadasımı durup dururken terslıyorum..
En olmadık şeylere küsüp saatlerce yatağın ıcınden cıkmıyorum...
Cidden artık psikolojımın bozulduğunu düşünüyorum hiçbirşeyden mutlun değilim...
Dayanılmaz bı ınsan oldum farkındayım ooff ooff ooff .....:43::43::43:

Durduk yere degildir bi sebebi olmali bence
tam olarak buna bozuldum da böyleyim diyemem sanırım fınallerım yaklaşıyor kilo vermem lazım
Okulum bır an önce bitsin istiyorum ama ınsan bunlar yüzünden böyle davranır mı bilmiyorum çok saçma bi insan oldum alınan kırılgan hırçın......

tam olarak buna bozuldum da böyleyim diyemem sanırım fınallerım yaklaşıyor kilo vermem lazım
Okulum bır an önce bitsin istiyorum ama ınsan bunlar yüzünden böyle davranır mı bilmiyorum çok saçma bi insan oldum alınan kırılgan hırçın......

Sebebini yazmissin iste canim finallerin var ders calisman lazim calisasib yok, zayiflaman lazim yemegi kesemiyorsun bu durum da seni sinir ediyor iste bu durum tespiti cozumu de sende kalk bi yerden basla, ben girmeyecegim sinavlara senin yerine hadi bakalim kolay gele

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence gayet yeterli sebepler :) final donemleri ah bilmez miyim hele o son sinavdan cikip kafayi vurup yatmak ne guzel oluyodu ya :27: benim bunyeme de calismak zor gelirdi saga sola catardim aglardim filan arkadasim popona zor geliyo calismak diye yapmadigin sey yok demisti en sonunda :60:

Back
X