En güzelini yapıyosun farkında değilsin sadece,insanlarla ne kadar samimi olursan senden daha çok şey istemeye başlarlar,imrendim sana.
Yanımda olsaydın emin ol açardım seni çünkü ben çok konuskanimHanımlar gerçekten kendimi tokatlamak istiyorum.
Aynı konuyu 2. açısım ama yıldım. Aşırı kasıyorum kendimi ya
Çok hem de çok sessizim. Konuşamıyorum iletişim kuramıyorum insanlarla. Ve inanın sebebini bilmiyorum. Nasıl düzeleceğimi de. 24 yaşındayım, bu yaştan sonra nasıl düzelir onu da bilmiyorum. Yanımda birisi olsun susar dururum.
İşe yeni başladım ve kalabalık bi yer. Aslında gayet sıcak kanlılar ama ben kendimi müthiş kasıyorum (yeni işe girmiş olmamla da ilgisi var ama bne her ortamda kasılan biriyim.) nadir konuşuyorum, herkes çok sessizsin demeye başladı bunun psikolojik baskısını anlatamam
Kitap okuyorum hatta çok kitap okuyorum, ama kitap beni dışarıya açmak yerine daha çok içime döndürüyor. Yazarken müthiş eğlenceli birisiyim ama gerçekte sıkıcı, suskun birisiyim. Hatta öncedem staj yaptığım yerde bana suskun demişlerdi,
Ya ben nasıl aşıcam bu konuyu? Ne yapabilirim çünkü yıldım
en guzelını yapıyorsunuz aslındaHanımlar gerçekten kendimi tokatlamak istiyorum.
Aynı konuyu 2. açısım ama yıldım. Aşırı kasıyorum kendimi ya
Çok hem de çok sessizim. Konuşamıyorum iletişim kuramıyorum insanlarla. Ve inanın sebebini bilmiyorum. Nasıl düzeleceğimi de. 24 yaşındayım, bu yaştan sonra nasıl düzelir onu da bilmiyorum. Yanımda birisi olsun susar dururum.
İşe yeni başladım ve kalabalık bi yer. Aslında gayet sıcak kanlılar ama ben kendimi müthiş kasıyorum (yeni işe girmiş olmamla da ilgisi var ama bne her ortamda kasılan biriyim.) nadir konuşuyorum, herkes çok sessizsin demeye başladı bunun psikolojik baskısını anlatamam
Kitap okuyorum hatta çok kitap okuyorum, ama kitap beni dışarıya açmak yerine daha çok içime döndürüyor. Yazarken müthiş eğlenceli birisiyim ama gerçekte sıkıcı, suskun birisiyim. Hatta öncedem staj yaptığım yerde bana suskun demişlerdi,
Ya ben nasıl aşıcam bu konuyu? Ne yapabilirim çünkü yıldım
Iş ortamında suskun olmak bir avantaj aslında.
Ve yeni başlamışsınız , bu bir korunma yöntemidir .
Çok suskunsun dediklerinde " yerine göre " demeniz yeterli bence.
Çok sessiz olmayı biraz açar mısınız?
Yani biri size bir şey sorduğunda öylece kalıp, heyecan yapıp cevap veremiyor musunuz yoksa sadece laf kalabalığı yapamayan biri misiniz?
Eğer ilkiyse bir uzman yardımı almanız iyi olur.
Ama ikincisi ise bir problem yok bence.
Ben de çok konuşmam samimi olmadığım insanlarla.
Laf kalabalığı yapmayı sevmem ve gerekeni söyleyip çekilirim.
Çünkü yapı meselesi bu.
Yapınızı değiştirmek istiyorsanız tabii ki çabalayabilirsiniz ama kendinizi sıkıntıya sokmayın.
Kendinizi olduğunuz gibi kabul ederseniz sessiz de olsanız özgüvenli durursunuz. Kimse de vur ensesine al ekmeğini muamelesi yapmaya cesaret edemez böylece.
en guzelını yapıyorsunuz aslında
mesela ben ılk gordugum ınsanla 40 yıllık dostmusum gıbı muhabbete gırerım hemen kaynasırım ama hep suıstımale acık oluyor bu gırıskenlıgım samımı yaklasmam benım zararıma oldu enayılestım apacık yazayım bu rahatlıgımdan ınsanlar bana cok kolay acılır herseyı cok rahat ıster oldu e bende halıyle yapımdan yok dıyemıyorum bu daha kotu
keske bende resmı mesafelı bırı olabılsem
sızınkı daha ıyı
Bunun için destek almalısınız bence. Çok konuşkan olmamak ayrı birşey ama sesinizin titremesi vs.normal gelmedi bana.Son söylediğiniz de çok haklısınız. Ama benim suskunluğum biraz ezikçe kalıyor galiba. Heycamlanıp dut yemiş bülbül gibi kalıyorum ben malesef ki hatta sesim bile titriyor
Daha 24 yaşındasın böyle düşünmen çok normal bi 5 10 sene sonra bunun bir dert değil nimet olduğunu anlarsın,insanlardan zarar göre göre anlarsın ancak zaten yoksa uzak durursan mesafeni korursan anlayamazsın beni,ben yaşadığım için biliyorum senin yaşında bende öyle hissederdim bazen.Bu değil işte malesef değil imrenilecek bir şey olsa bu denli mutsuz edip konu aötırtmazdı
Daha 24 yaşındasın böyle düşünmen çok normal bi 5 10 sene sonra bunun bir dert değil nimet olduğunu anlarsın,insanlardan zarar göre göre anlarsın ancak zaten yoksa uzak durursan mesafeni korursan anlayamazsın beni,ben yaşadığım için biliyorum senin yaşında bende öyle hissederdim bazen.
Son söylediğiniz de çok haklısınız. Ama benim suskunluğum biraz ezikçe kalıyor galiba. Heycamlanıp dut yemiş bülbül gibi kalıyorum ben malesef ki hatta sesim bile titriyor
Hiç sinsi olmamama rağmen öyle algılanır mıyım sizce az konuştuğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?