kendimi tutamıyorum

kardelenesin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
84
12
48
iki tane çocuğum var ikiside erkek....sinirlenince onları dövüyorum...sonrada üzülüyorum bana yardım edin ne yapmalıyım

çok mu küçük çocukların ve çok mu yaramaz yada sen tahammülsüz birimisin.
şiddet uygulama her ne olursa olsun çocuklarına canım ya ileride onların karakterini senin uyguladığın şiddet çok etkiler inan bana.
ne yapıyorlarda dövüyorsun ki mesela

iki tane çocuğum var ikiside erkek....sinirlenince onları dövüyorum...sonrada üzülüyorum bana yardım edin ne yapmalıyım

SÜPER DADI İZLEMENİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM HEMEN AÇ İZLE SORUN ÇOCUKLAR DEĞİL YETİŞTİRME TARZIMIZDA

:nazar::nazar::nazar::nazar:

kac yaşındalar?

insanlar tuhaf eşleriyle kavga ederler ama kocaları dövmek akıllarına gelmez

am ayaramazlık yapınca çocukları dövmek hemen akla gelen ilk şey..

yazık valla ppsikolojilerini kötü etkilerseniz ilerde daha sorun olur onların ikili ilişkilerinde

izliyorum yapıcam diyorum ama uygulamaya gelince sıfırım...

canım hepimiz öyleyiz aslında ama ilerde daha büyük sıkıntılar olacak senin çin eşinle oturup konuş ikiniz birlikte hareket edin en fazla zorlanacağın 1 hafta fazla değil dayak asla çözüm değil yalama olur çocuk sonra dövsende sövsende artık fayda etmez olur

:72::72::72::72:

kac yaşındalar?

Insanlar tuhaf eşleriyle kavga ederler ama kocaları dövmek akıllarına gelmez

am ayaramazlık yapınca çocukları dövmek hemen akla gelen ilk şey..

Yazık valla ppsikolojilerini kötü etkilerseniz ilerde daha sorun olur onların ikili ilişkilerinde

gerçekten çok haklısın

canım hepimiz öyleyiz aslında ama ilerde daha büyük sıkıntılar olacak senin çin eşinle oturup konuş ikiniz birlikte hareket edin en fazla zorlanacağın 1 hafta fazla değil dayak asla çözüm değil yalama olur çocuk sonra dövsende sövsende artık fayda etmez olur

:72::72::72::72:

doğru söylüyorsun çocuğu dövüyorum karşımda gülüyor daha çok sinirleniyorum...tşk ederim bu arada....

ayyy erkek çocukları çok yaramaz yaaa benim yeğenim 9 yaşındaa ayyy nasıl sinirlendiriyor beni dr.a götrüdük normal dedi çocuk dediğin yaramaz olur dedi ama bu kadarda olmaz....
bi de bizim bi komşumuz var onunda çocuğu çok tatlı ama bu kdarda yaramaz olmaz yani çocuk ordan oraya atlıyor koltuk üstü dolap üstü ayy annesi çıldırdı döwdü yine aynı aşırı hiperaktif olduğu için okulda anlatılanlarda aklında kalmıyormuş böyle çocukların en son çare pedagoda götürd çocuğa sakinleştirici vermişler akşam erken yatıyormulşş dersleri düzelmiş bizde rahat ettik die söylüyordu...

fazla yaramazı da iyi olmuyor işte dozunda olması önemli....

Allah kolaylık versin sana canım......

doğru söylüyorsun çocuğu dövüyorum karşımda gülüyor daha çok sinirleniyorum...tşk ederim bu arada....

ÇOCUK ANNE VE BABANIN İSTİKRARLI OLDUĞUNU GÖRDÜKÇE HAREKETLERİNİ DÜZELTİYOR ASLINDA ÖNCE KIZIP HEMEN YÜZÜNE GÜLDÜĞÜMÜZDE BAKIYORKİ BEN BUNU BU ŞEKİLDE YAPABİLİRİM Bİ UZMANIN YAZISINDA OKUMUŞTUM ÇOCUĞUN YAPTIĞI ÇOĞU HAREKET ANNE VE BABANIN SINIRLARINI ÖĞRENMEYE YÖNELİKMİŞ BİZİM SINIRIMIZI BİZDEN DAHA İYİ BİLİYORLAR :emir_bebek:

:72::72::72:

çok mu küçük çocukların ve çok mu yaramaz yada sen tahammülsüz birimisin.
şiddet uygulama her ne olursa olsun çocuklarına canım ya ileride onların karakterini senin uyguladığın şiddet çok etkiler inan bana.
ne yapıyorlarda dövüyorsun ki mesela

7 ve 3 yaşındalarcanım..kendi ailem bile çok yaramazlar diyor...tahammülüm bazı olaylardan dolayı yok oldu...bazen saçma birşeye bile sinirleniyorum...öyle olmuşki..elimi kaldırınca ( başka bir şey için) çocuk tırsıp saklanıyor onu dövecem sanıp...çok üzülüyorum akşama kadar evde çocukalrla olunca yardım edenin olmayınca herkes ayyyyyy ne yaramaz diyince annem bile bakmam senin çocuklarına diyince kendimi tutamıyorum

ayyy erkek çocukları çok yaramaz yaaa benim yeğenim 9 yaşındaa ayyy nasıl sinirlendiriyor beni dr.a götrüdük normal dedi çocuk dediğin yaramaz olur dedi ama bu kadarda olmaz....
bi de bizim bi komşumuz var onunda çocuğu çok tatlı ama bu kdarda yaramaz olmaz yani çocuk ordan oraya atlıyor koltuk üstü dolap üstü ayy annesi çıldırdı döwdü yine aynı aşırı hiperaktif olduğu için okulda anlatılanlarda aklında kalmıyormuş böyle çocukların en son çare pedagoda götürd çocuğa sakinleştirici vermişler akşam erken yatıyormulşş dersleri düzelmiş bizde rahat ettik die söylüyordu...

fazla yaramazı da iyi olmuyor işte dozunda olması önemli....

Allah kolaylık versin sana canım......

tşk ederim canım bizde götürdük ilaç aldı bir müddet..çocuk bir tuhaf oldu hareketlilik gitti olduğuyerde öyle kaldı bende korktum ilacı kestim...

Yapmayin n'olur. Siddet nerede cozum olmuski kucucuk cocuklarda ise yarasin. Cezaya alistiysa cocuklar sevdikleri birseyden mahrum birakin. Televizyon, park yasak falan diye. Ama sonra ceza sisteminide kaldirmaniz lazim. Sadece uslu durduklari zamani pekistirin. He guzel oturuyorsun gibi. Cocuklarla konusun, anlamaz diye dusunmeyin karsinizdaki birey unutmayin. Ve kesinlikle esinizin size destek olmasini saglayin. Hep tutarli olun. Ikiniz hep ortak kararlar alin.
Sabirli olun onlar bu dunyaya zorla gelmedi bizim tercihlerimizin cezasini onlar cekmek zorunda degil. Deniyorum olmuyor diyorsaniz bir uzmana gidin, belki cocuklarda birsey yok siz asiri hassassiniz. Butun olasiliklari dusunun , cozumunu bulacaksiniz inanin.

tşk ederim canım bizde götürdük ilaç aldı bir müddet..çocuk bir tuhaf oldu hareketlilik gitti olduğuyerde öyle kaldı bende korktum ilacı kestim...

aaa o zaman çok kötü yaaa iyiki kesmişsin ilacı...

bırak yaramaz olsunlar boşwer eşinle konuş çocukların dikkatini başka şeylere yöneltin ne biliim bi basketbol kursuna gönderin madem çok hareketliler spora yazdırın belediyelerin böyle şeyleri oluyor uygun fiyatta brz ewden uzaklaşırlar rahat edersin yorulurlar belki seni çıldrtmazlar...

vurmayın sakın ceza yöntemini uygulayın ama mutlaka kararlı bir şekilde .benim kızımda işe yarıyor mesala kızdığım bir şeymi yaptı uyarıyorum 1 kere baktım 2,yaptı hop tv kapatıyorum oyuncakları kaldırıyorum kesinlikle cezalısın odanda oturcaksın yarım saat diyorum.her 3 dak bir anne bittimi cezam diye bağırıyor ama işe yarıyor bir daha yapmıyor en azından o gün içinde:1:

vurmayın sakın ceza yöntemini uygulayın ama mutlaka kararlı bir şekilde .benim kızımda işe yarıyor mesala kızdığım bir şeymi yaptı uyarıyorum 1 kere baktım 2,yaptı hop tv kapatıyorum oyuncakları kaldırıyorum kesinlikle cezalısın odanda oturcaksın yarım saat diyorum.her 3 dak bir anne bittimi cezam diye bağırıyor ama işe yarıyor bir daha yapmıyor en azından o gün içinde:1:

tşk ederim dediklerinizi uygulayacağım....kendime hakim olmaya çalışcam.

aaa o zaman çok kötü yaaa iyiki kesmişsin ilacı...

bırak yaramaz olsunlar boşwer eşinle konuş çocukların dikkatini başka şeylere yöneltin ne biliim bi basketbol kursuna gönderin madem çok hareketliler spora yazdırın belediyelerin böyle şeyleri oluyor uygun fiyatta brz ewden uzaklaşırlar rahat edersin yorulurlar belki seni çıldrtmazlar...

doğru söylüyorsunuz kursalara göndermek iyi fikir tşk ederim..

Back
X