- 23 Kasım 2012
- 84
- 12
- 48
- Konu Sahibi kardelenesin
iki tane çocuğum var ikiside erkek....sinirlenince onları dövüyorum...sonrada üzülüyorum bana yardım edin ne yapmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki tane çocuğum var ikiside erkek....sinirlenince onları dövüyorum...sonrada üzülüyorum bana yardım edin ne yapmalıyım
SÜPER DADI İZLEMENİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM HEMEN AÇ İZLE SORUN ÇOCUKLAR DEĞİL YETİŞTİRME TARZIMIZDA
![]()
izliyorum yapıcam diyorum ama uygulamaya gelince sıfırım...
kac yaşındalar?
Insanlar tuhaf eşleriyle kavga ederler ama kocaları dövmek akıllarına gelmez
am ayaramazlık yapınca çocukları dövmek hemen akla gelen ilk şey..
Yazık valla ppsikolojilerini kötü etkilerseniz ilerde daha sorun olur onların ikili ilişkilerinde
canım hepimiz öyleyiz aslında ama ilerde daha büyük sıkıntılar olacak senin çin eşinle oturup konuş ikiniz birlikte hareket edin en fazla zorlanacağın 1 hafta fazla değil dayak asla çözüm değil yalama olur çocuk sonra dövsende sövsende artık fayda etmez olur
![]()
doğru söylüyorsun çocuğu dövüyorum karşımda gülüyor daha çok sinirleniyorum...tşk ederim bu arada....
çok mu küçük çocukların ve çok mu yaramaz yada sen tahammülsüz birimisin.
şiddet uygulama her ne olursa olsun çocuklarına canım ya ileride onların karakterini senin uyguladığın şiddet çok etkiler inan bana.
ne yapıyorlarda dövüyorsun ki mesela
ayyy erkek çocukları çok yaramaz yaaa benim yeğenim 9 yaşındaa ayyy nasıl sinirlendiriyor beni dr.a götrüdük normal dedi çocuk dediğin yaramaz olur dedi ama bu kadarda olmaz....
bi de bizim bi komşumuz var onunda çocuğu çok tatlı ama bu kdarda yaramaz olmaz yani çocuk ordan oraya atlıyor koltuk üstü dolap üstü ayy annesi çıldırdı döwdü yine aynı aşırı hiperaktif olduğu için okulda anlatılanlarda aklında kalmıyormuş böyle çocukların en son çare pedagoda götürd çocuğa sakinleştirici vermişler akşam erken yatıyormulşş dersleri düzelmiş bizde rahat ettik die söylüyordu...
fazla yaramazı da iyi olmuyor işte dozunda olması önemli....
Allah kolaylık versin sana canım......
tşk ederim canım bizde götürdük ilaç aldı bir müddet..çocuk bir tuhaf oldu hareketlilik gitti olduğuyerde öyle kaldı bende korktum ilacı kestim...
vurmayın sakın ceza yöntemini uygulayın ama mutlaka kararlı bir şekilde .benim kızımda işe yarıyor mesala kızdığım bir şeymi yaptı uyarıyorum 1 kere baktım 2,yaptı hop tv kapatıyorum oyuncakları kaldırıyorum kesinlikle cezalısın odanda oturcaksın yarım saat diyorum.her 3 dak bir anne bittimi cezam diye bağırıyor ama işe yarıyor bir daha yapmıyor en azından o gün içinde![]()
aaa o zaman çok kötü yaaa iyiki kesmişsin ilacı...
bırak yaramaz olsunlar boşwer eşinle konuş çocukların dikkatini başka şeylere yöneltin ne biliim bi basketbol kursuna gönderin madem çok hareketliler spora yazdırın belediyelerin böyle şeyleri oluyor uygun fiyatta brz ewden uzaklaşırlar rahat edersin yorulurlar belki seni çıldrtmazlar...