- 27 Eylül 2014
- 20
- 2
- 3
- 47
- Konu Sahibi serap_serap000
-
yardımı biz değil siz edeceksiniz kendinize.sırf bu konuyu birilerine anlatmak için foruma üye oldum herkese bir çare bulunmuş bana da bir çare hanımlar.
ben 32 yasındayım biraz gec evlendim bir tane 5 yasında oğlum var kocam benimle ilgilenmiyordu taksi şöförü sabah cok erken gidip gece geç geliyordu bazı geceler nöbeti oluyordu gidip hemen uyuyordu hiç bi ihtiyacım umrunda değil arkadaşsızdım hep evdeydim facebook dan biriyle tanıştım görüşmek istedi kabul ettim çok aşık oldum her ihtiyacımı önemsiyor beni anlıyor ama şimdi eşim de benimle birlikte oluyor sevgilim eşimin benimle olmasını istemiyor olunca anlıyor ben ne yapıcam. eşimi bırakamıyorum hiç çünkü evimi seviyorum ama sevgilimi de bırakamıyorum nolur yardım edin bana
soruyor yalan söyleyince anlıyor keske nasıl anladığını bilsem anlamasını engellerimSevgiliniz eşinizle yattığınızı nasıl anlıyor söyleyinde burda aldatıldım diye ağlayan kadınlar da öğrensin derman olun herkese
bitiremem keske bitirebilsem cok bağlandım ona çocuğum gibi olduyardımı biz değil siz edeceksiniz kendinize.
yanlışınızı anlayıp,bitirerek
çok komiksin cem yılmazAz oteye git, orda sacmala
teşekkür ederim canımAllah kurtarsin kardes
ben midesiz değilim eşim benim ijtiyaçlarımı anlamıyordu gelip yatıyotdu hemenİnsanların midesizliğini aklım almıyor !!!
32 yasa verebildigin cevap bu mu? Simdi konunun gercek olduguna inandim...çok komiksin cem yılmaz
Fake olduğunuzu düşünüyorum ama fake insan bile şu cümleyi kurmaz. İnsan seviştiği adama 'çocuğum gibi' demez; derse ağır sapıktır.bitiremem keske bitirebilsem cok bağlandım ona çocuğum gibi oldu
çocuğunuz gibi mi oldu.bitiremem keske bitirebilsem cok bağlandım ona çocuğum gibi oldu
ben aşık oldum kardeşBen 1 tane sevgili yapamazken evli bir kadin sevgili yapmis, su an olmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?