- 27 Eylül 2014
- 20
- 2
- 3
- 47
- Konu Sahibi serap_serap000
-
ben şevkat bakımından dedim cok iğrençsiniz ya art niyetlisinizFake olduğunuzu düşünüyorum ama fake insan bile şu cümleyi kurmaz. İnsan seviştiği adama 'çocuğum gibi' demez; derse ağır sapıktır.
bitiremem keske bitirebilsem cok bağlandım ona çocuğum gibi oldu
çok seviyorum asla ayrılamam yaniNasıl yani????????
ben midesiz değilim eşim benim ijtiyaçlarımı anlamıyordu gelip yatıyotdu hemen
ben midesiz değilim eşim benim ijtiyaçlarımı anlamıyordu gelip yatıyotdu hemen
o zaman boşa kocayı al çocuğun gibi olanıçok seviyorum asla ayrılamam yani
Evet biz iğrencizben şevkat bakımından dedim cok iğrençsiniz ya art niyetlisiniz
yani ikiside yanımda mı olsunablacım, bak sen benden büyüksün. çocuğum gibi oldu, kocamla yatınca anlıyor filan diyorsun bak kaç yaşında olgun olması gereken bir kadınsın. bunca yıl kocan doyurmuş seni, para kazanmak için sabahlara kadar çalışmış, oğlu var bir tane. sizler için paralamış kendini. şöförlük zor iştir bak. sen kocanla sana hiçbir emeği olmayan, sadece muhabbetinin olduğu, 5 yaşında çocuğun varken çocuğum gibi dediğin adam arasında kalıyorsun ha?
ayıp be! yazık, günah.. kocana ve oğluna çok üzüldüm. oğlunun bahtı güzel olur inşallah. yazık, çok yazık..
ben şevkat bakımından dedim cok iğrençsiniz ya art niyetlisiniz
ama kocama söyleyim mi ilişkim olduğunuo zaman boşa kocayı al çocuğun gibi olanı
ne dememizi bekliyosun eşinle evli kal ama bu arada başkasıyla gönül eylendir mi diycez,ayıp çocuğundan utan senin o face girip elin adamıyla konuşmaya başladığın gün boşamalıydın o kocayı,amacın ne maymun gibi bir dala tutunduğundan emin olduktan sonra mı öbürünü bırakıcan(maymun konuya benzetme kimseye hakaret niyetim yok)sırf bu konuyu birilerine anlatmak için foruma üye oldum herkese bir çare bulunmuş bana da bir çare hanımlar.
ben 32 yasındayım biraz gec evlendim bir tane 5 yasında oğlum var kocam benimle ilgilenmiyordu taksi şöförü sabah cok erken gidip gece geç geliyordu bazı geceler nöbeti oluyordu gidip hemen uyuyordu hiç bi ihtiyacım umrunda değil arkadaşsızdım hep evdeydim facebook dan biriyle tanıştım görüşmek istedi kabul ettim çok aşık oldum her ihtiyacımı önemsiyor beni anlıyor ama şimdi eşim de benimle birlikte oluyor sevgilim eşimin benimle olmasını istemiyor olunca anlıyor ben ne yapıcam. eşimi bırakamıyorum hiç çünkü evimi seviyorum ama sevgilimi de bırakamıyorum nolur yardım edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?