kendimi tutamıyorum

ablacım, bak sen benden büyüksün. çocuğum gibi oldu, kocamla yatınca anlıyor filan diyorsun bak kaç yaşında olgun olması gereken bir kadınsın. bunca yıl kocan doyurmuş seni, para kazanmak için sabahlara kadar çalışmış, oğlu var bir tane. sizler için paralamış kendini. şöförlük zor iştir bak. sen kocanla sana hiçbir emeği olmayan, sadece muhabbetinin olduğu, 5 yaşında çocuğun varken çocuğum gibi dediğin adam arasında kalıyorsun ha?

ayıp be! yazık, günah.. kocana ve oğluna çok üzüldüm. oğlunun bahtı güzel olur inşallah. yazık, çok yazık..

Konuya en fazla sabaha kadar süre vermekle beraber, benim eşim de yoğun çok yoğun çalışıyor ama ben eşimi seviyorum. Siz eşinizi sevmiyormuşsunuz kendinize güzel bir dünya kurmuşsunuz, kurulu düzen, eve ekmek getiren koca bir yanda diğer yanda sevgili ile heyecanlı bir hayat.

Sana nasıl bir yardımda bulunabiliriz ki anlamıyorum..Eşin oğlunu seni evini geçindirmek için eşek gibi sabahlara kadar çalışsın,hayatı işe dönsün,sen eşim mi sevgilim mi diye arada kal...Daha doğrusu sevgilim mi evim mi..Ne diyeyim ki yazıklar olsun sana ve senin gibilerine...

Uff niye dadanıyolar bu siteye yaaaa pis sapık ..Erkeksin belli ama bence dostunuda eve al kocanla birlikte madem çocuğun gibi olmuş kocanda babalık yapsın ona olur mu ????

Burdan senin istedigin cvp cikmaz bacim bide cok iyi bi halt yiyomus gibi kendini rahatlatmaya calisiysn yok artik ya iki adami idare ediyosn masallah iyiki gec evlenmissin erken evlensen kocani kac adamla boynuzlicaktin acaba

yani ikiside yanımda mı olsun

ben şevkat bakımından dedim cok iğrençsiniz ya art niyetlisiniz

Yahu kocanı aldatan sensin biz mi iğrenç olduk bıraksana... Kocanın ekmeğini ye sevgilinle aşk yaşa he yav biz art niyetli kötüyüz.

ne dememizi bekliyosun eşinle evli kal ama bu arada başkasıyla gönül eylendir mi diycez,ayıp çocuğundan utan senin o face girip elin adamıyla konuşmaya başladığın gün boşamalıydın o kocayı,amacın ne maymun gibi bir dala tutunduğundan emin olduktan sonra mı öbürünü bırakıcan(maymun konuya benzetme kimseye hakaret niyetim yok)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…