- 27 Eylül 2014
- 20
- 2
- 3
- 47
- Konu Sahibi serap_serap000
-
ya ne ilgisi var şu yazdığının konuyla ki bir fikrin varsa söyle yoksa yazmaYahu kocanı aldatan sensin biz mi iğrenç olduk bıraksana... Kocanın ekmeğini ye sevgilinle aşk yaşa he yav biz art niyetli kötüyüz.
ama kocama söyleyim mi ilişkim olduğunu
tabi ki söyle zaten kocanda bir şey demez sanaama kocama söyleyim mi ilişkim olduğunu
haklısınız ama ben kötü niyetle etmedimne dememizi bekliyosun eşinle evli kal ama bu arada başkasıyla gönül eylendir mi diycez,ayıp çocuğundan utan senin o face girip elin adamıyla konuşmaya başladığın gün boşamalıydın o kocayı,amacın ne maymun gibi bir dala tutunduğundan emin olduktan sonra mı öbürünü bırakıcan(maymun konuya benzetme kimseye hakaret niyetim yok)
evini seviyormuşKocanı boşasana madem senin ihtiyaçlarını karşılamıyor?
Niye boşanamıyorsun?
ya sen ne diyosun yaşadıklarımı bilmeden sen nasıl bakıyosan kocana öyle bakıyorumBurda iğrenç tek bir kişi var o da sensin. Utanmaz! Kocanın ve oğlunun yüzüne nasıl bakıyorsun?
evet ikisi de yaninda olsun pazartesi carsamba cuma esinle birlikte olursun sali persembe cumartesi sevgilinle gecinip gidersinizyani ikiside yanımda mı olsun
ya ne ilgisi var şu yazdığının konuyla ki bir fikrin varsa söyle yoksa yazma
abla bence senin kafa iyi değil. kocan ve oğlun diyorum sen ikisi de mi diyorsun? senin 5 yaşında bir oğlun varmış ya, ufacık bebecik, doğurmuşsun hani ondan bahsediyorum ben. diğer feysteki çocuğundan değil.yani ikiside yanımda mı olsun
senin mutlu bir ailen varken konuşmak kolay tabiTabi okul tatil dolustular Yarabbim seb bu bos kullarina baska mesgale ihsan eyle
Hem kocanla yatiyorsun hem sevgilinle hemde 5 yasinda cocugun var herseyi gectim o cocugu kime birakip sevismeye gidiyorsun yada sevgilini mi eve aliyorsun nasil bit cesaret insallah tez zamanda kocan anlar da koyar seni kapi onune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?