kendimi tutamıyorum

"sevgilimden ayrılamam, eşimden boşanamam."

eee ne gibi bir yardım bekliyorsun? gittiği yere kadar devam et madem.

bir aile faciasıyla 3. sayfa haberlerine konu olmamanız dileğiyle.

haklısınız ama ben kötü niyetle etmedim

Peki bizden ne ogrenmek istiyorsun yaptiginin yanlis olduguna ikna etmemizi mi ?(bu pek muhtemel gorunmuyor)sevgilinin kocanla yatigini anlamamasinin yontemlerini mi?(ki bu da muhtemel gorunmuyor cunku o kocan yatmiyorum dersen kimse inanmaz)

Tabi okul tatil dolustular Yarabbim seb bu bos kullarina baska mesgale ihsan eyle

Hem kocanla yatiyorsun hem sevgilinle hemde 5 yasinda cocugun var herseyi gectim o cocugu kime birakip sevismeye gidiyorsun yada sevgilini mi eve aliyorsun nasil bit cesaret insallah tez zamanda kocan anlar da koyar seni kapi onune

ya ne ilgisi var şu yazdığının konuyla ki bir fikrin varsa söyle yoksa yazma

Aşk senin başını döndürmüş bacım iki satır yukarıda yazdığını unutuyorsun. Benim senin gibi kendisine saygısı olmayan kadınlara verecek fikrim yok zaten sen fikir değil "ama napim kocam beni ihmal ediyordu" diyerek kendini rahatlatmak istiyorsun. Senin kadınlık onurun ekmeğini yediğin adama bunu yapmaya izin veriyorsa selametle... Benden sana fikir çıkmaz eleştiri çıkar o da senin işine gelmez.

yani ikiside yanımda mı olsun
abla bence senin kafa iyi değil. kocan ve oğlun diyorum sen ikisi de mi diyorsun? senin 5 yaşında bir oğlun varmış ya, ufacık bebecik, doğurmuşsun hani ondan bahsediyorum ben. diğer feysteki çocuğundan değil.

bak benim babamda taksi şöförü ne kadar zor iştir iyi bilirim biz babamızın yüzünü neredeyse görmeden büyüdük. o adam namusuyla sabahlara kadar çalışıp karısının ve çocuğunun rızkı peşinde koşmuş. istemez miydi sıcacık evinde otursun yemeğini yesin karısıyla birlikte olsun çocuğuyla vakit geçirsin. sen şu internete kocan sayesinde giriyorsun. sevgilinle onun sayseinde tanıştın. yazıklar olsun bırakamıyorum diyorsun demek kocanı ve 5 yaşında annesine babasına muhtaç çocuğunu bırakırsın.

çocuğum gibi dediğin sevgilini biran önce bırak. bebeğinin ve kocanın yanında dur. allah akıl fikir versin.

senin mutlu bir ailen varken konuşmak kolay tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…