- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi serap_serap000
-
ilk mesajdanerde yazıyor ya
ama eşime diyim mi aldattığımıabla bence senin kafa iyi değil. kocan ve oğlun diyorum sen ikisi de mi diyorsun? senin 5 yaşında bir oğlun varmış ya, ufacık bebecik, doğurmuşsun hani ondan bahsediyorum ben. diğer feysteki çocuğundan değil.
bak benim babamda taksi şöförü ne kadar zor iştir iyi bilirim biz babamızın yüzünü neredeyse görmeden büyüdük. o adam namusuyla sabahlara kadar çalışıp karısının ve çocuğunun rızkı peşinde koşmuş. istemez miydi sıcacık evinde otursun yemeğini yesin karısıyla birlikte olsun çocuğuyla vakit geçirsin. sen şu internete kocan sayesinde giriyorsun. sevgilinle onun sayseinde tanıştın. yazıklar olsun bırakamıyorum diyorsun demek kocanı ve 5 yaşında annesine babasına muhtaç çocuğunu bırakırsın.
çocuğum gibi dediğin sevgilini biran önce bırak. bebeğinin ve kocanın yanında dur. allah akıl fikir versin.
söyle dedik yaama eşime diyim mi aldattığımı
ne amaçla diyeceksin ki,ayrılma niyyetin mi var yani söyleme amacını anlamıyorumama eşime diyim mi aldattığımı
ne biçim insanlarsınız yaBence çok güzel bir ilişki normal olan eşinizle sevgilinizin birlikte anlayış içinde yaşamaları çok yanlış yapıyorlar size karşı ihtiyaçlarınızı ikisi birlikte uyum içinde gidermeliler hatta çocuğunuzun da bu ilişkide yer alması gerekiyor. Daha sevişgen bir dünya için el ele vermeliyiz.
ne biçim insanlarsınız ya
Aramızda büyük bir fark var yalnız ben kocami elin adamlariyla boynuzlamiyorum.ya sen ne diyosun yaşadıklarımı bilmeden sen nasıl bakıyosan kocana öyle bakıyorum
tama gelince dicemsöyle dedik ya
Allahin verdigine sukrediyorum ahlaksizlik yapmiyorum ondan mutluyum cok sukur herseyden once kendime saygim var hic bir sebep aldatmayi temize cikarmaz! Bahane esim beni tatmin etmiyor madem oyle bosan o zaman git asigin ile evlen tabi oda evli degilse Allah islah etsinsenin mutlu bir ailen varken konuşmak kolay tabi
niyetin kimsenin umrunda değil yaptığın şey başlı başına edepsizlik,banlanmaktan korkmasam sana öyle manidar bi laf ederdimki içine bi ferahlık gelirdi bizde senden kurtulurdukhaklısınız ama ben kötü niyetle etmedim
benimle yatmaması için sevgilim kızıyor kavga ediyoruz artık dayanamıyorumne amaçla diyeceksin ki,ayrılma niyyetin mi var yani söyleme amacını anlamıyorum
demekki bunu demek için buradan, de sözünü bekliyordunuz.tama gelince dicem
benimle yatmaması için sevgilim kızıyor kavga ediyoruz artık dayanamıyorum
Tümm kk'cılara sesleniyorum..benimle yatmaması için sevgilim kızıyor kavga ediyoruz artık dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?