kendimi tutamıyorum

ama eşime diyim mi aldattığımı

Ne diyelim tebrikler... Bravo.... Kimsenin yapamadigini yapmissin çok zekisinmi diyelim... İnsanlar cok garip oldu yaptiklari ahlaksizliklari goguslerini gere gere anlatiyorlar. Ben okurken utandim yazik o cocuga yedigin haltlar bi duyulsa etrafta o çocugun adi lekelenecek gunahsiz mahsum bircçocuğa bunu yapmaya hakkin yok.

ha gördüm gördüm yahu hem malından vazgeçmiyorsun hem de aşığım yanımda olsun istiyorsun
seninki aşk değil
aşk olsa gözün evi falan görmez
yani görür de hani maddi olarak sıkışıksındır vs anlarım ama evim güzel evimi seviyorum diye insan aşkından vazgeçer mi

ne biçim insanlarsınız ya

senin mutlu bir ailen varken konuşmak kolay tabi
Allahin verdigine sukrediyorum ahlaksizlik yapmiyorum ondan mutluyum cok sukur herseyden once kendime saygim var hic bir sebep aldatmayi temize cikarmaz! Bahane esim beni tatmin etmiyor madem oyle bosan o zaman git asigin ile evlen tabi oda evli degilse Allah islah etsin

ya eşini aldatan kadına hemen tüh kaka demem, belki bir sebebi vardır dinlesen, o da insandır sonuçta bir seferlik yapmıştır hata. Ama gizli kimliğinle anlatıyorsun konu komşuya anlatmayacağın gibi tüm samimiyetinle bir dönem ihtiyaçtan başlayan sonra keyfe dönüp devam eden ilişkini. Yaptığın yanlış. Kadınlığını değil, insanlığını sorgulaman lazım önce.

Ben de kendimi tutamıycam şimdi başlıcam küfretmeye yaaaa bu beyinsizliktir yarabbim ...Söyle tabii kocana insan saklar mı böyle bir şeyi ?

vaaayyyy beeee...yalnız burası kilise değilki sana nerden papaz bulalım...e artık yarın en yakın kiliseye gidip günahlarını çıkartırsın

aklıma başka bi çözüm gelmedi

benimle yatmaması için sevgilim kızıyor kavga ediyoruz artık dayanamıyorum
Tümm kk'cılara sesleniyorum..
Fake olduğunu bildiğim bir konuda göz göre göre banlanmak istemiyorum,o yüzden yorumlarımı keseceğim.Size tavsiyem kk nın hatunları siz de kesin,çünkü bugün üye olmuş ve 20 mesajı var..Banlanmaya değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…