• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi tutsak gibi hissediyorum

Dipso

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
96
11
8
mrb kizlar ben 5yıllık evliyim 2çocuğum var ilgisiz işkolik bi kocam var benimle hiç ilgilenmiyor devamlı işi var sabah aksam. Yanımda olsa bile yüzü hiç. Gülmüyor devamlı iş düşünüyor benimle ilgilen mesini iştediğim zamn kavga ediyoruz benNe düşünüyorum sen ne istiosun dio bana ben. Artık çok sıkıldım bu duruma Dayanamıyorum bunaldım kendimi çok yalnız hissediyorum boğulacak gibi hissediyorum evden. Dışarı çokamıyorum iki küçük çocukla sosyal hayatım sıfır depresyona girdim herseye ağlamak bağırmak istiyorum çocuklarıma bile artık devamlı bağırıyorum :( en son ne zamn tek başıma. Dışarı çıkıp kendim için birşey yaptığımı hatırlamıyorum bile eşimle çıksamda mutlu olamıyorum çünkü dışarı biyemeğe bile gitsek yine telefonları susmuyor hep telefonla ilgileniyor benimle konuşmuyor bile benim mutlu olmam hiç bişey yapmıyor çünkü umrunda değilim sizce ne yapmalıyım antidepresan mı kullanmalıyım ?

O kadar çalışıyorsa maddi durumu iyidir,bakıcı tutun çocuklara çıkın biraz sosyalleşin.
Sizinle ilgilenmeyecek bu adam onun çaresi olmadığı için önerim bile yok.

Ay benden bi tane daha varmış benimde eşim işkolik işinden başka bişey yok aklında çok zor canım ya ben çok iyi anlıyorum seni :( bizimde bi pazarımız bile yok iki yıllık evliyim her pazar dükkana gidip çalışıyo.. Kendi işiniz mi?

Valla böyle adamların başına taş vursanda değişmezler . Kendi başına mutlu olmayı denesen . Ne başlıyım maddi durum iyiyse elin karışmıyorsa kursa falan git.çocuklarınızla da aranızı bozmayın . Antidepresan insanı sersemletmekten başka işe yaramıyor .

Çocuklarınız çok mu küçük mesela parka götürün hem kendinizde bi hava almış olursunuz.

Eşinize gelince evlendiğinizde de böyle miydi?

Bir de şöyle bir şey de var. Beklentiye giriyorsunuz mesela akşam gelsin dışarı çıkalım diyorsunuz kendi kendinize ama olmuyor bu sefer üzülüyorsunuz. Yani size verebileceğim kendi açınızdan tek tavsiye beklentiye girmeyin. Çünkü eşiniz iletişime kapalı anladığım kadarıyla.

çıkın gezin,çocukları götürün avm ye parka dolasın zaman geçirin.herşey koca değil ki.baktınız olmuyor adam akıllı konuşun uyarın.ben yapamıyorum dayanamıyorum bunalıyorum falan diyin.bakıcı tutsun çok parası varsa sizde kendinize vakit ayırın gezin bol bol.yoksa işin içinden çıkamazsınız.

Bence tutsaklık sizin zihninizde, herşeyi esinizden bekliyorsunuz sanırım. O da nasılsa eşi evde hizmeti tam yum zamanını çalışmaya ayırıyor. Bu döngüyü kırın. Siz çıkıp gezmeye başlayınca nasılsa evdesin çocuklara da bakıver de, bir zaman sonra evde yalnız kaldıkça bundan sikilacaktir.

Ay benden bi tane daha varmış benimde eşim işkolik işinden başka bişey yok aklında çok zor canım ya ben çok iyi anlıyorum seni :KK43: bizimde bi pazarımız bile yok iki yıllık evliyim her pazar dükkana gidip çalışıyo.. Kendi işiniz mi?
Evet. Ve. Birden. Çok iş ne pazatr var ne akşam ne sabah

Çocuklarınız çok mu küçük mesela parka götürün hem kendinizde bi hava almış olursunuz.

Eşinize gelince evlendiğinizde de böyle miydi?

Bir de şöyle bir şey de var. Beklentiye giriyorsunuz mesela akşam gelsin dışarı çıkalım diyorsunuz kendi kendinize ama olmuyor bu sefer üzülüyorsunuz. Yani size verebileceğim kendi açınızdan tek tavsiye beklentiye girmeyin. Çünkü eşiniz iletişime kapalı anladığım kadarıyla.
Evet iletişime kapalı beklentiye girmemeye çalışiyorum ama ünsan elğnde olmadan bir yerden sonra isyan ediyor :(

Bence tutsaklık sizin zihninizde, herşeyi esinizden bekliyorsunuz sanırım. O da nasılsa eşi evde hizmeti tam yum zamanını çalışmaya ayırıyor. Bu döngüyü kırın. Siz çıkıp gezmeye başlayınca nasılsa evdesin çocuklara da bakıver de, bir zaman sonra evde yalnız kaldıkça bundan sikilacaktir.
Hayatta bakmaZ ben gezerken çocuklara fln :( ve onu evde bulamıyorum ztn ki bunu deneyim

Canim benim kocamda cok yogun aksam geldiginde ayni durum bizdede var bizi disari cikarir ama bunaldiniz gidelim derr.
Fakat ben kendimde gitmek isterim
Binerim dolmusa otobuse
Atarim bi avmye kendimi :KK54:Sende oyle yapmalisin cocugumin arabasinida Lirim aksama kadar enerjimizi atariz ..
Hangi sehirde oturuyosun

Canim benim kocamda cok yogun aksam geldiginde ayni durum bizdede var bizi disari cikarir ama bunaldiniz gidelim derr.
Fakat ben kendimde gitmek isterim
Binerim dolmusa otobuse
Atarim bi avmye kendimi :KK54:Sende oyle yapmalisin cocugumin arabasinida Lirim aksama kadar enerjimizi atariz ..
Hangi sehirde oturuyosun[/QUOTE bulunduğum yere en yakın avm 1saat :(

mrb kizlar ben 5yıllık evliyim 2çocuğum var ilgisiz işkolik bi kocam var benimle hiç ilgilenmiyor devamlı işi var sabah aksam. Yanımda olsa bile yüzü hiç. Gülmüyor devamlı iş düşünüyor benimle ilgilen mesini iştediğim zamn kavga ediyoruz benNe düşünüyorum sen ne istiosun dio bana ben. Artık çok sıkıldım bu duruma Dayanamıyorum bunaldım kendimi çok yalnız hissediyorum boğulacak gibi hissediyorum evden. Dışarı çokamıyorum iki küçük çocukla sosyal hayatım sıfır depresyona girdim herseye ağlamak bağırmak istiyorum çocuklarıma bile artık devamlı bağırıyorum :KK43: en son ne zamn tek başıma. Dışarı çıkıp kendim için birşey yaptığımı hatırlamıyorum bile eşimle çıksamda mutlu olamıyorum çünkü dışarı biyemeğe bile gitsek yine telefonları susmuyor hep telefonla ilgileniyor benimle konuşmuyor bile benim mutlu olmam hiç bişey yapmıyor çünkü umrunda değilim sizce ne yapmalıyım antidepresan mı kullanmalıyım ?
Esin evevgeldiginde onu suratin asik mi karsiliyosun yorgunluktan falan cunku buda bi etken oluyo esini etkiliyo surat asiksa esinde otomatik suratasiyo

Benim esimde aynı
Benim tek cocugum var bende pek cikamiyorum cunku agliyor avm de filan
Bende bagiriyordum 10mg antidepresan kullanmaya basladim
Rahatladim bebegim aglasada kafam goturuyor artik ona bagirmiyorum eskisi gibi
Mg dusuk oldugundan hic bir yan etkisi yok uyku filanda yapmiyor kafam rahat ama bence bi psikiyatra gidin mutlaka

Cocuklarninz kac yasinda merak ettim?
Bole adamlara 2. Cocuk fazla sanirim kadin perisan oluyor adamin umrunda degil
Bende sirf bu nedenden dolayi tek cocukda kalmayi planliyorim

Yalnız değilsin dokuz senelik evliyim 9 senedir evdeyim hemen hamıle kaldım balayın da zaten şu an iki kızım var bide eşim memur hep gurbet hep tek bir çocuğum hareketli diğeri hem hareketli hem yaramaz kısan sıkan bunaltan kadan bir eşim var hep evdeyim biri okula gidiyo biri küçük tek dışarı da bırakmaz yeni yeni bi kaç senedir o da kısa mesafe yoksa gerek yok bebarber çıkarız der bile olsa pazar market onda zaten benim çıkmam için bir sebep kalmıyor iki çocukla ne faaliyeti yapıcam neye katılcam kim bakıcak bende bunalımdayım hemde evlendiğim ilk günden beri boşver kafana takıp sadece kendi kendini hasta edersin değişmez bunlar ilgiyi de sıkmak zannediyorlar ortadını da bulamıyorlar sıkcağına o işine sen işine bak bırak ipin ucunu gitsin ben artık bişe beklemiyorum mesela bende hep evdeyim 24 saat günlerce hemde hergünüm aynı aylarım senelerim arkadaşım da yok hiç

Son düzenleme:
Back
X