• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi tutsak gibi hissediyorum

Yalnız değilsin dokuz senelik evliyim 9 senedir evdeyim hemen hamıle kaldım balayın da zaten şu an iki kızım var bide eşim memur hep gurbet hep tek bir çocuğum hareketli diğeri hem hareketli hem yaramaz kısan sıkan bunaltan kadan bir eşim var hep evdeyim biri okula gidiyo biri küçük tek dışarı da bırakmaz yeni yeni bi kaç senedir o da kısa mesafe yoksa gerek yok bebarber çıkarız der bile olsa pazar market onda zaten benim çıkmam için bir sebep kalmıyor iki çocukla ne faaliyeti yapıcam neye katılcam kim bakıcak bende bunalımdayım hemde evlendiğim ilk günden beri boşver kafana takıp sadece kendi kendini hasta edersin değişmez bunlar ilgiyi de sıkmak zannediyorlar ortadını da bulamıyorlar sıkcağına o işine sen işine bak bırak ipin ucunu gitsin ben artık bişe beklemiyorum mesela bende hep evdeyim 24 saat günlerce hemde hergünüm aynı aylarım senelerim arkadaşım da yok hiç
Bende aynen ya bırakcam gitcek ya da kafayı yicem zaten

Benim esimde aynı
Benim tek cocugum var bende pek cikamiyorum cunku agliyor avm de filan
Bende bagiriyordum 10mg antidepresan kullanmaya basladim
Rahatladim bebegim aglasada kafam goturuyor artik ona bagirmiyorum eskisi gibi
Mg dusuk oldugundan hic bir yan etkisi yok uyku filanda yapmiyor kafam rahat ama bence bi psikiyatra gidin mutlaka
Bende düşünüyorum çünkü artık dayanamıyorum

Kendini antidepresanlara atacak kadar seni senden eden bir insanla olan evliliğini sorgulaman daha doğru olmaz mı?
Sen kadınsın, senin tüm görevin ev işleri, çocuk bakmak olamaz. İsterse 23 saat çalışsın, o bir saatte seninle bir kahve içse sen her şeyi unutacaksın belki de.
Sen kendini yediğinle kalırsın, kendini heba etme :(

Başlığı okuyunca "kafesteki hanımefendi"
filmini anımsadım.

Konuya gelirsek,
Şehir hayatı insanı yalnızlaştırdı. Oysa Insan sosyal bir canlı.
Eşinizden medet ummayın. O ne yapsın, iş tüm enerjisini alıyor. Kendine hayri yok.
Siz evdesiniz. Cocuklarınızı bir az büyütün. Sonra dernek, kurs bilmem ne insan icine cıkın.
Avmler de kesmez. Yalnız dolaşmak ve maddiyat yetersizligi... icinde kalıyor alamayınca..
Insan ünsiyete ihtiyac duyar.
Bunu illa eşinizden beklemeyin, zaten o da bir yere kadar. Dostluklar, arkadaşlıklar edinin.Kendiniz zenginleştirin kendi hayatınızı.

Back
X