arkadaşlar nolur bana yardım edin. çok canım sıkılıyor artık hiç bişe bana mutluluk vermiyor. sevgilimle bile bi anlık yüzüm gülüyo sonra o gidince gene aynı. sorunum ne bilmiyorum acaba ben bunalımdamıyım. nişanlımla bazı sorunlar yaşadık acaba ondan mı bu hale geldim. yanlız hissediyorum kendimi sürekli aglamak istiyorum karanlık bi yerde saatlerce düşünmek istiyorum. eskiden en küçük seye mutlu olan ben ... artık anlık mutluluklar var hayatımda. sürekli sıkıntılar beni buluyor. çok yıprandım sanırım
Sevdigin insanlara suprizler hazirla,
illa birini mutlu etmek icin sebebe gerek yok.
Ailenin yaninda kaliyorsan, bir gun cok guzel bir pasta al,
kendi ailenin serefine ye.
Sevgilinle guzel yerlere takilabilirsin..
Benim nisanlimda senin gibi sanki,
rahatlik batiyor ona.
Sevdigin insanlara suprizler hazirla,
illa birini mutlu etmek icin sebebe gerek yok.
Ailenin yaninda kaliyorsan, bir gun cok guzel bir pasta al,
kendi ailenin serefine ye.
Sevgilinle guzel yerlere takilabilirsin..
Benim nisanlimda senin gibi sanki,
rahatlik batiyor ona.
Ben de oyleyim.. Canim hic bir sey yapmak istemiyor.. Onceden cok sevgi doluydum tum insanlara karsi.. Kalabalik severdim, arkadaslarimla vakit gecirmegi cok severdim. Simdi icime kapandim. Cok sıkıliyorum. Yemek yemek bile icimden gelmiyor bazen. Ekonomik sıkıntılar da etkiliyor bence.. Ama calismak bile istemiyorum. Tembellestim iyice.. Eski enerjimi geri istiyorum. yalniz hissediyorum kendimi. Arkadaslarima da guvenemiyorum. Hepsi arkamdan kotu seyler konusuyormus gibi geliyor. paronoyak miyim nedir.
Ama boyle yapmamak lazim. sevdigimiz seyleri dusunelim. Onlar neyse onlari yapalim. Yapamiyorum edemiyorum demek bahane sadece. kendimizi sıkacak seyler yapmayalim.. Hayatimizdaki guzellikleri dusunup onlara yogunlasalim..