Kendimi yalnız hissediyorum,sürekli ağlamak istiyorum

tkgrck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.669
5
66
Konya
arkadaşlar nolur bana yardım edin. çok canım sıkılıyor artık hiç bişe bana mutluluk vermiyor. sevgilimle bile bi anlık yüzüm gülüyo sonra o gidince gene aynı. sorunum ne bilmiyorum acaba ben bunalımdamıyım. nişanlımla bazı sorunlar yaşadık acaba ondan mı bu hale geldim. yanlız hissediyorum kendimi sürekli aglamak istiyorum karanlık bi yerde saatlerce düşünmek istiyorum. eskiden en küçük seye mutlu olan ben ... artık anlık mutluluklar var hayatımda. sürekli sıkıntılar beni buluyor. çok yıprandım sanırım

mutlulukmu bekliyorum bilmiyorum ama kendim nasıl yaratacam??? yeter artık sıyrılmak istiyorum mutsuzlugumdan çabuk herşeye üzülmekten

Sevdigin insanlara suprizler hazirla,
illa birini mutlu etmek icin sebebe gerek yok.
Ailenin yaninda kaliyorsan, bir gun cok guzel bir pasta al,
kendi ailenin serefine ye.
Sevgilinle guzel yerlere takilabilirsin..
Benim nisanlimda senin gibi sanki,
rahatlik batiyor ona.

haklısın galiba rahatlık batıyo:)

kardeş bahsettiğin şeyleri herkes ve hepimiz geçirdik inan..

depresyon ya da bunalım çağın hastalığı olmuşken senin gibi aynı

anda kaç kişi burda öyle konu açıyor..demek ki korkulacak bişey yok...

geçici bir süreç belli ki...sürekli kendini düşünme, farklı şeylere yoğunlaş...canının istemedği şeyleri

yapma..zamana bırak..toparlanmaya başlarsın...

tşk edrm. inşallah toparlanırım yoksa icee bunalmaya başladım

bende aynı senin gibiyim canım .yalnız bir farkla ben evliyim.ağlama hissi yaşadıklarını düşündükçe oluyor. başka şeylerle uğraş.Düşünmemeye çalış.

bende sen gibiyim yaa.. durduk yere neden böyle olurki insn ?
havalardanmıdırr nedirr ben bişmiyorum yaa .(

Ben de oyleyim.. Canim hic bir sey yapmak istemiyor.. Onceden cok sevgi doluydum tum insanlara karsi.. Kalabalik severdim, arkadaslarimla vakit gecirmegi cok severdim. Simdi icime kapandim. Cok sıkıliyorum. Yemek yemek bile icimden gelmiyor bazen. Ekonomik sıkıntılar da etkiliyor bence.. Ama calismak bile istemiyorum. Tembellestim iyice.. Eski enerjimi geri istiyorum. yalniz hissediyorum kendimi. Arkadaslarima da guvenemiyorum. Hepsi arkamdan kotu seyler konusuyormus gibi geliyor. paronoyak miyim nedir.

Ama boyle yapmamak lazim. sevdigimiz seyleri dusunelim. Onlar neyse onlari yapalim. Yapamiyorum edemiyorum demek bahane sadece. kendimizi sıkacak seyler yapmayalim.. Hayatimizdaki guzellikleri dusunup onlara yogunlasalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…