Kendimi yalnız hissediyorum

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
İyi geceler
Son zamanlar da biraz bunalıyorum kış geldi aslında bi sebep te yok
En yakın arkadaşım nişanlandı biz 1 saat uzaklıkta oturuyoruz ama ben onu hep bi telefonun ucunda olduğumu bilirdim . 1 2 haftadır beni aramıyo ve ben kendimi yalnız hissediyorum ben arıyorum telefonu bozukmuş fln ... sürekli eski nişanlım aklımda 2 sene oldu biteli oda başkasıyla nişanlı ama ben onu özlerken buluyorum kendimi eski günleri düşünürken . Karşıma düzgün bi insan çıkmıyo bir türlü geçrn hafta 7 yıl önceki eski sevgilim yazdı biraz konuştuk buluşalım fln dedi ama bana uygun değil yani kültürlerimiz fln farklı o yıllar önceydi bi taraftan diyorum görüşsem mi acaba kararsız kaldım bide yeni bi işe başlıycam onun stresi var . Geçen yüzüme bi krem sürdüm yüzümü mahvetti günlerce onu taktım kafama eskiden pskolojik tedavi gördüm eskiye dönmekten korkuyorum kısacası ben kendimi yalnız hissediyorum . İçimi dökmek istedim sadece...

Bu durumdayken sakin onemli kararlar vermeyin.size uygun olmadigini biliyorsunuz zaten ,yalniz hissediyorsunuz diye gorusmeyin.bu aralar sizi mesgul olacaginjz birsey olmayinca bunalmissiniz .bence ise baslayinca daha iyi olursunuz.arkadaslariniz olur .zaten is de sizi mesgul eder.bu gecici durum oyle dusunun

Bu durumdayken sakin onemli kararlar vermeyin.size uygun olmadigini biliyorsunuz zaten ,yalniz hissediyorsunuz diye gorusmeyin.bu aralar sizi mesgul olacaginjz birsey olmayinca bunalmissiniz .bence ise baslayinca daha iyi olursunuz.arkadaslariniz olur .zaten is de sizi mesgul eder.bu gecici durum oyle dusunun

Bu durumdayken sakin onemli kararlar vermeyin.size uygun olmadigini biliyorsunuz zaten ,yalniz hissediyorsunuz diye gorusmeyin.bu aralar sizi mesgul edecek birsey olmayinca bunalmissiniz .bence ise baslayinca daha iyi olursunuz.arkadaslariniz olur .zaten is de sizi mesgul eder.bu gecici durum oyle dusunun

Çevre edinmeye calisin.Spor olur hobi olur ne bileyim apartman günü bile olur.Dil kursuna yazılın mümkünse.Bol bol konuşursunuz orada eğlenceli olur ya da yüksek lisans vs yapın üniversite ortamına girin.Kafaniza uygun bir şey seçin bodoslama dalın oraya

Zaten bi kursa gidiyorum orda birsürü arkadaşım var her gün 4 den akşam 8e kadar ama kurs bittiğinde kimse dostum değilki herkes evine dağılıyo

Ama akşamları da herkesin evine gitmesi doğal.Siz akşamları sıkılıyorsanız spora yazılın.Spor merkezleri gece 11 de falan kapanıyor genelde.Orada vakit öldürürsünüz hem de taş gibi olursunuz

Ailemle yaşıyorum pek mümkün değil sorun etrafımda insanlar olmaması değil sorun bu insanların içinde yalnız hissetmem . Mesela bana sosyal medayadan eski sevgilim yada başkaları yazıyo ama ben eski nişanşımı özlüyorum yada bu insanları beğenmiyorum karşıma sevebileceğim biri çıksın istiyorum . Kursta birsürü arkadaşım var bugun yedik içtik sohbet ettik ama ben en yakın arkadaşımın sohbetini özlüyorum ve malesef aramız eskisi gibi olmaz olsa bile başka bi ülkeye gidecek
Ama akşamları da herkesin evine gitmesi doğal.Siz akşamları sıkılıyorsanız spora yazılın.Spor merkezleri gece 11 de falan kapanıyor genelde.Orada vakit öldürürsünüz hem de taş gibi olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…