Nasıl aktivite yani şimdi bir aylık tatilim var cupcake kursuna baktım oda bir günük falan oluyor.Başka aklıma da gelmiyor bulamıyorum da :/dışarı çık bir nefes al arkadaş edinmek zor değil ki bir kaç aktivite sonrası bir kaç arkadaş olur.
bende arkadaş istemiyorum kimseye güvenmiyorum birde böylesi var
ya sana çok şey yazardım burda ama lise bitti arkadaşlar dağıldı üni bitti dağıldı yine tek kalacaksın ben alıştım böyle daha iyi geliyor kardeşlerim var ailem var çok şükür sözleniyorum onun telaşı var seni aramayacak sormayacak insanları isteme hayatında boşver sen kendine yet yeterNasıl aktivite yani şimdi bir aylık tatilim var cupcake kursuna baktım oda bir günük falan oluyor.Başka aklıma da gelmiyor bulamıyorum da :/
Geliyim tatlım :)gel canım caddeye gezelim beraber :) ne diyim en iyisi bu geldi aklıma :)
Vaov okuyunca sanki hikayeymiş gibi inanamadım çok haklısın bi kaç gündür gördüğüm rüyalar itti belki bu yalnızlık hissine beniKonudan uzun yazmışımpardon...
Boşver annen ablan en iyi dostturVaov okuyunca sanki hikayeymiş gibi inanamadım çok haklısın bi kaç gündür gördüğüm rüyalar itti belki bu yalnızlık hissine beni
Çok haklısın ablam maalesef şimdi çalışıyo akşamları evde oluyBoşver annen ablan en iyi dosttur
Nerede olursan ol seni en çok onlar düşünür, kimi zaman onlardan daha iyi de anlayan yoktur
Ablana bahset benceÇok haklısın ablam maalesef şimdi çalışıyo akşamları evde oluyevde olsa çok iyi geliyo bana onla arkadaş gibiyizdir.Annemle de aram iyidir çok şükür.Ben bide böyle anlatmaya utanıyorum anneme ablama anlatınca o yüzden çokta bahsedemiyorum buraya yazıyoruö
aynen ben de istemiyorum arkadaş.inanın burdakiler daha samimi geliyor çecremdekilerden.dışarı çık bir nefes al arkadaş edinmek zor değil ki bir kaç aktivite sonrası bir kaç arkadaş olur.
bende arkadaş istemiyorum kimseye güvenmiyorum birde böylesi var
Ablam bu olayları biliyor eski sevgilimle olanları falan oda destek çıkıyor bana haftasonu zaten onla alışverişe falan gidiyoruz bana iyi geliyo baya işte bu aralar gördüğüm rüyalardan sanırım kötü oldum ama konuştukça daha iyleşiyorum sankiAblana bahset bence
Belki haftasonu bi program ayarlar gezersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?