KENDİMİ YALNIZ HİSSEDİYORUM

Sadece okuldan arkadaşlarına bel bağlama. Spor salonuna yazıl, ismek kurslarına yazıl arkadaş edin.

dışarı çık bir nefes al arkadaş edinmek zor değil ki bir kaç aktivite sonrası bir kaç arkadaş olur.
bende arkadaş istemiyorum kimseye güvenmiyorum birde böylesi var
Nasıl aktivite yani şimdi bir aylık tatilim var cupcake kursuna baktım oda bir günük falan oluyor.Başka aklıma da gelmiyor bulamıyorum da :/

Dur hele, bolume baslayinca arkadas edinirsin. Okuldaki aktivitelere de katilirsin . Bu yaz byle olmus ama boyle devam etmez merak etme:))

Nasıl aktivite yani şimdi bir aylık tatilim var cupcake kursuna baktım oda bir günük falan oluyor.Başka aklıma da gelmiyor bulamıyorum da :/
ya sana çok şey yazardım burda ama lise bitti arkadaşlar dağıldı üni bitti dağıldı yine tek kalacaksın ben alıştım böyle daha iyi geliyor kardeşlerim var ailem var çok şükür sözleniyorum onun telaşı var seni aramayacak sormayacak insanları isteme hayatında boşver sen kendine yet yeter

gel canım caddeye gezelim beraber :) ne diyim en iyisi bu geldi aklıma :)

Benim bi dostum vardı
Aynı mahalledendik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi
Büyüdük ben işe başladım, o çalışmıyordu ve ben gelinceye kadar sıkılıyordu
Beni işten almaya gelirdi millet alay bile ederdi sevgilin mi diye ( kız arkadaşım )
Geç saatlere kadar ya ben onlarda ya o bizdeydi sohbet muhabbet
Hani şu çok söylenen kardeşten öte tanımına uygun

Birkaç gün görüşemedik
Ben şehir dışındaydım sonra da iznim bitti işe döndüm
Beni annesi aradı X çok hasta, kimseyi istemiyor senin fotonu gösteriyor dedi
Telefona verdi arkadaşımı ama şoktaydım
Konuşamıyordu bebek gibi anlamsız sesler çıkarıyordu
Annene ver hadi telefonu dedim
Ağlıyordum ( kolay ağlamam )
Annesi bi tartışma yaşandığını ve arkadaşıma ağır geldiğini psikolojik olarak rahatsız olduğunu hatta hiç birşey hatırlamadığını söyledi
Şoktaydım
İzin aldım çıktım
Tek tük hatırladığı şeylerden biri benmişim
Agu bugu dışında konuşamayıp yazıyordu
Yaz dedim birkaç günde ne yaşandı da sen bu hale geldin
Abisinin bunu ittiğini ve kafasını duvara vurduğunu sinir kriziyle kendi üstünü parçaladığını anlattı
Çok üzüldüm
Ramazandı, günlerce ağladım, iftara eve yetişmek varken onu gördüm öyle gittim ( ailesi misafirperver değildir pek )
Bana kimseye söyleme mahalledekiler bilmesin dendi
Sadece ortak arkadaşımıza söyleyeceğimi belirttim

Birgün bu ortak arkadaş benden erken gidiyor ziyarete ve bilgisayarı açık buluyor
Merak edip okuyor çünkü bize şifre bile hatırlamadığından gece yazışamayız demişti
Bi çocukla yazışmalarına göz atınca
Aslında hepsinin bir oyun olduğunu
Ailesini cezalandırmak adına hafıza kaybını oynarken bizi de kandırdığını anlıyor
Ve o günden sonra ' selam ' bile vermedim, neden demek bile gelmedi içimden
Pişman değilim

Niye mi yazdım
Sen daha ne gördün ki demek adına
Üç beş okuldan arkadaş okul bitince gider de dost sandığın yaparsa artık çok ta vah vah etmezsin bişeye artık
En iyi dost abladır, en azından benim ablam.

Bende staj bitti biteli evde annemle takılıyorum.zaten numaramı hiçbir arkadaşım bilmez.en güzeli yalnızlıktır ama tabi herkes sevemez...okulda bakıyorum bir süre sonra en yakın arkadaşlar bile küsüyor...

Vaov okuyunca sanki hikayeymiş gibi inanamadım çok haklısın bi kaç gündür gördüğüm rüyalar itti belki bu yalnızlık hissine beni
Boşver annen ablan en iyi dosttur
Nerede olursan ol seni en çok onlar düşünür, kimi zaman onlardan daha iyi de anlayan yoktur

Boşver annen ablan en iyi dosttur
Nerede olursan ol seni en çok onlar düşünür, kimi zaman onlardan daha iyi de anlayan yoktur
Çok haklısın ablam maalesef şimdi çalışıyo akşamları evde oluy evde olsa çok iyi geliyo bana onla arkadaş gibiyizdir.Annemle de aram iyidir çok şükür.Ben bide böyle anlatmaya utanıyorum anneme ablama anlatınca o yüzden çokta bahsedemiyorum buraya yazıyoruö

Ablana bahset bence
Belki haftasonu bi program ayarlar gezersiniz

dışarı çık bir nefes al arkadaş edinmek zor değil ki bir kaç aktivite sonrası bir kaç arkadaş olur.
bende arkadaş istemiyorum kimseye güvenmiyorum birde böylesi var
aynen ben de istemiyorum arkadaş.inanın burdakiler daha samimi geliyor çecremdekilerden.

Ablana bahset bence
Belki haftasonu bi program ayarlar gezersiniz
Ablam bu olayları biliyor eski sevgilimle olanları falan oda destek çıkıyor bana haftasonu zaten onla alışverişe falan gidiyoruz bana iyi geliyo baya işte bu aralar gördüğüm rüyalardan sanırım kötü oldum ama konuştukça daha iyleşiyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…