• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi yetersiz hissediyorum.

Pembe PanjurluEv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
697
241
103
31
Merhabalar ben babam battığı için sevgisiz gürültüsüz ortamda büyüdüm. Çok sorunlu biriyim. Destek almaya başladım. Epey değişim var. Ama şuan da hayatımda hep bi yetersizlik hissim var. Ben çok kötüyüm. Tyt ayt çalışıp hemşirelik okumak istiyorum. Yaşım 28 . sizce geç mi ?

Değil tabii ki, 40 yaşında olup bu sene sınava giren tanıdıklarım var. Ben de destekledim girmelerini. Okumanın yaşı yok

Allah aşkına tedavine devam et ve takıntılarından kurtul. Kendi canına da okudun bizim canımıza da. Ayrıca ne varmış yaşında, kim demiş geç diye. İstediğin herşeyi yapabilirsin, yeter ki takıntılarından kurtul ve toksik insanları hayatından uzak tut.

Bugün çok düşündüm.. Ben bu hayatta neler yaptım yapmadım diye. Evet mutsuz istenmeyen çocuktum. Babam bir kez kızım demedi sarilmadi bayramda elini dahi opturmez sebebini bile bilmiyorum. Sonra hayatıma giren her erkeğin hayatını mahvettim. Başlarda muhteşem anlayışlı süper bir kadın nişan olduğunda paranoya derecesinde kıskanan biriyim doğal olarak karşımda ki insan bundan dolayı benden kaçıyor. Suanki nisanlimla yeniden denemeye çalışıyoruz. Ama ben iştende ayrıldım. Yarın sabah 8de kalkip kpss önlisansa başlayacağım. Tum gün ağladım hayatımı mahvettim diye. Ben o sınavı 60 gün kala kazanacağım.!
21.54 de konu açıyorsun 01.40 da bir daha konu açıyorsun. Şu takıntılarını bırak, nişanlım dediğin kişi sana iyi gelmiyor, kendi hayatını kur. Sen o adama takıntılısın. Önce hayatını kur sonra hayatına yakışacak biriyle beraber ol.senin adama kıskançlığın bizleri bile canından bezdirdi. Takıntılarından kurtul, hayatına odaklan

21.54 de konu açıyorsun 01.40 da bir daha konu açıyorsun. Şu takıntılarını bırak, nişanlım dediğin kişi sana iyi gelmiyor, kendi hayatını kur. Sen o adama takıntılısın. Önce hayatını kur sonra hayatına yakışacak biriyle beraber ol.senin adama kıskançlığın bizleri bile canından bezdirdi. Takıntılarından kurtul, hayatına odaklan
Haklisini

Allah aşkına tedavine devam et ve takıntılarından kurtul. Kendi canına da okudun bizim canımıza da. Ayrıca ne varmış yaşında, kim demiş geç diye. İstediğin herşeyi yapabilirsin, yeter ki takıntılarından kurtul ve toksik insanları hayatından uzak tut.
Peki oyle yapacağım . ama toksik olan kisi benim .

Peki oyle yapacağım . ama toksik olan kisi benim .
Hayır toksik kişi sen değilsin. İlk balta kıskanç olduğunu düşündüm senin ama o kişinin yaptıkları da az değil. Seni delirsene kadar yapmış şimdi sen kendini suçlu hissediyorsun. Aileden, çocukluktan gelen sıkıntıların olabilir, sen bunları aşamayacak bir insan değilsin. Öncelikle hayatında seni kötü hissettiren insanları, yüklerini silkele at. Sonra kendinle barış.

• Beğen
Reactions: Cac
Gec degil bi forma daha yazdim emekli bi adt subay abimiz okudu avukat oldu diye
Bi arkssim hukuk fakültesini 28 yasinda bitirdi 22 yasinda girdi

Merhabalar ben babam battığı için sevgisiz gürültüsüz ortamda büyüdüm. Çok sorunlu biriyim. Destek almaya başladım. Epey değişim var. Ama şuan da hayatımda hep bi yetersizlik hissim var. Ben çok kötüyüm. Tyt ayt çalışıp hemşirelik okumak istiyorum. Yaşım 28 . sizce geç mi ?
YouTube a Tülay kök yetersiz yazıp çıkan videoları izler misiniz?

Kazan da yeter ki

Back
X