Kendimi zor tutuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

3419

Sonbahar yağmurları☘️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.695
1.592
83
Mrb bayanlar konuyu fazla uzatmadan anlatacağım eşimle ikimizin de 2. Evliliğimiz ama bizim aramızda bi problem Yok şu an bazı sebeplerden dolayı doğal yolla çocuğumuz olmuyor tüp bebek tedavisi için uğraşıyoruz geçenlerde kayınvalidem evdeki koltuklarımız kırıldı diye koltuk bakmış kafasına göre eski model iki çekyat eşime demiş ki hepsini veremem ama yarısını ben öderim demiş o da kabul etmiş bende bişey diyemedim kırılır diye ama hiç sağlam değil beğenmedim onlara bakmak için kayınvalidemle buluştuk kayınbabam da yanındaydı ben oğlumu da aldım doğal olarak yanıma içeri girdik o sırada oğlumu aldı kayınbabam dışarı çıktılar sonra ben merak ettim çocuk elinden falan kurtulur yola çıkar diye baktım dışarda çocuğumu tartaklıyor o an mağaza başıma yıkıldı dışarı çıktım ve oğlumu alıp içeri girdim kaynanam durumu anladı ama oğlum dedi kayınbabama git sen bana vurdun falan hala oğluma yılışıyor bişeyler çocuğun en ufak bi hareketine daralıyor ya çocuk baba sen kendi işine baksana diyorum hala aynı yarın cenaze yemeği var gitmek bile istemiyorum valla zaten tedavi sürecindeyim bir de onun yüzünü görüp sinirimi bozmak istemiyorum bir daha aynı harekette bulunursa çok kötü tepki vereceğim çünkü siz olsanız ne yapardınız ben yanlış bişey mi yaptım sizce

Sanırım çocuk ilk evlilikten.
Seni istemezse anlarım kpdr ama o sabiden ne istiyo koca adam.
Nasıl sabrettin şimdiye kadar tepkini koyman lazımdı zaten.
Çocuğa sordunmu ne olduğunu

Kayınbabanız çocuğu neyden dolayı tartaklıyordu? Oğlunuz ilk evliliğinizden mi? Zevk için mi tartaklıyordu sebepsiz? Yoksa bir yaramazlıktan dolayı mı tartakladı? Hoş yaramazlıktan bile olsa tartaklamaya hakkı yok. Ama sebepsiz tartaklıyorsa belki çocuk ilk eşinizden olduğu için sevmiyordur. Bunun ayrımına varmak önemli. Çocuk ilk evlilikten mi?

Oğlunuz ilk evliliğinizden sanırım. Asla yalnız bırakmam çocuğumu o kayınpederle. Ne hakkı var çocuğu tartaklamaya? Tepkinizi koyun ki çekinip bir daha yapamasın.
O anda çok kötü oldum ama hayır başkası olsa tamam da kayınbaba ama birdaha kaldıramam

Çocuğun var şimdi tedavi oluyorsun çocuk eski eşinden mi yoksa?Karışık yazmışsın birşey anlamadım.
Evet canım çocuğum olmuyor şu an dedim bu da demek oluyor Ki çocuğum ilk evlilikten eşimin de var ama yanımızda değil

Sanırım çocuk ilk evlilikten.
Seni istemezse anlarım kpdr ama o sabiden ne istiyo koca adam.
Nasıl sabrettin şimdiye kadar tepkini koyman lazımdı zaten.
Çocuğa sordunmu ne olduğunu
Beni de istememeye hakkı Yok çünkü ben bekar birini almadım hepsinin rızasını aldık ve benim için hiçbir zahmette bulunmadılar benim hayatıma da çocuğuma da müdahale edemezler bu bi çocuğum olursa tedavim olumlu olup onun iöin de geçerli

Hiç mıymıy ay kırılmasın ay şu olmasın ay yaşlı demem yapıştırırım cevabı birdaha da asla samimi olmam o adamla.

Aynı zamanda eşime de anlatırdım durumu. Kimse benim çocuğuma dokunamaz yaklaşamaz o şekilde. O eli kırarlar güzelim.

ne için tartakladığını sordunuz mu?

Adam takıntılı bahçede oynasa bile koşma yapma etme sürekli kısıtlama görümcemin oğlu var ona da aynı ama hiç vurduğunu görmedim

Bahçedeki çiçekleri kopardı diye vurmuş sordum oğluma

Neolursa olsun nasıl tartaklıyo ? O mağazayı başına yıkardım .
O senin çocuğun o adamda hiçbişeyi değil olsa bile böyle bileye hakkı yok.

Sen eşinin çocuğunu dövsen eşin kırılma diye oturur mu aşağı ? Gitme sakın yemeğe falanda hatta bundan sonrada görülme

Çok şey derdim de banlanmak var işte..
Bu olaydan sonra aramıştı beni geçen yemeğe çağırmak için başladı bi yaramazlık var mı dedi bende dedim ki iyi bişey sor bi kere de ya dedim hep kötü bişey var mı diyorsun dedim ne o kötülük mü bekliyorsun dedim evlendiğimizin ilk zamanları eşim için bana neler derdi hep ondan adam olmaz ev bakamaz yani ne demek bırak git baykuş gibi ağzından güzel bişey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…