- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
adamı şikayet ederdim. cunku cocuga bakasından oldugu için öfke duıyutor ve aslında bunu tek o degil bence kv de hissedior.Mrb bayanlar konuyu fazla uzatmadan anlatacağım eşimle ikimizin de 2. Evliliğimiz ama bizim aramızda bi problem Yok şu an bazı sebeplerden dolayı doğal yolla çocuğumuz olmuyor tüp bebek tedavisi için uğraşıyoruz geçenlerde kayınvalidem evdeki koltuklarımız kırıldı diye koltuk bakmış kafasına göre eski model iki çekyat eşime demiş ki hepsini veremem ama yarısını ben öderim demiş o da kabul etmiş bende bişey diyemedim kırılır diye ama hiç sağlam değil beğenmedim onlara bakmak için kayınvalidemle buluştuk kayınbabam da yanındaydı ben oğlumu da aldım doğal olarak yanıma içeri girdik o sırada oğlumu aldı kayınbabam dışarı çıktılar sonra ben merak ettim çocuk elinden falan kurtulur yola çıkar diye baktım dışarda çocuğumu tartaklıyor o an mağaza başıma yıkıldı dışarı çıktım ve oğlumu alıp içeri girdim kaynanam durumu anladı ama oğlum dedi kayınbabama git sen bana vurdun falan hala oğluma yılışıyor bişeyler çocuğun en ufak bi hareketine daralıyor ya çocuk baba sen kendi işine baksana diyorum hala aynı yarın cenaze yemeği var gitmek bile istemiyorum valla zaten tedavi sürecindeyim bir de onun yüzünü görüp sinirimi bozmak istemiyorum bir daha aynı harekette bulunursa çok kötü tepki vereceğim çünkü siz olsanız ne yapardınız ben yanlış bişey mi yaptım sizce
İsteyip istememek bi hak değildir zorla güzellik olmaz sever yada sevmez neden sevmiyosun denmez bunu demek istedim.Beni de istememeye hakkı Yok çünkü ben bekar birini almadım hepsinin rızasını aldık ve benim için hiçbir zahmette bulunmadılar benim hayatıma da çocuğuma da müdahale edemezler bu bi çocuğum olursa tedavim olumlu olup onun iöin de geçerli
Ben onun ailesiyle evlenmedim ki mesafeliyim evim de yakın değil ailesi yüzünden eşimi boşayacak halim Yok eşim ve benim çocuğumuz onların bi ilgisi Yok bizim bi problemimiz YokBen duruma düşmüş çocuğunuz için gerçekten üzüldüm ve emin olun hep çocuğunuz şimdiki eşinizin ailesi tarafından dışlanacak ve istenmeyecek sizin yerinizde olsam çocuk yapmak için acele etmezdim.
oğlunun kopardığı çiçekleri al ve kp'in ağzına sok canım. müstehakı budur. asabımı bozdu ya...Bahçedeki çiçekleri kopardı diye vurmuş sordum oğluma
Ben zaten boşanın demedim çocuk için acele etmeyin dedim. Çevremde gördüğüm örneklerden ve olaylardan dolayı ilk eşiniz çocuğunu arayıp soruyor mu ?Ben onun ailesiyle evlenmedim ki mesafeliyim evim de yakın değil ailesi yüzünden eşimi boşayacak halim Yok eşim ve benim çocuğumuz onların bi ilgisi Yok bizim bi problemimiz Yok
Eşim eğer bi durumla ilgili oğlumla konuşacaksa veya kızacaksa benim yanımda yapar bunu bunu gerçek babası da olsa yapar Ki biz öz üvey görmüyoruz hiçbir zaman çocukları onları aştık öyle bir durum olsa evlenmezdim ki eşim eğer tedavi olumsuz bile olursa üzülme zaten çocuklarımız var diyor sürekli öyle bir değiladamı şikayet ederdim. cunku cocuga bakasından oldugu için öfke duıyutor ve aslında bunu tek o degil bence kv de hissedior.
ve eşinin bu cocıugu hjırpalamadıgına emin misin?
ama kesinlikle kocamın babası demem hemen o dk şikayetci olurdum ki cok da gec kalmış degilsin.
ben kvcigim ile haklı oldugum için dava acmnıştım. ki kazandım da. eşimde agzını acıp bir laf diyememişti. cunku haklıyım.eger agzını acıp vay vuy etseydi . o ve anası ile benden yar sacları lüle lüle yawrum size güle güle parcasını dinleyecekti.
cenaze ye de gitme.
Eşime baba diyor o da oğlum bu kadar onun görmeye hakkı Yok çünkü ben hamileyken bana neler yaptı ayrıldık hiç umrumda olmadı ver yurda dedi şimdiden snra yaklaşamaz zaten her şey kan bağı değildirBen zaten boşanın demedim çocuk için acele etmeyin dedim. Çevremde gördüğüm örneklerden ve olaylardan dolayı ilk eşiniz çocuğunu arayıp soruyor mu ?
Elimde olsa başka bi yerine sokarım ama işte el mahkum ..t gardiyan misalioğlunun kopardığı çiçekleri al ve kp'in ağzına sok canım. müstehakı budur. asabımı bozdu ya...
Bazen ilk bebeğe doğal yollarla sahip olup ikicide sorun yasayanlarda oluyor yani dediğiniz gibi düz mantık olayı değil bu..neyseEvet canım çocuğum olmuyor şu an dedim bu da demek oluyor Ki çocuğum ilk evlilikten eşimin de var ama yanımızda değil
canım eşin de anlayışla karşılar bu durumu yorumlardan anladığım kadarıyla. önce eşinle konuş ardından kp ile tüm irtibatını kes. o herif senin nene lazım? olmasa da olur yani ama çocuğunun psikolojisi ve gelişimi açısından bu şart bence.Elimde olsa başka bi yerine sokarım ama işte el mahkum ..t gardiyan misali
İlk evlilikten mi çocuk?Adam takıntılı bahçede oynasa bile koşma yapma etme sürekli kısıtlama görümcemin oğlu var ona da aynı ama hiç vurduğunu görmedim
Aynen canım eşime bişey söylemedim işte direkt verdiğim tepkiler yüzünden sorunlar çıktığı için ani bi tepki vermedim tuttum kendimi ama yarın için oraya gitmek istemediğimi hatta hiçbir zaman gitmek istemediğimi ve nedeninin de o olduğunu söyleyeceğim bu akşamilk evlilikten demişsiniz zaten yeni gördüm. Bence eşinize sakince durumu anlatın ve çocuğun tartaklanmasını istemediğinizi söyleyin. Çözüm bulmasını isteyin eşinizden. Ama kayınbabanıza direk tepki gösterirseniz eşiniz abarttığınızı düşünüp size kızabilir haksız görebilir durumu yanlış anlayabilir... Bence ilk eşinizle konuşun. Eğer eşiniz çözüm bulmazsa babasıyla konuşmazsa tepkinizi hem eşinize hem de kayınbabanıza gösterirsiniz. Bu arada her ne olursa olsun kayınbabanız etrafınızdayken çocuğu yanınızdan ayırmayın. Uzak tutun o adamdan.
Benim oğlum 7 yaşında daha ve 1. Sınıf çocuğu bir de çok hisli yani vurmaya karşı çok gıcık birisi ona vurunca çocuk unutmuyor hiç bir de hareketli doğasında var çocuk bu karışma çocuğa dedik çe karışıyor kendi öz torununa da aynıcanım eşin de anlayışla karşılar bu durumu yorumlardan anladığım kadarıyla. önce eşinle konuş ardından kp ile tüm irtibatını kes. o herif senin nene lazım? olmasa da olur yani ama çocuğunun psikolojisi ve gelişimi açısından bu şart bence.
Evet kaç kere yazdım okusaydınız görürdünüz sevmiyorsa kızım kızım diye peşimde gezmesin o zaman sevmeyene neden sevmiyorsun denmez demem zaten imanın şartı değil beni sevmek yalnız istemek ona kalmamış ben onun karışı değilim oğlunun karışıyım Ki karışmaya da istemeye de hiçbir şeye hakkı Yok babalık görevini yerine getirmiş mi ki ona da hakkı olsunİsteyip istememek bi hak değildir zorla güzellik olmaz sever yada sevmez neden sevmiyosun denmez bunu demek istedim.
Ama çocuğunuza öyle davranmaya hakkı yok kimsenin.
İlk evliliktenmi hala söylemediniz
Benim imkansız Can'ım tüplerim bağlı çünküBazen ilk bebeğe doğal yollarla sahip olup ikicide sorun yasayanlarda oluyor yani dediğiniz gibi düz mantık olayı değil bu..neyse
Çok sert olmayın. Ailesinden temelli uzaklaşmak istemenizi hoş karşılamayabilir kocanız. Ben olsam şöyle bir konuşma yaparım.Aynen canım eşime bişey söylemedim işte direkt verdiğim tepkiler yüzünden sorunlar çıktığı için ani bi tepki vermedim tuttum kendimi ama yarın için oraya gitmek istemediğimi hatta hiçbir zaman gitmek istemediğimi ve nedeninin de o olduğunu söyleyeceğim bu akşam
Mantıkla ilgisi Yok yani ufak tefek bi rahatsızlık değil yani Allah'ın bi mucizesi olması lazım doğal yolla gebe kalabilmem için ki nitekim çocuğun öz üvey olması değil konu olan onun o şekilde davranması yazdım eğer tedavim olumlu olur da bi bebeğimiz daha olursa ona da yapamaz farkı Yok bununBenim imkansız Can'ım tüplerim bağlı çünkü
kendi öz torununa da öyleyse adamın çocuklara tahammülü yok. al işte sana bundan güzel bir bahane olamazdı :)Benim oğlum 7 yaşında daha ve 1. Sınıf çocuğu bir de çok hisli yani vurmaya karşı çok gıcık birisi ona vurunca çocuk unutmuyor hiç bir de hareketli doğasında var çocuk bu karışma çocuğa dedik çe karışıyor kendi öz torununa da aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?