Kendimi zor tutuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adamı şikayet ederdim. cunku cocuga bakasından oldugu için öfke duıyutor ve aslında bunu tek o degil bence kv de hissedior.
ve eşinin bu cocıugu hjırpalamadıgına emin misin?
ama kesinlikle kocamın babası demem hemen o dk şikayetci olurdum ki cok da gec kalmış degilsin.
ben kvcigim ile haklı oldugum için dava acmnıştım. ki kazandım da. eşimde agzını acıp bir laf diyememişti. cunku haklıyım.eger agzını acıp vay vuy etseydi . o ve anası ile benden yar sacları lüle lüle yawrum size güle güle parcasını dinleyecekti.
cenaze ye de gitme.

İsteyip istememek bi hak değildir zorla güzellik olmaz sever yada sevmez neden sevmiyosun denmez bunu demek istedim.
Ama çocuğunuza öyle davranmaya hakkı yok kimsenin.
İlk evliliktenmi hala söylemediniz

Ben onun ailesiyle evlenmedim ki mesafeliyim evim de yakın değil ailesi yüzünden eşimi boşayacak halim Yok eşim ve benim çocuğumuz onların bi ilgisi Yok bizim bi problemimiz Yok

gördüğüm anda dışarı çıkıp tepelerdim o herifi! sen kimsin ve benim çocuğumu nasıl ne cüretle tartaklarsın diye. bırak bi daha olursa nasıl davranacağımı düşünmeyi bi kez yaptığına bile pişman ederdim yani. ve o şahısla isterse padişah olsun keserdim irtibarı direkt..

Ben onun ailesiyle evlenmedim ki mesafeliyim evim de yakın değil ailesi yüzünden eşimi boşayacak halim Yok eşim ve benim çocuğumuz onların bi ilgisi Yok bizim bi problemimiz Yok
Ben zaten boşanın demedim çocuk için acele etmeyin dedim. Çevremde gördüğüm örneklerden ve olaylardan dolayı ilk eşiniz çocuğunu arayıp soruyor mu ?

Eşim eğer bi durumla ilgili oğlumla konuşacaksa veya kızacaksa benim yanımda yapar bunu bunu gerçek babası da olsa yapar Ki biz öz üvey görmüyoruz hiçbir zaman çocukları onları aştık öyle bir durum olsa evlenmezdim ki eşim eğer tedavi olumsuz bile olursa üzülme zaten çocuklarımız var diyor sürekli öyle bir değil

Ben zaten boşanın demedim çocuk için acele etmeyin dedim. Çevremde gördüğüm örneklerden ve olaylardan dolayı ilk eşiniz çocuğunu arayıp soruyor mu ?
Eşime baba diyor o da oğlum bu kadar onun görmeye hakkı Yok çünkü ben hamileyken bana neler yaptı ayrıldık hiç umrumda olmadı ver yurda dedi şimdiden snra yaklaşamaz zaten her şey kan bağı değildir

Evet canım çocuğum olmuyor şu an dedim bu da demek oluyor Ki çocuğum ilk evlilikten eşimin de var ama yanımızda değil
Bazen ilk bebeğe doğal yollarla sahip olup ikicide sorun yasayanlarda oluyor yani dediğiniz gibi düz mantık olayı değil bu..neyse

Elimde olsa başka bi yerine sokarım ama işte el mahkum ..t gardiyan misali
canım eşin de anlayışla karşılar bu durumu yorumlardan anladığım kadarıyla. önce eşinle konuş ardından kp ile tüm irtibatını kes. o herif senin nene lazım? olmasa da olur yani ama çocuğunun psikolojisi ve gelişimi açısından bu şart bence.

Adam takıntılı bahçede oynasa bile koşma yapma etme sürekli kısıtlama görümcemin oğlu var ona da aynı ama hiç vurduğunu görmedim
İlk evlilikten mi çocuk?

ilk evlilikten demişsiniz zaten yeni gördüm. Bence eşinize sakince durumu anlatın ve çocuğun tartaklanmasını istemediğinizi söyleyin. Çözüm bulmasını isteyin eşinizden. Ama kayınbabanıza direk tepki gösterirseniz eşiniz abarttığınızı düşünüp size kızabilir haksız görebilir durumu yanlış anlayabilir... Bence ilk eşinizle konuşun. Eğer eşiniz çözüm bulmazsa babasıyla konuşmazsa tepkinizi hem eşinize hem de kayınbabanıza gösterirsiniz. Bu arada her ne olursa olsun kayınbabanız etrafınızdayken çocuğu yanınızdan ayırmayın. Uzak tutun o adamdan.

Aynen canım eşime bişey söylemedim işte direkt verdiğim tepkiler yüzünden sorunlar çıktığı için ani bi tepki vermedim tuttum kendimi ama yarın için oraya gitmek istemediğimi hatta hiçbir zaman gitmek istemediğimi ve nedeninin de o olduğunu söyleyeceğim bu akşam

Benim oğlum 7 yaşında daha ve 1. Sınıf çocuğu bir de çok hisli yani vurmaya karşı çok gıcık birisi ona vurunca çocuk unutmuyor hiç bir de hareketli doğasında var çocuk bu karışma çocuğa dedik çe karışıyor kendi öz torununa da aynı

İsteyip istememek bi hak değildir zorla güzellik olmaz sever yada sevmez neden sevmiyosun denmez bunu demek istedim.
Ama çocuğunuza öyle davranmaya hakkı yok kimsenin.
İlk evliliktenmi hala söylemediniz
Evet kaç kere yazdım okusaydınız görürdünüz sevmiyorsa kızım kızım diye peşimde gezmesin o zaman sevmeyene neden sevmiyorsun denmez demem zaten imanın şartı değil beni sevmek yalnız istemek ona kalmamış ben onun karışı değilim oğlunun karışıyım Ki karışmaya da istemeye de hiçbir şeye hakkı Yok babalık görevini yerine getirmiş mi ki ona da hakkı olsun

Bazen ilk bebeğe doğal yollarla sahip olup ikicide sorun yasayanlarda oluyor yani dediğiniz gibi düz mantık olayı değil bu..neyse
Benim imkansız Can'ım tüplerim bağlı çünkü

Çok sert olmayın. Ailesinden temelli uzaklaşmak istemenizi hoş karşılamayabilir kocanız. Ben olsam şöyle bir konuşma yaparım.
''Canım ailene saygım sonsuz. Ama uzun zamandır babanın çocuğa kötü davrandığını tartakladığını fark ediyorum. Baban biraz abartılı tepkiler veriyor sonuçta karşısındaki bir çocuk. Uygun bir dille ''baba, çocuk işte ne yapalım'' gibisinden konuştum ama baban anlamıyor. Geçen mağazadan çıkarıp dışarıda tartakladı vurdu. Bir de sen konuşsan iyi olur. Yine de baban bu tutumunu düzeltmezse mesafe koymak zorunda kalacağım. Sana danışmadan tepki göstermek istemedim. Ailene saygısızlık yapmak gibi bir niyetim yok. O yüzden bunun çözümünü sen bulsan iyi olur hayatım.''

Böyle tatlı dille yapılan bir konuşma karşısında bence eşin gerekeni yapacaktır. Hatta bence tüm kadınlar eşleriyle bu şekilde konuşsa problem çıkmaz. Tabii adamın huyu pis değilse.

Benim imkansız Can'ım tüplerim bağlı çünkü
Mantıkla ilgisi Yok yani ufak tefek bi rahatsızlık değil yani Allah'ın bi mucizesi olması lazım doğal yolla gebe kalabilmem için ki nitekim çocuğun öz üvey olması değil konu olan onun o şekilde davranması yazdım eğer tedavim olumlu olur da bi bebeğimiz daha olursa ona da yapamaz farkı Yok bunun

kendi öz torununa da öyleyse adamın çocuklara tahammülü yok. al işte sana bundan güzel bir bahane olamazdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…