• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KENDİMİZ için.....

VuSLat CaNsIn SeN

VAZGEÇİLMEZİMSİN...ÖTESİ YOK.
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
425
340
23
farklı yerlerde farklı yaşantılarda bir çok insan var değil mi...?ağlayanlar,gülenler,mutlulur,mutsuzlar vb vs...merak ediyorum yeni bir güne başladığınızda kendiniz için ne yapıyorsunuz...?maddi yada manevi ne düşünüp ne hedefliyorsunuz...kısacası hayattan ne aldığınız karşılığında ne verdiğiniz....
yorum yapacak arkadaşlara şimdiden tşk....

Amaç ne ki şimdi yani?
Hedeflerimizi ve düşüncelerimizi neden bu konu altında paylaşıyoruz?
Derdi olan bununla ilgili konu açıyor zaten de, hedeflerden bahsetmek ve gün içerisinde kendimiz için neler yaptığımızı anlatmak gereksiz değil mi?
Derdin varsa anlat biz yardımcı olalım bu şekilde olmadı.
"Bu terste bir işlik var" gibi oldu sanki

Hayat oylesine rutin, oylesine mücadele ile dolu ki, insanlarin her sabah kendisi icin yaptigi, dusundugu birsey oldugunu sanmiyorum. Şuursuzca sabah kalkip hazirlanip koştura koştura işe gidiyor insanlar. Butu gun iş stresinden de kendilerini dusunecek vakitleri olmuyor. Eve gelince de ayri bir dert. Yerine getirilmesi gereken gunluk sorumluluklar, işler var. Ne icin yasiyoruz biliyor musunuz? Aç karnimizi doyurmak icin. Kapitalist sistemde kendimiz icin yapabildigimiz tek sey bu.

Hayat oylesine rutin, oylesine mücadele ile dolu ki, insanlarin her sabah kendisi icin yaptigi, dusundugu birsey oldugunu sanmiyorum. Şuursuzca sabah kalkip hazirlanip koştura koştura işe gidiyor insanlar. Butu gun iş stresinden de kendilerini dusunecek vakitleri olmuyor. Eve gelince de ayri bir dert. Yerine getirilmesi gereken gunluk sorumluluklar, işler var. Ne icin yasiyoruz biliyor musunuz? Aç karnimizi doyurmak icin. Kapitalist sistemde kendimiz icin yapabildigimiz tek sey bu.
+1

farklı yerlerde farklı yaşantılarda bir çok insan var değil mi...?ağlayanlar,gülenler,mutlulur,mutsuzlar vb vs...merak ediyorum yeni bir güne başladığınızda kendiniz için ne yapıyorsunuz...?maddi yada manevi ne düşünüp ne hedefliyorsunuz...kısacası hayattan ne aldığınız karşılığında ne verdiğiniz....
yorum yapacak arkadaşlara şimdiden tşk....

valla son birkaç senedir tek parça olarak kalmaya çalışıyoruz o yüzden farklı bir şeye konsantre olamıyorum kendi adıma..

Amaç ne ki şimdi yani?
Hedeflerimizi ve düşüncelerimizi neden bu konu altında paylaşıyoruz?
Derdi olan bununla ilgili konu açıyor zaten de, hedeflerden bahsetmek ve gün içerisinde kendimiz için neler yaptığımızı anlatmak gereksiz değil mi?
Derdin varsa anlat biz yardımcı olalım bu şekilde olmadı.
"Bu terste bir işlik var" gibi oldu sanki

kabul paylaşım yanlış yerde olmuş...amacım yok..sadece kendime baktığım zaman bir koşuşturma içindeyim..ve hep başkaları üzerine ama kendime gelince pek bişey yapamıyorum vaktim olmuyor..sadece benmiyim diye merak ettiğim için paylaşım yaptım..Bu terste bir işlik var" cümlenize gelince işlik falan yok...yanlış anlaşılmasın lütfen...

yorumunuz için tşk...

kabul paylaşım yanlış yerde olmuş...amacım yok..sadece kendime baktığım zaman bir koşuşturma içindeyim..ve hep başkaları üzerine ama kendime gelince pek bişey yapamıyorum vaktim olmuyor..sadece benmiyim diye merak ettiğim için paylaşım yaptım..Bu terste bir işlik var" cümlenize gelince işlik falan yok...yanlış anlaşılmasın lütfen...
O lafı espri amaçlı yazdım sadece.
Kimse için çok uğraşma çünkü ne kadar uğraşırsan o kadar kötü olursun.
Önce kendin için uğraş. Sen kendine saygı duy, kendini sev ki başkaları da seni sevsin

Hayatta hiç tanımadığın bilmediğin birileri bir şekilde birşeylere vesile oluyor işte.
Şu yazıyı tesadüfen okuduğumda birden uzunca baktım bilg. ekranına boş boş, aklımda deli deli sorular
harbi kızım sen kendin için ne yapıyorsun uzun zamandır diye sordum
sorgulattın ;)

ne yazık ki net bir cevap bulamadım,
üzüldüm
hayata birdefa geldim ve boşa geçiyor,
borç öde, ye iç nefes al bilmem ne

haftanın belli günleri kurslarım ve toplantılarım var nefes alabildiğim okadar
aslında insanın kendine iyi birşey yapması demekle kasıt illede fiili birşey olmamalı
ne bileyim gülümseyebilsek, sevebilsek, tahammül edebilsekkk, iltifat edebilsek ahhh hırslarımız öfkelerimiz yarışlarımız olmasa, kabullenebilsek

bence en büyük iyiliği yapmış olacağız kendimize...

bugün var olanın yarın yok olduğunu ahhh bir anlatabilsek kendimize

Hayatta hiç tanımadığın bilmediğin birileri bir şekilde birşeylere vesile oluyor işte.
Şu yazıyı tesadüfen okuduğumda birden uzunca baktım bilg. ekranına boş boş, aklımda deli deli sorular
harbi kızım sen kendin için ne yapıyorsun uzun zamandır diye sordum
sorgulattın :KK66:

ne yazık ki net bir cevap bulamadım,
üzüldüm
hayata birdefa geldim ve boşa geçiyor,
borç öde, ye iç nefes al bilmem ne

haftanın belli günleri kurslarım ve toplantılarım var nefes alabildiğim okadar
aslında insanın kendine iyi birşey yapması demekle kasıt illede fiili birşey olmamalı
ne bileyim gülümseyebilsek, sevebilsek, tahammül edebilsekkk, iltifat edebilsek ahhh hırslarımız öfkelerimiz yarışlarımız olmasa, kabullenebilsek

bence en büyük iyiliği yapmış olacağız kendimize...

bugün var olanın yarın yok olduğunu ahhh bir anlatabilsek kendimize

Kadınlar kulübünde okuduğum en güzel yorumdu...ellerinize sağlık...
ben her sabah önce kendime gülümsüyorum...sonra arkadaşlarıma ve gördüğüm çoçuklara...kendim için yalan dünyada tek yapabildiğim iyiliğin bu olduğunu düşünüyorum...elinize ve yüreğinize sağlık:))

Kadınlar kulübünde okuduğum en güzel yorumdu...ellerinize sağlık...
ben her sabah önce kendime gülümsüyorum...sonra arkadaşlarıma ve gördüğüm çoçuklara...kendim için yalan dünyada tek yapabildiğim iyiliğin bu olduğunu düşünüyorum...elinize ve yüreğinize sağlık:))
;)
bazı şeyleri düşündürdüğün için senin de yüreğine sağlık

Back
X