Kendimle çelişiyorum

Üzerinde düşüneceğiniz birşey yok bence şu sözünüzden sonra. Bu tüm olumlu yanları kapatıp ilişkiyi bitirmek için yeterli bir sebep.
Bunu bile bile evlenmeniz hem kendinize hemde karşınızda ki insana haksızlık olur.
Vicdanen kendimi kötü hissediyorum
Bu zamana kadar bana gıdım gıdım sevgi veren insanlarla birlikte oldum şimdi bu durumun böyle olması canımı sıkıyor

Ben mantığını dinledim ten uyumu olmayaninsectim...
Di ger türlüde problemnyasardim her iki ucu bklu değnek egerki hayatım zaten bk dersen seç birini fark etmiyor her iki türlüde olmuyor eğer kendi içinde aradığını bulamaycagija inanıyorsan.

Ben bulamazdım olacakları biliyordum amann dedim. Fazla sapyo fazla realistseniz zaten her türlü olmayacak benim gibi

Uzun vadede ilişkiler bir şekilde rutine biniyor ve monotonlaşma acaba hehecanımı mı kaybettim sorgusu yapıyor. O yüzden bence ten uyumu çok önemli benim için olmazsa olmazdır. Baştan olmuyorsa zorlamayın

Ben mantığını dinledim ten uyumu olmayaninsectim...
Di ger türlüde problemnyasardim her iki ucu bklu değnek egerki hayatım zaten bk dersen seç birini fark etmiyor her iki türlüde olmuyor eğer kendi içinde aradığını bulamaycagija inanıyorsan.

Ben bulamazdım olacakları biliyordum amann dedim. Fazla sapyo fazla realistseniz zaten her türlü olmayacak benim gibi
Korkumda bu. Benim aradığım şey hayaller aleminde var sanırım.
Ama sırf evlenmiş olmak içinde bunu yaşamak istemiyorum

Hayır tabi ki. Ama beni inciten insanlara milyon sans verip sırf o çekimden dolayı böyle birini es geçmeye çalışmam beni düşündürtüyo.
Tamam da sadece iyi diye biriyle iliski yasamak zorunda degilsin, bi suru iyi insan cikabilir karsina ama hoslanmadiktan sonra anlami yok.

Çekici bulmasam elinide tutmak istemezdim yüzünüde sevmek istemezdim diyorum. Kafam asırı karısık.
Ben zaten ten uyumuna inanmam. Duygular olmayınca uyum sağlanmaz bana göre. Savunmuştum da burda ama karşı çıkanlar da geçerli fikirlere sahiptiler. Ne zamandır berabersiniz? Kendinizi tartın olmayacaksa zorlamayın. -28 olduğunuzu düşündüm , ya başkasını bulamazsam demek için çok gençsiniz

Back
X