İteliy kakalıya canım..selam yağmur
okuyorum günlüğünü ara sıra nasıl gidiyor diyet ?
yaa estağfurullah :) deme öyle kendineİteliy kakalıya canım..
Şu gün hesabı biraz daha motive etti beni.. bir hafta beklemek zor geliyor gibi.. böyle gün gün geri sayım hoşuma gitti ilk kez denicem hep aklım Mart ayı da acaba hala tombik birmı olucam yoksa bir at mı
evde ip atlayabilirsin kuzum,Bu sabah koşu da iyiydim.. 2 gündür 3 kez dura dura bitirdiğim mesafeyi bir kere de aldım.. fenere giriş kapısından fenere kadar 2 dk da koştum.. ama o son an artık ciğerleri patlıyorduyarın da denicem ☺her gün daha da iyi yapmak lazım bu işi ✌
Tabii şimdi oğluma annem bakıyor ben koşarken onlar yürüyor veya oyun oynuyor annem haftaya yokben bebek arabasıyla nasıl kollarım bilmiyorum
Hanmelicim mesajını geç alsam da ben de 74.0 olmuşum..Selam 🖐
Sabah 73.7 geldim
4. Gün de toplam 1.100 gittibir hafta da 1500 ü tamamlarım inşallah
İnşallah önğm de hedefine varabilmek için 2 buçuk üç ay var.. aslında benlm zamanın var da hani mantıken her halde 12 hafta da 10 kilo gider diyorum ya nasip
İnşallah sonrasında salmamayı korumayı rabbim nasip etsin yoksa ben bu yollardan çok geçtim 3 defa sanırım tam hedefine vardı. Ve saldım.. 64 olup 67 olup amaaaan sonra ki 2-3 kilo kendi kendine gider nasılsa diyip bıraltım...
20 yaşından beri bu böyle geldi gitti oldum 27...
7 sene de biraz tecrübe edindim ama tabii ki de az bu bakalım daha neler öğrenicex
İnşallah kilomu koruyalım dengelemeye öğreneyim 2020 yılında bitsin bu dert
Bu kadar kendini sıkmasan, ben yaşın gereği hızlı ilerleyeceğine inanıyorum. Bol su, bol hareket ve öğünlerinde mutlaka sağlıklı tercihler..Bugün dün kadar iyi değildi..
Ama bu kadarına şükür diyorum artık..
Çok şükür spor da yaptım..
8 hafta diyorum kendi kendime işte.. mutlu sonuç için sabırlı olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?