Kendimle konuşmalarım

67 gün var 64 kilo olabilmek için

Hala tam adapte olamadım ekmek simit öyle gidiyor...
Spor var ama çok şükür ..
Bi şekilde kendimi adapte etmem lazım.. yiyip içeceklerim gün inde planlı ve belli olması lazım vs.. düzen yani evim yeni taşındı eşyalarım geldi bugün ve ev.. aman tanrım didim çok feci ya.. her yer her yerde...

Aklım tamamen oraya odaklı bir an önce yerleşip düzenini kurmak istiyorum.. ama bu bahane değil elbette.. ekmeği kısmam lazım sabahları falan gitti yani..

selam yağmur
okuyorum günlüğünü ara sıra nasıl gidiyor diyet ?
İteliy kakalıya canım..
Şu gün hesabı biraz daha motive etti beni.. bir hafta beklemek zor geliyor gibi.. böyle gün gün geri sayım hoşuma gitti ilk kez denicem hep aklım Mart ayı da acaba hala tombik bir mı olucam yoksa bir at mı

yaa estağfurullah :) deme öyle kendine
yapabilirsin kendine güven

İşte geldim burdayım

Ah şu nazar yok mu Allah'ım.. irademe nazar değirmen o kem gözleriniz biiiiibbbbbbb......

Her şeyi attım bir kenara..

Artık ruhen fikren ve beynen hazırım.. beynen neyse işte artık yani kararlıyım..

Artık yarın ne yicem derdine son artık yeni bir devir yarın ne spor yapılan kaç bin adım Arıcan kaç km yürücem derdi ile uyuyup aynen. Öyle uyanma zamanı

Yarın sabah yürüyüş artı koşu zamanı...

Kilom mı? Sorma hiç boşver... 75 de görddüüükkk 76 yı da yazık yazık zamanında verilen onca emeğe..geri sen sar başa dön.. Allah'ım sigarayı bırakmak gibi bir şey hani ben hiç içmedim ama ailem bırakmaya çalışırdı hep yine başlardı bi kısır döngü senelerdir... Ama şu an maşallah bir yıl oldu herhalde yine bırakalı hani sar sar dön başa o mantık tamamen mantıksızlık da..
Aman ne diyorum ben sen beni anladın inşallah.. bbeln kafa yanıyor
Ağzıma kızartma.. tatlı.. hamur işi.. sokmucam artık belki sadece bir lokma o da süt çekmesin vs diye ama verisinin geleceğinden korkarsam onu da yemem..

Tekrar 65 olayım nolur ya ... Bi da geri çıkmıcaö valla artık söz ya.. duraklama evresinde bıraktım ben.. bi da bırakmıcammmm....

Sporunu yaptım sabah fenere kadar yürüyüş artı koşu şeklinde oldu.. nabzımı arttırıp normal seviyeye gelene kadar da yürüdüm.. öyle güzeldi .. zaten tüm gün ayaktayım küçük yeni yürüyen bebem var hep etrafında geziyorum ben de onunla
Kahvaltı da yumurta zeytin nohut ve mercimek ekmeği vardı.. kepek unla yaptı annem ekmekleri..
Öğle tabi ki daha yemedim ama acıktım bi dilim mercimek ekmeği salça bi dilim elma yedim.. kahve çay hep elimin altında zaten..

Sabah aç karnına WC sonrası işte 74.8 geldim...

Şuraya büyük büyük de yazayım bari de gözüme sokayım....

74.8

Yazıyı büyütemedim

Selam
Akşam yine az biraz yürüyüp koşu yaptım 15 dk falan.. yarın sabah yine aynen kahvaltıdan sonra spora gidicem
Bakalım sabah 74.5 falan görebilecek miyim

İncecik dl gibin karı olsam

Zayıfçecik amma kuru değil hani

Hayallere gel

Bir akşam dahaaaaa....

Bugün yapabileceğime artık inanmaya başladım.. kendimi aynaya zayıf fit bakarken hayal edebiliyorum.. ben bu tecrübeyi 3 defa yaşadım 3 ün de de artık zayofom diyip yemek yedim saldım.. aslında ne kadar zayıfladığımın kendim hiç farkına varamadım.. hiç o zamanlar aynaya geçip kendime bakmadım öncesi sonrası yapmadım farkı göremedim.. insanlar zayıflamışsın sen dedi hoşuma gitti sonradan baktım ki tekrar almışım.. şişman karnımı ayna da hep gördüm ama zayıf olanına hakkını veremedim kendimi ödüllendirmedim farkına varamadım...

Artık varocam.. 65 kilo altına düşüpte 40 neden giyince aynaya bakıncam ama aaaa zayıfladım ben hadi baklava yiyeyim demicem.. dengeyi bulup öyle beslenicem..

Evet ben bunu yapıcam..

Şu an hem kahvaltının ipini çekiyorum acıktım.. hem de aklımın bir köşesinde o fit karın hayali duruyor ve çok güzel..

Bugün düne göre daha iyi koştum..
Koşarken burundan nefes alıp ağızdan veriyorum ve kesinlikle bu daha uzun mesafe koşmama yarıyor.. artık dayanamayacağım noktaya geldiğimde burnumdan giren hava iyice artıyor ve resmen havanın tüm o soğuğunu ciğerlere doluşunu hissediyorum ve ı son soluklar daha uzun oluyor
Çok güzel....

Hafif tempo da yavaşta koştum bugün depar da attım yarın da inşallah gidicem spora.. sabah öğle akşam yarımşar saat kadar sürüyor

Ne yediğime gelirsek...

Ya da özet geçsek..

Kaçamak yaptım mı?

Bir çatal ayva reçeli yedim .. kaçamak sayılır mı artık emin değilim dayanamadım bi ara teptim ağzıma

Ama çikolata istediğine dur dedim hemen kuşam yemeğimi kakaolu muzlu yulaf lapası yaptım iyi geldi ama nedense tok tutmadı.. saat 9 gibi salatalık domates peynir marul falan yedim ...

Aklıma şey geldi..
Hani bi ara gelir bi yeme isteği aç gibi de değilsin ama tok da değilsin gibi..
Akşam öyle oldum işte bi yan da da hemen salatalık domates marul yedim öyle atlatrım yoksa yumurta falan yapacaktım ama çok şükür geçti gitti böyle ayaklar da kalorisi 0 plan şeylere sarılmak en mantıklısu

Akşam bir ıspanaklı gözleme yedim umarım hata olmamıştır.. gün için de hiç ekmek tüketmedim..

Hayırlı geceler

74.1 geldim sabah

-200 daha ..

3 günde toplam -700

Dün menü de porsiyon kaçmıştı ve gece küçük kase çekirdek olmuştu.. çekirdek yüzünden yanağımda bir kaç sivilce çıktı

Bugün düne göre çok çok ama çoooook daha hafif beslendim bol bol ot yedim

Yarım 73 kere inicem biliyorum buna hem seviniyorum hem üzülüyorum.. çünkü bi aralar 65 için zorlardım.. şimdi 73 ama napcan böyle böyle 65 kere 60 Lara vakit gelecek.. yavaş yavaş...

Bu sabah koşu da iyiydim.. 2 gündür 3 kez dura dura bitirdiğim mesafeyi bir kere de aldım.. fenere giriş kapısından fenere kadar 2 dk da koştum.. ama o son an artık ciğerleri patlıyordu yarın da denicem her gün daha da iyi yapmak lazım bu işi

Tabii şimdi oğluma annem bakıyor ben koşarken onlar yürüyor veya oyun oynuyor annem haftaya yok ben bebek arabasıyla nasıl kollarım bilmiyorum

Selam

Sabah 73.7 geldim

4. Gün de toplam 1.100 gitti bir hafta da 1500 ü tamamlarım inşallah

İnşallah önğm de hedefine varabilmek için 2 buçuk üç ay var.. aslında benlm zamanın var da hani mantıken her halde 12 hafta da 10 kilo gider diyorum ya nasip

İnşallah sonrasında salmamayı korumayı rabbim nasip etsin yoksa ben bu yollardan çok geçtim 3 defa sanırım tam hedefine vardı. Ve saldım.. 64 olup 67 olup amaaaan sonra ki 2-3 kilo kendi kendine gider nasılsa diyip bıraltım...
20 yaşından beri bu böyle geldi gitti oldum 27...

7 sene de biraz tecrübe edindim ama tabii ki de az bu bakalım daha neler öğrenicex

İnşallah kilomu koruyalım dengelemeye öğreneyim 2020 yılında bitsin bu dert

Bugün tartı artı dedi
Neden anlamış değilim ama önemli değil çünkü sabah 73.7 den daha az görmeyi umut ediyorum bekliyorım

Bu gün çok çok çok hafif beslendim..

evde ip atlayabilirsin kuzum,
oğlunla da evde hareketli kalmaya çalışıp kendini strese sokma..
leslie 3 mil internette videosu var youtube da o da çok süper olur bak

Hanmelicim mesajını geç alsam da ben de 74.0 olmuşum..
Ben hiiiç tartılmazdım çünkü tam da bugün senin yaşına gelene dek 27 / 28 yaşıma kadar zapzayıftım ne giysem çok güzel olurdu sonra ilk doğum.. tartı yoktu evimde biliyo musun.. sonra biraz verdim, 70 felan oldum haydiiii ikinci doğum.. umursamadım yine 84 kilo oldum belki 85 / 86 da olmuşumdur, ama tartı yoktu ki evde şaka gibi..
BEN ŞİŞMANLIĞIMI kabullenemedim arkadaşım.. yakıştıramadım hiç kendime.. tartı almayı da ikinci çocuktan sonra akıl ettim nedense..
iki doğum ve derken aklım başıma geldi 2017 den beri çok önemsiyorum, bu geçen 3,5 senede 68 i gördüm, spora gittim ama hayatımı hiç çok kasarak ağzıma lokma koymadan falan geçirmedim istediklerimi genellikle yedim, mutlu bir evliliğim var çok şükür çocuklar da bu arada büyüdüler benim hayat tam da yerine oturdu şu an..

Su içelim.. suyu da unutmayalım arkadaşım

Son düzenleme:
Bugün dün kadar iyi değildi..
Ama bu kadarına şükür diyorum artık..

Çok şükür spor da yaptım..

8 hafta diyorum kendi kendime işte.. mutlu sonuç için sabırlı olmam lazım
Bu kadar kendini sıkmasan, ben yaşın gereği hızlı ilerleyeceğine inanıyorum. Bol su, bol hareket ve öğünlerinde mutlaka sağlıklı tercihler..
İnşallah hedefe ulaşırız canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…