Ben de etkilenmitordum işte ama bir anda geliverdileronlar beni niye etkilemiyor ?
valla etkilenemedimBen de etkilenmitordum işte ama bir anda geliverdiler
Ne güzel oluyor millet.. yani en önemlisi de kendi irademe kendimi kanıtlamak güzel..
E napcan bacım o zaman 94 kilom olur sana 100 o zaman başlarsın .. ah dersin 94 Ken başlasaydım vs .. gecikme yanivalla etkilenemedim
o kadar etkilemek için baktim ki hiç
Ah canım.. çok acımasız olabiliyor insanlar.. haklı olsalar bile söyleyiş biçimi acımasız oluyor.. biz kadınlar arasında da kilo ve ev temizliği hep bir gizli rekabettir zaten2013lerde 60li kilolardayim diye kendimi acayip kilolu görüyordum sonra bir kaç ayda 55 e düştüm ve istediğim gibi olmuştum.
2017 de bile 63 65 falanken yavaş yavaş 72 ye gelip 2018 subatinda o kiloyla hamile kaldım.
Yazın 70 i de gördüm ama ise başlamakla hoop tekrar geldi kilolar.
Her gün bugün tamam yemiyorum ama ne mümkün
Hani nerde emziriyorsun ev iş bebek derken zayıflarsın diyenler
Yıl 2020 75+ larda gidip geliyorum.
Geçen hafta eski bı komşu beni gördü mesela. Bı süzdü beni nolmuş sana kilo almışsın dedi acımasızca.
Ben de ona baktım sen de almışsın kilo dedim -kendimden beklemedigim bı performans ve bence o da almıştı kilo- o da bozuldu da sanirim. Allah can sağlığı versin kilo ne ki haydi hayırlı günler diyip bastim yoluma devam ettim
İçime dökmek istedim bı an
Buyur canım hoşgeldinMerhaba. Kendinle konuşmalarına beni dahil eder misiniz? Tek başıma kiloyla mücadelede kaybeden taraf ben oluyorum. Keyifle alış veriş yapmayı özledim. Yaz gelmeden bu işi bitirmeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?