Kendimle konuşmalarım

Evet bu saatte 72.2

Sadece sabah kahvaltı yaptım kaçamak olduğu için aç bıraktım kendimi şimdi ot mot vs haşlıylrım o şarkı yicem

Yemedim ot .. sütlü Ballı kahve içtim yatıyorum.. ama açıktı yani.. boğazım da ağrıyor ya gargara yaptım hasta olmasambari

71.6 :)

Yarın bir hafta olacak şu an -1.200 gitti bakalım :) dün çok aç uyudum yine ya akşam yemediğim otu sabah yedim artık .. bakalım bugün nasıl geçecek..

Aynaya bakınca bile fark var göbeğim de pardesü daha rahat oluyor

Sabaha 71.8 ile başladım.. dün bugün iyi gitmedi ya

Ama neyse ki ne hafta da bir kilo hedefine ulaştım.. şimdi yeni bir haftaya başlıyorum

Tabağım lahana sarması dolu aahh ah.. kaçamakşarım da sağlıklı sadece fazla

Neyse haftaya da 70.8 hedef spora ev de devam sadece sizlerin fazlaca acımaya başladı biraz bamya tohumu destek vericem o baya ağrısını alıyor .. zumba yapmaya çalıştım güzeldi oldu ama işte sizlerden 15 dk sonra mafoldum..

Kilo verince neden şımarıyorsam değil mi.. 4 kilo kadar verdim ya artık tamam ben her şeyi yerim
Bu moda düşmeden hemen yine toplanıp aç uyumam lazım yarın daha dikkatli ve güzel bir gün olacak..
Hala boğaz ağrım var .. geceleri daha da artıyor emzirince bir şey de içemiyorsun işte öyyyle geçsin diye bekliyorum..

Neyse gideyim de fithatunlar bugün napmış okuyem

Merhaba

Bugpn güzel gitti akşam saat 4 gibi salata yedim e tabii şimdi açıltom sütlü kahve içiyorum.. gün için de yokken tartıldım 72.1 geldim sabah artık 71.5 altı da bir şeyler bekliyorım

Bi düzen içinde düzensizlik var gibi.. yani diyet okey ama tam memnun değilim gidişattan.. kilo veriyorum ama aç kalarak

Tam daha adapte mi olamadım anlamıyorum..

Sabah daha güzel kahvaltı yapmam lazım güne daha enerjik başlamam lazım.. gözüm doymadım ki bugün karnım dpysun

Sabah dediğim gibi oldu 71.4

69 Lara az kaldı

2013lerde 60li kilolardayim diye kendimi acayip kilolu görüyordum sonra bir kaç ayda 55 e düştüm ve istediğim gibi olmuştum.

2017 de bile 63 65 falanken yavaş yavaş 72 ye gelip 2018 subatinda o kiloyla hamile kaldım.
Yazın 70 i de gördüm ama ise başlamakla hoop tekrar geldi kilolar.
Her gün bugün tamam yemiyorum ama ne mümkün
Hani nerde emziriyorsun ev iş bebek derken zayıflarsın diyenler
Yıl 2020 75+ larda gidip geliyorum.

Geçen hafta eski bı komşu beni gördü mesela. Bı süzdü beni nolmuş sana kilo almışsın dedi acımasızca.
Ben de ona baktım sen de almışsın kilo dedim -kendimden beklemedigim bı performans ve bence o da almıştı kilo- o da bozuldu da sanirim. Allah can sağlığı versin kilo ne ki haydi hayırlı günler diyip bastim yoluma devam ettim

İçime dökmek istedim bı an

Ah canım.. çok acımasız olabiliyor insanlar.. haklı olsalar bile söyleyiş biçimi acımasız oluyor.. biz kadınlar arasında da kilo ve ev temizliği hep bir gizli rekabettir zaten
İnşallah 2021 de daha fazla çıkmamak için şimdi başla.. kilo vermek cidden kolay en zoru korumak.. sağlıklı beslenmeyi alışkanlık ve damak tadının haline getirmeniz lazım ..

Tünaydın

Sabah tartılmadım.. çünkü dün akşam ballı ekmek yedim valla açtım yani aç uyumak istemedim.. yedim gitti..
Bugün öğlen yemiyorum yeşil çay hurma vs geçiştiricem saat 4-5 gibi kereviz salatası yerim sonra da sütlü kahve falan yatış sabah kaç görürüm bilemem..

Yaptık kaçamallaro geri geldik aferin...

Bi de öyle kötü kiiii midem har har yandı.. yazık yazık valla..

Bir iki güne toparlamak lazım cuma yeni hafta dolacak hedef 70.8 di ama pek umutlu değilim

Bu arada.. yeşil çayı çok seven biri değilim amma.. gül kurusu ile demledim enfes olduuu... 2. Kupayı da içtim bugün

Bugün kahvaltı yapmadım.. dünden güzel gitmişti lakiiinnnn akşam 9gibi9 hır a yedim sütle...

O yüzden kahvaltı yapmadım.. kısır yicem saat 1 buçuk gibi onu iple çekiyorum.. çok acıktım

Merhaba. Kendinle konuşmalarına beni dahil eder misiniz? Tek başıma kiloyla mücadelede kaybeden taraf ben oluyorum. Keyifle alış veriş yapmayı özledim. Yaz gelmeden bu işi bitirmeliyim.

Merhaba. Kendinle konuşmalarına beni dahil eder misiniz? Tek başıma kiloyla mücadelede kaybeden taraf ben oluyorum. Keyifle alış veriş yapmayı özledim. Yaz gelmeden bu işi bitirmeliyim.
Buyur canım hoşgeldin inşallah kaybetmemek üzere niyetini al canım yarım tertemiz beslen huzurlu uyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…