Kendimle konuşmalarım

birmasalperisi canım merhaba

İnsanın bazen ne derlerdi ona ya basiret mi desem bilemedim bağlanır hani senln tartı Alman gibi veya kendini biraz geç farketmez gibi.. ama sonuçta şimdi gayet iyi bir yerdesin ne güzel çocuk işi de bitmiş benlm daha bir .. 2. İsterim şimdi zayıflatan bile sonra yine böyle bir sürece giricem
İp atlamaya çok korkuyorum geçen yıl ip squat Leslie vs çok yaptım ve dizlerim rahatsızlandı.. bugün Leslie yaptım ev de sadece.. zaten dediğin gibi sahilde yürüyüş pek mümkün görünmüyor oğlum anında arabasından atlayıp.. evet kendi çok rahat atıyor kendini daha 15 aylık etrafa koşuyor.. en güzeli sanırım o uyuduğu da yarım saatte olsa Leslie taeboo gibi net üzerinden bir şeyler yapmak olacak... Öbür türlü çok stres oluyorum.. çocuk da haklı neden araba da dursun ki etrafa bir sürü keşfedilecek şey var..

Spor pek düzene girmez ben de de işte şu günler de yakaladığım ilk fırsatta yapıcam

Bugün 74.0 geldim...

Şu 73.7 bi kerelik gördük bu hafta..

Neyse Total da bir hafta bitmedi daha -800 sabaha kaç daha vermiş olarak uyanıcam bilmiyorum en son saat 15.00 da yemek yedim 18.30 da ballı sütlü Nescafe bir avuç badem yedim .. açım ama bu kendimi daha iyi hissettiriyor

Bu saatte 22.14 .. üstümle başımla tabii aç halde.. tartıldım 74.6 geldim

Her gece hep trtılıyordım 75.6 geliyordu bir kilo az yarın bence 73.6 dan bile az olacak sonuç

Bugün spprsuz oldu malesef misafirlerşm gelecekti hazırlık vs derken koşturmaca gün bitirdim.. zaten yani hangi anne oturabilmiştir ki her yeri keşfe çıkıyoruz oğlumla bugün elin de muz yiyebildi.. normalde her şeyi ağzına tepip boğulurdu da iyi yedi bugün ve ilk defa kaşıkla pilavı kendisi yedi anasının yavrucu büyüyor

Yarın tartılmıcam çünkü 72.8 den fazla çıkıcam biliyorum.. bu işler böyle işte müthiş bir açlıktan sonra müthiş bir eksi görürsün ama o çok da doğru değildir aslında o görünen rakam 2-3 gün sonra anca yerinde sabitlenir yine yediklerini içtiklerime dikkat ederek devam tabii ki bu 72 şer falan fazla bize 62lazım

Selam

Evet tartılmadım

Tartı annem de kaldı.. en yakın zaman da kendime bir tartı almam lazım ya da annemde kini alıp gelirim o 3 ay kadar yok nasılsa

Kaçamak olmadı ama maalesef spor da olmadı.. şöyle güzelce ter atıp spor yapabildin keşke ama anca düzene girecek her şey.. misafirlerimi göndermem lazım öncelikle..

Bu iş olacak.. hayallerimden vazgeçmek istemiyorum.. giydiklerimden karnım kötü çıkıyor hamile gibi duruyorum.. daha 16 aylık bebem var neyse zaten ben 64-62 görünce bunu biliyorum bu konuda kendime inanıyorum. Önemli olan sonradan almamak.. kimi takip ettiyysem mutlaka koruma döneminde spor salonuna yazılmış .. ya da daha öncesşn de falan.. spor salonu fikri hem iyi hem kötü geliyor .. nasıl yaparım olur muydu olmaz mıydı eşim ne der 64 olana kadar böyle devam edelim sonra bir şeyler olur elbet

İyi akşamlar

Bugün akşam biraz kaçamak oldu.. şeker vs tüketmesini sadece hakiki petek bal çok yedim.. relg yaklaştoya krizler geliyor artık az bi izin verdim kendime yedim bir şeyler.. kuru yemiş felan..
Tartı mı aldım sabah tartılocam

Evet canım.. bize hemen 6'lı rakamlar lazım şimdilik yola çıktık sadece gaza basalım uçalım arkadaşım!

bende doğumdan 80 kilo ile çiktim hiç kilo aldim ödem de yoktu..
ama yedim bal gibi yedim 94 buldum..
şu an 87 yim doğum kilolarimi 3 yıldır kurtulamadim.

bende doğumdan 80 kilo ile çiktim hiç kilo aldim ödem de yoktu..
ama yedim bal gibi yedim 94 buldum..
şu an 87 yim doğum kilolarimi 3 yıldır kurtulamadim.
Kurtulmak istiyorsan hiç durma başla canım.. şu bu vs bahaneler bitmiyor.. beynimin bir kçşesin de hep fit olmaz var . Ne kadar erteleyebilirim ki ömrümü yedi bitirdi l et kilo takıntısı.. halbuki bak benlm gibi boy ve kilo da olmak isteyen çok var çevrem de.. ma yok işte problem ben de takıntılıyım.. .. vermem kilo 10 kadarkem vereyim yoksa bu boğazla 20 olur 30 olur o.. sen de durma başla 10 u bi ver inşallah 10 daha alma sakın valla 3 lü rakamlar hepten insanı depresyona sokar

Bugün sabah tartıldım 72.7

73 leri oynarım dedim olmadı iyi ya iyi oldu bir an önce 69.9 görsek de az heyecan başlasa...

Spora ev de başladım oğlum öğle uykusu dayken 30 dk falan hoplayıp zıplamaca.. yemeğimi akşamdan yapıyorum öyle vakit ayırabildim bugün şükür

Sabah kaç gelirim acaba 72.5

Total cuma zaten de bakalım...

He biraz kaçamak oldu bu günler de az çikolata gibi.. o yüzden öğün geçiştirmece yaptım

evet beyini kandirmam lazim öncelikle nasıl kandirabilirim...

evet beyini kandirmam lazim öncelikle nasıl kandirabilirim...
Valla ben bir kaç kişinin fptosundan etkilendim desem.. hep her zaman göz önünde befero afterlar ama noldusa o gün o dk beni etkiledi vermek aslında kolay da korumak

Sabah yine 72.7 bir hafta dolmak üzere Total da -100 gitti daha.. bu hafta çikolatayı kaçırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…