Evet canım.. bize hemen 6'lı rakamlar lazım şimdilik yola çıktık sadeceYarın tartılmıcam çünkü 72.8 den fazla çıkıcam biliyorum.. bu işler böyle işte müthiş bir açlıktan sonra müthiş bir eksi görürsünama o çok da doğru değildir aslında o görünen rakam 2-3 gün sonra anca yerinde sabitlenir yine yediklerini içtiklerime dikkat ederek devam tabii ki bu 72 şer falan fazla bize 62lazım ✌
bende doğumdan 80 kilo ile çiktim hiç kilo aldim ödem de yoktu..Hey gidi be.
İlk gün bitti ✌
Nasıl bitti bakalım yağmur mutlu muusn
Sanırım evet mutluyum.. ilk gün için daha iyisi bence olamazdı...
Sadece şu an hayal kurmak istiyorum..
8 hafta dedim kendi kendime.. Mart ayı girmeden ben 64 kilo olurum
Olur muyum..
Olmam lazım...
Çok çirkin oldu göbeğin gerçekten.. doğum yapmanın öyle bir etkisi var ki anın da göbek alttan sarkmaya başlıyor.. şu an bile bi tuhaf oldu böyle kıvrımlı dalgalı bir sarkık var..
Heh giy o göbekle aklında ki o çamaşırı da komik görün.. töbe töbe..
Erit o göbeği bak 8 haftahaftaya cuma tartı günüm olsun ♥ bir hafta d kaç verebilcem acaba en az 1.5 gitmesi lazım gazdıeödemdi derken...
Bulgur müthiş gaz yaptı bana..
Bir saat önce koca kupa ev yapımı kefiri gömdüm bakalım yarın bol bol WC çıksambiraz inde şu 7 aylık göbek..
Allah'ım yani kucağımda 14 aylık bebeğim karnım 7 aylık gibi... Naptım ben naptım...
Oğlum 4 aylıktı ben 65 kilo olmuştum 10 ayda hey be 10 kilo almışım yine.. aptal kafam işte kendini bi şey sandın fire verdin..
Düne göre daha iyiyim hiç olmazsa.. şimdi şöyle motive olacak int. Hesabı bulayım.. kendimde açarsın var amma emin değilim
Aynen arkadaşımEvet canım.. bize hemen 6'lı rakamlar lazım şimdilik yola çıktık sadecegaza basalım uçalım arkadaşım!
Kurtulmak istiyorsan hiç durma başla canım.. şu bu vs bahaneler bitmiyor.. beynimin bir kçşesin de hep fit olmaz var . Ne kadar erteleyebilirim kibende doğumdan 80 kilo ile çiktim hiç kilo aldim ödem de yoktu..
ama yedim bal gibi yedim 94 buldum..
şu an 87 yim doğum kilolarimi 3 yıldır kurtulamadim.
evet beyini kandirmam lazim öncelikle nasıl kandirabilirim...Kurtulmak istiyorsan hiç durma başla canım.. şu bu vs bahaneler bitmiyor.. beynimin bir kçşesin de hep fit olmaz var . Ne kadar erteleyebilirim kiömrümü yedi bitirdi l et kilo takıntısı.. halbuki bak benlm gibi boy ve kilo da olmak isteyen çok var çevrem de.. ma yok işte problem ben de takıntılıyım.. .. vermem kilo 10 kadarkem vereyim yoksa bu boğazla 20 olur 30 olur o.. sen de durma başla 10 u bi ver inşallah ♥ 10 daha alma sakın valla 3 lü rakamlar hepten insanı depresyona sokar
Valla ben bir kaç kişinin fptosundan etkilendim desem.. hep her zaman göz önünde befero afterlar ama noldusa o gün o dk beni etkiledievet beyini kandirmam lazim öncelikle nasıl kandirabilirim...
onlar beni niye etkilemiyor ?Valla ben bir kaç kişinin fptosundan etkilendim desem.. hep her zaman göz önünde befero afterlar ama noldusa o gün o dk beni etkiledivermek aslında kolay da korumak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?