Kendimle savaşım...

Bence de, kendini ballandira ballandira anlatanlar ya görgüsüz ya nispet derdinde

Gözlemlediğim kadarıyla Anlatanlar toplumda daha çok beğenilen, kabul gören oluyor
kendısını ballandıra ballandıra anlatanların ben fos oldugunu dusunuyorum ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz demısler bır ınsan sureklı kendısını anlatıyorsa kendısını ıspatlamaya ıhtıyac duyuyor demektır . yetersız ve eksık kısmını agzıyla kapatmaya calısıyor demektır

tam aksıne taş yerınde agırdır gerekmedıkce konusmayan daha cok gozlem yapan ınsanların goruslerını daha dıkkatlı dınler daha cok onem verırım

sız sanırım kendısını cok gosteren cok atılgan ınsanları daha cok sevıyorsunuz ve oyle olmak ıstıyorsunuz anladıgım kadarıyla
gırısken olmak yapı meselesıdır

Isim ve soy isminde C,Ç,L,U,Ü harflerinden kaç tane var?
3'ün altındaysa solar plexus çakra çalış.
ay evlıyım ya hangı soy ısmımı baz almalıyım sımdı ben
bekar soy adımdan dolayı 2 evlendıkten sonra soy adımdan dolayı 2 tane var
solar plexus nedır

Ben size bol kitap okumanızı öneririm.Hergun 50 sayfa kitap okusanız 1 ay sonunda içsel konuşmalarınız bile değişiyor inanın .
Okuması kolay nispeten daha ince kitaplarla baslayabilirsiniz.
Psikonet yayinlarinin ozguvenle ilgili kitapları var inceleyin alabilirsiniz.
Bir de ben bunun çok faydasını gördüm kendimde.
Elinize kağıt kalem alın sevdiginiz özelliklerinizi yazın fiziksel özellikler diğer özellikler her şey olur.
Önce siz kendinizi bı övün.
Sonra güvenliğiniz yakın olduğunuz insanlardan sizle ilgili sevdikleri şeyleri yazmalarini isteyin.
Bi cümle bile olur .
Bunların hepsini ara ara okuyun inanın çok iyi gelecek .

Teşekkür ederim tavsiyelerinizi deneyeceğim

Keşke ben de bunun gibi daha sessiz olabilsem diye dusunenlerde olabilir size bakıp.
Herkes kendisinde olmayan özellikleri nimet sayarmis o hesap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…