kendinden 13 yaş büyük biriyle evlenmek

13 yaştan bir şey olmaz bence de.
Hatta güzel bir şey.
Kafa yapınız da kalpleriniz de uyumluysa sorun yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Birini sevip sayiyorsaniz bile ileride 13 yas farki sorun olur mu ki? Tecrübesi veya fikri olanlar cevap verirse çok sevinirim.

Bence cok iyi. Arastirmalarda gosteriyor ki erkekler kadinlardan daha gec olgunlasiyor. Bu yuzden sadece kemik yas farki 13 olacak.
Bence kar koca arasinda en az 6 yas olmali.
Mutluluklar.♥♥♥

şimdiki aklım olsa en fazla 5 yaş büyük biriyle evlenirdim hatta küçüğümle bile evlenebilirdim😃 bizim 22 yaş var 13 yaş çok abartı değil yinede...

Bence olmaz, seviyorsan evlen.

Bir de mesela sorun olur desek sen sırf bu nedenden onu bırakabilir misin?
"Bırakabilirim" diyorsan sorun olur, "yine de bırakamam" diyorsan hiç durma, sorun olmaz İnşaAllah.

eşimle aramızda 7 yaş var bence sorun olur bazı şeyleri yapmak istediğin zaman o yapa yapa bıktığı için istemiyor senin ruhun genç oluyor onunkisi olmuyor benim düşüncem bu tabiki herkes aynı olmaz ama ben eşimle aramda 3 yaştan fazla olsun istemezdim

Bazı insanlar yaşça küçük, yaşından olgun davranır. Bazılarıda bir türlü yaşının olgunluğuna erişemez.. Adamın birazda yaşam tarzına, hayat görüşüne bağlı.. Kuşak çatışması illa ki olur.. Bunu yaşaya yaşaya görüyor insan. Yaşına yakın biriyle evlenmek gibi olmuyor bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anlaşıyorsan seviyorsan iyi biriyse ne sorunu olucak geleceği ne düşünüyorsun yok adam 70 e gelince sen gezmek isticeksin filan yarına ölmiceğimiz ne malum herkes 70 e kadar yaşıcagınımı sanıyor

Yaş farkının çok olmasından yana değilim. En fazla 10 en az 2 yaş ideal bence.
Çünkü şuan herşey olumlu olsa da yaşlılık dönemlerinde sıkıntı olacağını düşünüyorum.

Birini sevip sayiyorsaniz bile ileride 13 yas farki sorun olur mu ki? Tecrübesi veya fikri olanlar cevap verirse çok sevinirim.

tatlım benim sevdiceğimle aramda 14 yaş var seneye evlenicez nasipse şuanda benim staj işim v.s. olduğumdan erteleniyor sadece yaş değil daha farklı sorunlarımızda var bizim ama rada aşk varsa gerisi çözülüyor. birde karakterinede bağlı mesela benden daha hareketlidir gezmesini tozmasını sever v.s. ben daha durağanım ona göre. tip olarakta 37 yaşında olmasına rağmen 30 unda falan gösteriyor oldukça genç duruyor yani yan yana geldiğimizde yakıştığımızıda söylüyor herkes. ben 23 yaşındayım sen 26 sında bir genç bayansın. yarınını v.s. düşün elbette ama düşünürken karşındakini karakterini baz al. mesela ben bundan 15 20 sene sonrası için baktığımda mutlu olacağımızı hissettiğim için olumsuzluklara rağmen ardındayım ilişkimin. eğer sende hissediyorsan mutlu olacağınızı hiç takma kafana derim. karşındakini yi ölç biç ama. yani sana çocuk muamelesi yapmasın yada yaşın genç alımlısın v.s. diye kendi özgüvensizliğinin hıncını senden almasın. bu konuda dikkatli ol.

Abim 40 yengem 28 idi evlendikleirinde. 4 yillik evliler ve esi giyimini değiştirmeye çabalıyor egreti duruyor giydirmeye çalıştığı seyler. Eleştiriyor surekli .cok severim cok iyi bir kiz ama elinde olmadan rencide ediyor bizim yanimizda elestirileriyle. Iyi düşün derim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence yaş faktörünün hiç bir önemi yok adam karakterli ve kişiliği oturmuş biri ise neden sorun olsun ki kendine bakarsa sağlığına dikkat ederse yaş farkınız zaten belli olmaz şimdiden mutluluklar dilerim

1 yıllık evliyim, eşimle aramda 13 yaş var tam olarak, tek bir gün bile bu farkı hissetmedim, bence yaştan ziyade kişilikle bağlantılı bu.

Yeni tanıştığım arkadaş böyle ama onlar 17 yaş farklı kızla evlenmeden önce her dediğini yaparmış şlmdi ise şikayetçi evden dışarı çıkmaz istediklerini yapmıyormuş şikayet ediyor evlenmeden önce bu böyle değildi diyor kız gezmek istiyor adam evde oturmak istiyor ,herşey köprüyü geçene kadar mı,acaba?

Esimle aramda 9 yas fark var .9 sene olacak evleneli. Çok şükür
Mutluyuz ben 30 eşim 39 yasin da. 13 yas kulağa fazla geliyor ama
Sevdikten sonra anlastiktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum.

Oda ilgincmis ama karakter meselesi diye düşünüyorum ben.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba,
erkek arkadasımla aramada 13 yas fark var. ben 37 o 24 yasında ve gayet mutluyuz. yapı olarak minyon yasını gostermeyen biriyim ruh olarakta ben 24 o 37 gibi. Önemli olan yas farkından cok ruh olarak anlasabilmekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…