- Konu Sahibi 3321dertli55
-
Kel göbekli olmasa da ilerde olcak. Sen şimdi 25sen adam 45se sorun yok gibi görünür fakat sen 50ne geldiğinde ve hala genç bir kadın olup yanında dinamik genç seks hayatı sağlıkla devam eden bir erkek istiyceksin fakat yanındaki adam 70 yaşında olucak görenler baban sanıcak. Buna hazır mısın? Bende olamaz olmamalı da. Aşk dediğin şey pek çok duyguyla körüklenir ve harlanır, seks tutku uyum ortak zevkler. 20 yaş çok fazla bir yaş sadece genç göstermekle bitmiyor iş. İstediği kadar genç göstersin genç değil ki.Dışardan saçma görünüyor olabilir ama 20 yaş dediysem öyle kel göbekli bir adam değil. Karizmatik kendine bakan bakımlı bir erkek. 8 aydır beraberiz ama son zamanlarda biraz soru işaretleri oluşmaya başladı kafamda. Benzer hikayelere sahip insanların deneyimlerini okumak isterim
konu açmışsınız da yeni.ben de bu yorumunuzu gördüm.madem 30 yaşla 50 yaş uyumlu o zaman size teklif edilen adam da gayet uygunnnnn30 ve 50 gayet uyumlu bence
Sen bari konu hortlatmayaydın be kadınkonu açmışsınız da yeni.ben de bu yorumunuzu gördüm.madem 30 yaşla 50 yaş uyumlu o zaman size teklif edilen adam da gayet uygunnnnn
Evet öyle oluyor, benim eski takığım şu an altmışında ve benimle uğraşacak hali bile kalmamış örneğin.Bi arkadaşım var eşi 17yaş büyük kendisinden. Kendisi 22 yaşındayken 39yaşında biriyle evlendi, o zamanlar fark etmiyor diyordu ama şimdi sorsan bin pişman. Siz 40 yaşındayken 60 yaşında dede olacak, ilerisini düşünün bence
Olmaz çok ihtiyar benceOlur mu sizce
Birlikte olduğunuz şahsın sizin gibi gençlik heyecanları yok. Ancak şöyle olabilir ruhu gençtir hala ruh yaşı genelde 18i geçmez. Ruhu hep ister fakat beden enerjisi buna izin vermez. Sizinle aynı heyecanları ve hevesleri paylaşması çok zor. Bir noktada muhakkak çatışmaya girersiniz. Bende mesela yaşıtlarımla anlaşamam fakat 5-6 yaşı geçmemeli bence. Zamanını harcama. En güzel zamanların.. Elinden geldiğince, gezebildiğin kadar şehir şehir gez. Yapabildiğin tüm aktiviteleri yap. Neredeyse 44 yaşındaki bir adama umudunu bağlama, sonra yazık oluyor.Dışardan saçma görünüyor olabilir ama 20 yaş dediysem öyle kel göbekli bir adam değil. Karizmatik kendine bakan bakımlı bir erkek. 8 aydır beraberiz ama son zamanlarda biraz soru işaretleri oluşmaya başladı kafamda. Benzer hikayelere sahip insanların deneyimlerini okumak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?