Kendinden 20 yaş büyük adamla beraber olmak

Olmaz bence.
Zaten boyle iliskiler bana igrenc geliyor kusura bakma..
Sen dogdugunda yirmi yasinda olan birinden bahsediyoruz o baba bile olurmus o yasta..

Bi arkadaşım var eşi 17yaş büyük kendisinden. Kendisi 22 yaşındayken 39yaşında biriyle evlendi, o zamanlar fark etmiyor diyordu ama şimdi sorsan bin pişman. Siz 40 yaşındayken 60 yaşında dede olacak, ilerisini düşünün bence

Kel göbekli olmasa da ilerde olcak. Sen şimdi 25sen adam 45se sorun yok gibi görünür fakat sen 50ne geldiğinde ve hala genç bir kadın olup yanında dinamik genç seks hayatı sağlıkla devam eden bir erkek istiyceksin fakat yanındaki adam 70 yaşında olucak görenler baban sanıcak. Buna hazır mısın? Bende olamaz olmamalı da. Aşk dediğin şey pek çok duyguyla körüklenir ve harlanır, seks tutku uyum ortak zevkler. 20 yaş çok fazla bir yaş sadece genç göstermekle bitmiyor iş. İstediği kadar genç göstersin genç değil ki.

Valla sizin olgun erkeklerden hoslanmamizi anlamakla beraber sevgilinizin kendinden 20 yaş küçük bir gençten hoslanmasina takıldım ben.
Bence yaşça kendinden çok küçük olan kadınlarla beraber olan erkeklere pek guvenilmez.
Hiç konustunuz mu bu konuyu? Neden siz mesela? Neden 24 yaşında genç bir kadınla arkadaşlık ediyor sevgiliniz?

Ilerleyen dönemde sorun olabilir. 10 yaş belki daha yakalanabilir yaş ama 20 fazla geliyor kulağa.

Özellikle 20 ki yaşlarda verilen çoğu kararlar yanlış oluyor

Çevremde bu şekilde evlenip mutlu olanda var, bir süre sonra erkeğin de kadının da daha yaşıt arzuladığı kişiler de var.

Böyle evlilikler var , bu yüzden " baban yaşında " sözü bana hakaret gibi geliyor.

Toplumda olanı incitmek denir buna.

Ayrıca yaşı ilerleyen insan hastadır , hareketsizdir , cinselliği bitmiştir gözüyle bakmakta yaşı ilerleyenler için yine incitici sözlerdir.

Hastalığın tek yolu yaştan geçmiyor.

Cinsellikte yaşla ilgili değil.

50 yaşındaki erkek ile kadın kıyaslandığında erkek daha isteklidir bu arada.

Iki insanı yan yana görüp " babanız mi, ablanız mi , teyzemiz mi diyen densiz beyinsizler tamamen cahilliklerini konusturuyorlar.

Yanınızda ki bey , hanım neyiniz oluyor cümlesi yeterli oysa illa sorulacaksa.

Bu notu da dusmesem olmazdı.

Evet öyle oluyor, benim eski takığım şu an altmışında ve benimle uğraşacak hali bile kalmamış örneğin.

Şimdi olur ama evlenirsen olmaz...özellikle cinsel hayat anlamında ve enerji anlamında...
Şimdi.güzel gidiyordur ama yılarını harcayıp acı gerceklerle karsılasırsın
Adam bosanmıs mı? Cocugu varsa hele şimdiden bitir derim

Birlikte olduğunuz şahsın sizin gibi gençlik heyecanları yok. Ancak şöyle olabilir ruhu gençtir hala ruh yaşı genelde 18i geçmez. Ruhu hep ister fakat beden enerjisi buna izin vermez. Sizinle aynı heyecanları ve hevesleri paylaşması çok zor. Bir noktada muhakkak çatışmaya girersiniz. Bende mesela yaşıtlarımla anlaşamam fakat 5-6 yaşı geçmemeli bence. Zamanını harcama. En güzel zamanların.. Elinden geldiğince, gezebildiğin kadar şehir şehir gez. Yapabildiğin tüm aktiviteleri yap. Neredeyse 44 yaşındaki bir adama umudunu bağlama, sonra yazık oluyor.

Kızımın 20 yaş büyük birisi ile düşünmek bile kalbimi sıkıştırıyor.
Bana bu tür ilişkiler çok çirkin geliyor. Adam, pedofilinin karşı reşit olduğu için ceza almayan, normallestirilmis hali benim gözümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…