Kendinden 20 yaş büyük adamla beraber olmak

Böyle bir yola bende girdim ve sonra vazgectim. Basta insana hos geliyor zaman gectikce aramizda ki o yas farki bir ortama falan girince o kadar itici geldi ki bana, kendime hic yakistiramadim ve etrafta kendi yasitlarimin iliskilerini görünce özendim onlara ve o kisiden sogudum. Simdi cok dogru bir karar verdigimi anliyorum. Serdar Ortac ve eside ayrildi sebebinin bu oldugunu düsünüyorum. Kadin ne kadar mutluydu ayrilirken. O erkek bir süre sonra cekici degil cok itici geliyor insana.

Aynen öyle bi süre sonra midesi bulanmaya başlayacak kesinlikle..!! Ortalıkta taş gibi çıtır çıtır delükanlular varken bu genç kız düşkünü erkek müsveddelerine taviz vermek çok yanlış ...

Bak sana bir örnek vereyim ben güzelim, fikir istiyorsun ya, nasıl olacağını soruyorsun, bizim böyle evli arkadaşlarımız vardı, kız 22 erkek 38 yaşındaydı evlendiklerinde. Bizim arkadaşımız erkek olandı, yani bizim yaşımız da erkekle eşit, kızla onlar evlendikten sonra tanıştık. Birbirimize ailecek gidip geliyorduk çok samimiydik. Bizim kızımız var o zaman 4 yaşlarında, sitem ediyorlardı siz bize fazla gelmiyorsunuz siz de gelin, ben bir kez dedim ki; ya gelin işte ne olacak bizim çocuk akşam 9:30’da yatıyor, o yatar biz otururuz. Kız bana demez mi bizim çocuk da akşam 9:30’da yatıyor, tvnin karşısında uyuya kalıyor. Ama evlenmeden önce hiç böyle değildi, çok enerjiğim çok gencim ben diye tanıttı kendini bana. Kızın kanı kaynıyor tabi, bizimle birlikte oturmak sohbet etmek bile sıkıcıdır onun için eminim, çünkü benim için de onunla sohbet etmek sıkıcıydı. Yani aramızda nerden baksan 15 yaş fark var, o nerdeee ben neredeyim. Ne kadar da ben olgunum oturaklıyım desen de senden büyük olanlar için bu böyle olacak, sadece sevgilinle değil mesela onların arkadaşlarıyla da aranda çok fark olacak. Şimdi sana yaşıtların nasıl ergen geliyorsa o kız da bana ergen geliyordu mesela. Kız akşamları eşi eve gelince dışarı çıkmak istiyordu, eşi yorgun argın işten gelmiş zaten yaş da 40, evde tv karşısında pineklemek istiyor. Mesela benim eşim evde pineklemek istese bana hiç batmaz çünkü bende yayar pineklerim. Ama şimdi 24 yaşında olsam sıkılırım evde. Senin arkadaş çevren de ona ergen gelecek mesela, böylece hiç ortak birlikte olmaktan zevk aldığınız arkadaşlarınız olamayacak. Senin yaşındayken konserlerde barlarda diskolarda geziyorduk biz. Şimdi şu geri kalan hayatımda hiç gitmesem eksikliğini hissetmem mesela. Eşim de öyle, yani zevkler ve ilgi alanlarımız denk. Ben kendimi düşünüyorum mesela şu an yanımda 60 yaşında bir erkekle, az önce havuzdan denizden çıktık, Yanımda 60 yaşında yaşlı bir adam olsa, karşımda oturan 40 yaşında hatunun da yanında 40 yaşında Dalyan gibi kocası olsa, kadınız hepimiz şimdi açık olalım, ona özeniriz. Yanımızdakinden utanırız, insanız çünkü. Şurda sorsan herkes der ki önemli olan iç güzelliği dış güzellik hiç önemli değil, ama pratikte öyle olmuyor hiç bir şey. Şimdi adam genç, şu an sorun olmaz, çık gez dolaş seviyorsan ama evliliği falan düşünme derim ben, çünkü gerçekten arada dağlar var.
Haa, bu arada bu arkadaşlar sadece 2-3 sene evli kaldı, sonrasında boşandılar.

Ayrica sonra düsündüm birlikte olacagim insanla gencligimi yetiskinligimi ve yasliligimi birlikte yasamak isterim, en güzeli o bence.

Dis görünüs önemli ciftlerin birbirine yakismasi önemli ben 30 yasindaydim o 45 yasindaydi benim yasadigim durumda ve ellerinde tutmak icin ben gencim havalarina giriyorlar ve o halleri onu dahada itici yapti gözümde onla yürümekten bile utanir oldum. Verdigim en dogru kararmis. Konu sahibi bir süre sonra kendi soguyacaktir zaten eminim.

Bir de söyle konusmalari oluyordu. Mesela ben bir konuda kendimden emin konusunca sen de yaslancaksin bu genclik güzellik gecici tarzinda konusuyordu. Madem zoruna gidiyor o zaman yasitin biriyle beraber ol demi. Ayy cok sinir bozucu.

Bir de söyle konusmalari oluyordu. Mesela ben bir konuda kendimden emin konusunca sen de yaslancaksin bu genclik güzellik gecici tarzinda konusuyordu. Madem zoruna gidiyor o zaman yasitin biriyle beraber ol demi. Ayy cok sinir bozucu.
Bi de kıza sen hiç yaşıtların gibi değilsin çok olgun birisin derler zaten yaşıtın bi erkek seni taşıyamaz derler ..!!27 yaşındaki Arkadaşıma görüştüğü 50 yaşındaki olgun herif sen kart karının tekisin benim senden önceki sevgililerin 22, 23 yaşındaydı diye konuşuyormuş.. yani bu pislikler için kız ne kadar ufaksa o kadar övünülecek bişey..!! Ay yemin ederim midem bulandı .. ama işte genç kızlar bunlara pas vermeye devam ettikçe Şekil A da görüldüğü gibi bu iğrençlikler de bitmeyecek...

Yaşıtlarını beğenmez bu kart zamparalar ..!!

10 yas bile jenerasyon farki iken 20 yaş cok yahu cocuk yapsaniz varsayalim, cocugunuzin arkadasi deden mi der. Sen kendini koti hissedersin sevdigin hisseder. Bu arada esimle aramda 10 yaş var. Iliskimiz ilk gun gibi (masallah diyeyim) Biz tanistigimizda ben 20 li kendisi 30 lu yaslar olunca doya doya gezdik eglendik, enerjimiz varmis. Simdi iş-güç ancak evde dinlenme havasindayiz. Senin yasindayken evlere sigmazdik. Yazik degil mi gencligine. 20 cidden çok.

1- Adamın niyeti nedir sizce ?
2- Evlenmeyi düşünüyor musunuz?
3- çocuk olunca babasi gibi değil de, dedesi gibi görünebilir mi
4- sizce adam sizin hangi yönünüzü seviyor olabilir
5- 20 yaş çok ama hep böyle karizmatik kalacak mi sizce, siz 30lardayken 50lerde olacak
Zor ama yinede siz bilirsiniz

Aynisindan hatta yasi bile aynisindan bir tanidigimiz var. maksimum 5 sene sonra buyusu kaciyor. Sen buyurken o yaslaniyor. Zevkler istekler degisiyor. Sozun ozu olmaz lakin cok istiyorsaniz siz yasayin gorun. Kaybettiginiz senelere yanmayin ama sonra

Yalnız kızlar değil yaşlı erkekler yapışıyor, erkeklerin bazı sözlüklerde kendi yaşıtları için neler yazdığını okuyun. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar.

Eşimle aramda 12 yaş var. Gün geçtikçe zorlaşıyor. Asla aynı pencereden bakmıyorsun. Senin için kaynarken o dinginliğe geçmiş oluyor. Bu defa seni anlamıyor. Çocuk gözüyle bakıyor. Geliyor kavgalar soğumalar. Sizde bide 20 yaş 5 seneye kalmaz biter ilişki. Hiç bulaşma

Kendimden çok daha fazla yaş büyük eşimle 15yıldır evliyim. 18de evlendim. Şimdi 33 yaşıdayım.
Çok zor inan..Ama bu sevgi benim kaderim.Kimse yargılamasın, büyük konuşmasın. Birdaha dünyaya gelsem yine onu bulurdum. AMA yaş farkı çok olmasın isterdim...Bazı geceler nefesini dinlemek, onu kaybedersem aklımı yitirir miyim acaba diye düşünmek ve bu korkularla, gelecek kaygısıyla anksiyete hastası olmak çok zor... Hele bir de çocuk sahibi olduysanız ... İnsanın kalbi ağrıyor. Bazen anlaşamıyorum. Ama beni dünyada kimse onun gibi sevmedi. Ben sevgime tutunuyorum. Sana hiç tavsiye etmiyorum.Kaderinde ne varsa iyisiyle kötüsüyle onu yaşarsın. Allah yolunu bahtını açık etsin...

Son düzenleme:
Mutluysan gerisini düşünme.. sonuçta yaşları birbirine yakın olan çiftlerinde anlaşamayıp ayrildiklarina, birsuru problem yasadiklarina sürekli şahit oluyoruz yaşla alakası yok bence

Abartmayın 44 yaşındaki bir insan seker ve tansiyon hastasi mi oluyor illa? Yaşı mı var hastalığın ne ayıp.
Eşim benden 2 yaş küçük ve seker hastası kolestrol aynı zamanda valla çanta da gezdiriyorum hastalığın yaşla alakası nedir yaşlılarmi hasta oluyor ağır saçmalamış arkadaş bi arada eşim 38 yaşında

Konuya dönersek 20 yaş çok ucuk arada kuşak çatışması olacak açık ara fark var karar tabiki yinede sizin sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…