Kendinden Kısa Sevgilisi olan kızlar Var mı Acaba Aramızda???

neguzeldir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
29
3
28
İstanbul
mesela benim boyum 1.67 topukla 1.70 in üzerine çıkıyorum herhalukarda ve bana devamlı aşık olduğunu birlikte olmak istediğini söyleyen biri var çocuk 165 den kısa yakışıklı da ama hiç o gözle bakamıyorum çocuk gibi geliyor bana siz ne düşünüyorsunuz yoksa ben mi kompleksliyim??

demin sema şimşekin yeni sevgilisi haberini okudum adam 10 cm falan kısa çok kötü görünüyor bence görünce konuyu size de açmak istedim

165 in altında olmasıda cidden ççk kısaymş ama sizin boy 167 ise çok bi fark yok gibi . Benim sevgilim 172 boyunda ben de 175 boyundayım . Aramızda öyle bi fark görnmüyo aynıyız ben topuklu giyemiyorum tek sorun bu .

ben 180 nin altında hiç ilgilenmiyorum hep aynı tip sevgilim oldu zaten uzun boylu esmer :)

Valla ben sevgilimden gayet memnunum :) herkesin kendi tercihi kendi kararınız nasl mutlu olacaksanz öyle yapın boy aynı ya da uzun olunca benim içn fark etmez uzun olsa daha iyi olurdu ama kısa olmasın yeter :)

bende 1.67 boyundayım ve bende kısalara hiç bakmıyorum bide ben uzun gösteriyorum gören 1.70 diyor 1.77 den aşağı boyu olsun istemem dediğin gibi ne topuklu giyilebilir nede doğru düzgün sarılabilirsin ben görüntüyü ve ruhu yarı yarıya değerlendiriyorum hep ikiside çok önemli sadece ruh güzelliği yetmez bazen yani erkek değin kızdan uzun olur ama günümüz erkekleri hep kısa heralde sırf bu yüzden evde kalıcam

Hanımlar benimde tam zıttı ve sevgilim benden tam 30 cm uzun :) Bende bunu problem ettim uzun bir dönem. Yanında çocuk gibi kalıyorum diye. Ama arada gerçek duygular olunca yaş,mesafe,boy farkları sadece lanet birer rakam olarak kalır demişler sonuçta :)

Benim de eski erkek arkadaşım benimle aynı boydaydı. Bunu hiçbir zaman dert etmemiştim ben ama sıkıntı oluyor. Topuklu giyemiyorsun bir kere. Ve Benim boyum 1,65 mesela. O da aynı boyda. Gittiğimiz yerde bize ortaokul talebesi muamelesi yapılması çok da hoş değildi.. Zaten başka sebeplerden dolayı yürümedi bizimki ama sevdiğiniz sürece sorun etmezsiniz zaten böyle fiziksel şeyleri. Eğer sorun ediyorsanız da bana göre aşık değilsiniz.

kendi gözüne hoş görünmesi daha önemli, takıntın varsa uzun boylularla ilgilenmen normal. ama çevreden gelecek yorumları dikkate alıyorsan işin zor.

ben çıkmam diye düşünüyorum ama asla başkasına karışmam. Yalnız sana çocuk gibi geliyo sa olmayabilir bi konuş konuşmalarıyla fikrini değiştirebilirse olur ama yine de bilemem tabi içinden geçeni yap

Sözlümle aynı boydayız ama çizme falan gıyınce bıraz topukluya kacıyorum ondan uzun oluyorum. Önceden kompleks yapardım ama sımdı umrumda degil. Kuzenımı aldım gozumun onune kendısınde Maşaallah 1.80 boy var eniştemden 4 cm uzun ve ustune ustluk topuklu gıyıyor. Şirin duruyorlar uzaktan bakınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…