Kendinden küçük bir erkekle sağlıklı iliski sürdürülür mu ?

30'u geçen erkek,olgunlaşma yolundadır.. Yani öyle çoluk çocuk değildir artık..
Ancak erkekler zaten çocuksu yapıdadırlar,yaşıt da olsanız sizden daha çocuk ruhludurlar.. Bu sinir bozucu olabilir sanırım zaman zaman.. Ama hoş birşey bence..
Aldatma eğilimi ise bence yaşla alakalı değil,hamurla alakalı bir durumdur.
Handikap ise,erkeğin ailesinin konuya nasıl yaklaşacağı.. İşte o konu sorun olabilir.. Kalpler kırılabilir..
Bence şayet siz uygun görüyorsanız kendinize,uygundur.
Benim ciddi görüştüğüm kişiler ailesi karşı çıkmadı hiç.Hatta sevdiler beni.

Geçen bir tel aldım.Numaramı birinden bulmuş.Ben ona enj yapmışım..Çok hoşlanmış benden.27 yaşındaymış "boşanmışım senin gibi "dedi.Herşeyi biliyor.Yok dedim tanımadığım biriyle konuşmam benden de küçüksün dedim kapattım.Kimbilir ne ayaktı kim verdi telimi.
Erkeklerde 30 yaş altı sıkıntı bence. karakterleri tam oturmuş olmuyor.bir de dediğiniz gibi sadece cinsellik peşindeler. fazla yüz vermemek lazım :)

30'u geçen erkek,olgunlaşma yolundadır.. Yani öyle çoluk çocuk değildir artık..
Ancak erkekler zaten çocuksu yapıdadırlar,yaşıt da olsanız sizden daha çocuk ruhludurlar.. Bu sinir bozucu olabilir sanırım zaman zaman.. Ama hoş birşey bence..
Aldatma eğilimi ise bence yaşla alakalı değil,hamurla alakalı bir durumdur.
Handikap ise,erkeğin ailesinin konuya nasıl yaklaşacağı.. İşte o konu sorun olabilir.. Kalpler kırılabilir..
Bence şayet siz uygun görüyorsanız kendinize,uygundur.
Çok haklısınız. gerçekten de
Aileler bu konuda büyük sorun oluşturabilir.

Eşim benden 3 yaş küçük canım Allaha şükür gayette anlasiyoruz çünkü ruh olarak o daha olgun önemli olan karşı tarafin nasıl bir kişiliği olduğu derler ya akıl yaşta değil başta aynen öyle..

39 yaşındayım ve eşimden boşandım.ciddi bir ilişki aradım ama bulamadım.Maddi problemim yok ama sıkıntıdan kendimi sekse verdim.Belki beni ayıplayacaksınız ama bir jigoloyla tanıştım.O da 35 yaşında hafta 2-3 kez beraber oluyoruz.Ayrıca çok hoş sohbet biri.Bazen sabahlara kadar sohbet ediyoruz.Doğru yapmıyorum farkındayım ama şu an için bana iyi geliyor.

Back
X