Kendinden küçük bir erkekle sağlıklı iliski sürdürülür mu ?

tanıdıklarım var evli. devamlı kocasının sorumluluk konusunda problemleri olduğunu, hala bekar hayatında gibi davrandığını, bazı konuşmalarının çocukça olduğunu anlatıyor. sevgiliyken bunlar görünmez, evlenince anlaşılır.

erkeğin yaşı önemli yani 20 22 yaş erkek toydur çocuktur bişey çıkmaz ama misal 30larında bir erkekle gayet de güzel bir evlilik yapabilirsin.
bizim böyle erkek büyük olur gibi kalıplardan sıyrılmamız lazım.

senin eğlenme hakkın yok mu niye sadece erkek eğlenmek ister gibi tavırdasın?
Toplumumuzun bakış açısı belli.Benim yakın kız arkadaşımın psikopat erkek arkadaşı beni uzaklaştırmak istiyordu dostumdan..Güya beni işyerimden sormuş.Esrarengiz değişik biri sağlam ayak değil demişler güya.Çok kötü oldum.Halbuki erkeklerle doğru dürüst konyşmam bile Bir tanesiyle arada konuşurumOnun da bana ilgisi var benden küçük biri..Hakkımda birşey dıyarsam utancımdan ölürüm.Yoksa düşündüm yalnızlıkltan geçici bir arkadaşlık vazgeçtim.Vardı bir teklif oniki yaş küçük biri işyeeinden.Arkadaşlık kursam cinsellik bekleyecek.Sonra adım çıkacak..Ondan sonra onun bunun durumuna düşmek istemiyorum.Onurum çok önemli..

Son düzenleme:
Aslında elalem ne der konusuna fazla takılmamak lazım.ben sizin yaşınızı bilmiyorum benden daha gençsiniz muhtemelen. o yüzden de mesela sizden 12 yas küçük biri 20 25 yaşlarındaysa o yaşlar erkeklerin henüz olgunlaşmadigi dönemler.benim için ise 10 yaş küçük bile olsa belli bi olgunluğa gelmiş oluyor.hatta evlenip bosanmis çocuk sahibi falan da olabiliyor. Önemli olan karakterinin düzgün olmasi ve diğer mesajlarda bir arkadaşın dediği gibi karşılıklı anlasabilmek.evlenmeden birliktelik yaşanırsa bu konu çok sorun olmaz ama benim için bu tür bi iliski ters.Ben illa ki evlilik istiyorum. o yüzden tam bu noktaya kadar gelse bile burda sorun çıkabilir. henüz bu noktaya kadar geldiğim kimse olmadı gerçi :)
39a girecem ben.Sen kaçsın?

Toplumumuzun bakış açısı belli.Benim yakın kız arkadaşımın psikopat erkek arkadaşı beni uzaklaştırmak istiyordu dostumdan..Güya beni işyerimden sormuş.Esrarengiz değişik biri sağlam ayak değil demişler güya.Çok kötü oldum.Halbuki erkeklerle doğru dürüst konyşmam bile Bir tanesiyle arada konuşurumOnun da bana ilgisi var benden küçük biri..Hakkımda birşey dıyarsam utancımdan ölürüm.Yoksa düşündüm yalnızlıkltan geçici bir arkadaşlık vazgeçtim.Vardı bir teklif oniki yaş küçük biri işyeeinden.Arkadaşlık kursam cinsellik bekleyecek.Sonra adım çıkacak..Ondan sonra onun bunun durumuna düşmek istemiyorum.Onurum çok önemli..

sen baştan yenilgiyi kabul edip öğrenilmiş çaresizliğe düşmüşsün.
sağlıklı yetişkin bir erkek elbette cinsellik bekleyecek. yoksa sevgili olmanın ne anlamı var oturur bir erkek arkadaşınla da lak lak yaparsın.

dediğim aman eğlenme peşindedir diye kendini saçma düşüncelerla kısıtlama. sen de eğlenmek iste.
tabii iş yerinden olmak zorunda değil.

sen baştan yenilgiyi kabul edip öğrenilmiş çaresizliğe düşmüşsün.
sağlıklı yetişkin bir erkek elbette cinsellik bekleyecek. yoksa sevgili olmanın ne anlamı var oturur bir erkek arkadaşınla da lak lak yaparsın.

dediğim aman eğlenme peşindedir diye kendini saçma düşüncelerla kısıtlama. sen de eğlenmek iste.
tabii iş yerinden olmak zorunda değil.
Yok ya o duruma düşersem kendime saygım kalmaz benim..Yoksa işyeeindeki uygundu.Hem gğvenilir bildipim yerden ama duyulur işte..Cinsellik de veremem kusura bakmasın Geçici olacaksa hele hiç.

Yok ya o duruma düşersem kendime saygım kalmaz benim..Yoksa işyeeindeki uygundu.Hem gğvenilir bildipim yerden ama duyulur işte..Cinsellik de veremem kusura bakmasın Geçici olacaksa hele hiç.

duyulursa ne olur?
yasa dışı bir iş mi yapıyorsun da bu endişe?

duyulursa ne olur?
yasa dışı bir iş mi yapıyorsun da bu endişe?
Yok ya bana göre değil.Onurum çok önemli.O duyduğum lafla eşekten düşmüşe döndüm.Bir erkek sineğe bakasım yok şimdi. Hele işyerinde.Bu kadarcıkla bu kadar laf duydum.. Geçici zevklere kurban etmemem lazım onurumu.Bazı erkekler kendine oyuncak arıyor.Kullanabilecekleri bir nesne gibi görüyor.Hiç utanmadan böyle tekliflerle geliyorlar.Yem etmemem lazım kendimi.

Son düzenleme:
30'u geçen erkek,olgunlaşma yolundadır.. Yani öyle çoluk çocuk değildir artık..
Ancak erkekler zaten çocuksu yapıdadırlar,yaşıt da olsanız sizden daha çocuk ruhludurlar.. Bu sinir bozucu olabilir sanırım zaman zaman.. Ama hoş birşey bence..
Aldatma eğilimi ise bence yaşla alakalı değil,hamurla alakalı bir durumdur.
Handikap ise,erkeğin ailesinin konuya nasıl yaklaşacağı.. İşte o konu sorun olabilir.. Kalpler kırılabilir..
Bence şayet siz uygun görüyorsanız kendinize,uygundur.

Büyük harfle yazmanıza gerek yok görüştüklerim gibi bir şey yazmışsınız yok zannettim görüşmek başka ilişki yaşamak başka :KK66: erkeklere de güven olmuyor zaten olgunu başka şey için seviyorlar :KK66:
Kasıtlı olarak büyük yazmadım yanlış anlamayın. klavye hatası :) sonuçta adaylar çıkıyor karşımıza. genelde olgun seven erkeklerin farklı amacı olduğunu az çok bildiğim için, çok da cesaret edemiyorum.acaba bu genelleme içinde, art niyetli olmayanlar da var mıdır.buna benzer bir birliktelik yaşayıp yürüten ve memnun olan var mıdır. varsa fikir verebilir mi diye görüş almak amacıyla da konu açtım :) yoksa çok da övünülecek bir durum olmadığının farkındayım ben de :(

Son düzenleme:
Aslında bence deneseydin derim ben. Çünkü güvenilir bildiğim biri diyorsun. sonuçta birkaç kez görüşmeden gerçek niyetini anlayamazsın. önyargıli davranma derim. cinsellik de sen kabul etmedigin sürece zaten yaşanmaz. Ben en az bir kere yüzyüze görüşmeden karar vermezdim.zaten o sırada da gerçek amacı az çok ortaya çıkar.;)

Kasıtlı olarak büyük yazmadım yanlış anlamayın. klavye hatası :) sonuçta adaylar çıkıyor karşımıza. genelde olgun seven erkeklerin farklı amacı olduğunu az çok bildiğim için, çok da cesaret edemiyorum.acaba bu genelleme içinde, art niyetli olmayanlar da var mıdır.buna benzer bir birliktelik yaşayıp yürüten ve memnun olan var mıdır. varsa fikir verebilir mi diye görüş almak amacıyla da konu açtım :) yoksa çok da övünülecek bir durum olmadığının farkındayım ben de :KK43:
Var tabiki.Olmaz olur mu ?Erkepin kumasına bakar.Benim son erkek arkadaşım benle ciddi düşünüyordu.Hiç öyle ters birşey almadım ondan.Yurtdışındaydı sevgisi güçlü çıkmadı kendi ülkesinden biriyle evlendi ben kendisine ilgisizlipinden dolayı blöf ayrılığı yaptığım bir sırada.Benle ciddi düşünen bir iki kişi daha çıktı benden küçük benim içim ısınmadı.Daha geçen biri çıktı o da başka sebeplerden vazgeçti yurt dışında çalışıyordu.Uzaktan birşey anlamıyorum yaza gelecem dedi.Yani farklı yaklaşmadılar.Durum elde var sıfır ama herkes öyle değil.İnşallah gönlümüze göre biri çıkar ve ömür boyu huzurla yaşarız..Karşılaşmak mesele ya..Vardır illa bize göre biri.Karşılaşmak mesele

Son düzenleme:
Aslında bence deneseydin derim ben. Çünkü güvenilir bildiğim biri diyorsun. sonuçta birkaç kez görüşmeden gerçek niyetini anlayamazsın. önyargıli davranma derim. cinsellik de sen kabul etmedigin sürece zaten yaşanmaz. Ben en az bir kere yüzyüze görüşmeden karar vermezdim.zaten o sırada da gerçek amacı az çok ortaya çıkar.:KK66:
Ben dedim biz evlenemeyiz. O da dedi ki anı yaşalım...Geçici demek istedi yani..İşyerimden dıyulma imkanı var.Benden sır çıkmaz dedi ama yok...Yoksa çok hoş biri.Ben de uzun süresir yalnızım.İlşkileeim ya şehir dışından ya yurt dışından oldu.Aynı şehirden biriyle sevgili olup doya doya yaşamak isterdim.

Bu kişiye arkadaş olmatı teklif ettim.Sevgililik istiyor illa.Bu da cinsellik bekledipi anlamına geliyor.Onu da yapmak iatemiyorum

Yok ya bana göre değil.Onurum çok önemli.O duyduğum lafla eşekten düşmüşe döndüm.Bir erkek sineğe bakasım yok şimdi. Hele işyerinde.Bu kadarcıkla bu kadar laf duydum.. Geçici zevklere kurban etmemem lazım onurumu.Bazı erkekler kendine oyuncak arıyor.Kullanabilecekleri bir nesne gibi görüyor.Hiç utanmadan böyle tekliflerle geliyorlar.Yem etmemem lazım kendimi.

Bir tane de 25 yaşında var çocuksu tatlı biri ve 20 yaşında evlenmiş.Güya benden çok hoşlanıyormuş.Kendine metres yapmak istiyor malesef.O da benden hayırı aldı.

Geçen bir tel aldım.Numaramı birinden bulmuş.Ben ona enj yapmışım..Çok hoşlanmış benden.27 yaşındaymış "boşanmışım senin gibi "dedi.Herşeyi biliyor.Yok dedim tanımadığım biriyle konuşmam benden de küçüksün dedim kapattım.Kimbilir ne ayaktı kim verdi telimi.

Back
X