Kendinden yaşça küçük veliye sürekli "abla"diyen müdür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bir de asıl şaka gibi olan "ne yani, öğretmen 40 dakika boyunca matematik mi anlatsın" diyenler var..!!
Ya biz 45 er dakikadan üst üste 3 ders matematik yapıyorduk.. zamanımızda o kadar 11 eylül, bilmem neler oldu..
bunlar öğrenciyi ilgilendirmez, politikacıları ilgilendirir.. öğrencinin kafası siyasetle filan karıştırılmamalı..!
Anlatılması gereken birşey varsa da, ailesi kendi çocuğuna anlatır..!
Sonra efendim yok niye bu ülkede beyin göçü oluyor,bilmem ne.!!

Arkadaş yukarda isminizi
ablanın gitmesi sorun değil ama eğer bir şikayet yapmışsa annem babam ne der demeyecek, burada çelişki var.
!!!!!!!!Kac defa yazdım ben yaptım da sodun bulmuyorum ama ben müdüre bu konuda bu konu konusulucaksa beni arayın diye.Ama müdür ben odadan çıkarken bile veliyi arariz dedi diye.Eger veli aranacaksa yani baba aranırsa s...tım diye hatta tekrar yazayım s....tım gozunuze soka soka yazıyorum s....tım tamam mı?oldu mu ve evey kullaniyorum bu kelimeyi okeymidir.Yazma sana yalvarıyorum mesaj falan atma vallahi gece gece sana duacı olcam e yeter be vallahi bayılcam şurda

Ya arkadasim benim sinir oldugun nokta yerine göre kullailmayan hitaplar.Resmiyette laubaligi SEV Mİ YO RUM buna takıldım.Eminim bu kelimegi günlük hayatta cok kullaniyorsundur.

O kelime küfür değildir iyice düşünürseniz ;-) o müdür dediğinizin sorumluluğunda kaç insan ve öğrenci var bilmiyorsunuz sanırım. Müdür hal, hareket ve davranışlarına herkesten önce dikkat etmelidir. Kendi halinde bir ablayla bir idareciyi karşılaştırmanız ayrıca saçma bence de kapansın. İyi geceler.

Ya arkadasim benim sinir oldugun nokta yerine göre kullailmayan hitaplar.Resmiyette laubaligi SEV Mİ YO RUM buna takıldım.Eminim bu kelimegi günlük hayatta cok kullaniyorsundur.
ben napıyım yani sorun ne burada onu anlamıyorum
hala yazdığın küfürü savunuyorsun ve bana abla dememeli diyorsun ya valla çok komik geldi.

bir şikayeti varsa konu sahibinin resmi yazılı yapsın, biz yetkili mercii değiliz, millet burada kocasının çocucuğunun derdini yazıyo, konunun kadınlar klubüyle ne ilgisi var, çok saçma birkonu

bir şikayeti varsa konu sahibinin resmi yazılı yapsın, biz yetkili mercii değiliz, millet burada kocasının çocucuğunun derdini yazıyo, konunun kadınlar klubüyle ne ilgisi var, çok saçma birkonu

Saçma dediğiniz konuya bu kadar yazmanız ayrıca saçma oluyor şu durumda. Neyse iyi geceler tekrardan.

Saçma dediğiniz konuya bu kadar yazmanız ayrıca saçma oluyor şu durumda. Neyse iyi geceler tekrardan.
iyi de bu saçmakonu üzerinden şahsıma kadar bir sürü polemiğe girilmiş ve tartışma ortamına çekiliyorum.Mesajları baştan okuyup yorumlasaydınız anlardınız iyi geceler

iyi de bu saçmakonu üzerinden şahsıma kadar bir sürü polemiğe girilmiş ve tartışma ortamına çekiliyorum.Mesajları baştan okuyup yorumlasaydınız anlardınız iyi geceler

Siz polemiğe çekilmemişsiniz sizin söyledikleriniz zaten tam polemiklik. Ben bile okuyunca irkildim. Sizede.

burada anlamadım, müdür veliyi arayacağız demiş siz beni arayın diyorsunuz, e zaten siz oradasınız, neden arasın

burada anlamadım, müdür veliyi arayacağız demiş siz beni arayın diyorsunuz, e zaten siz oradasınız, neden arasın
Beyniniz kıt tekrar izah edeyim anlama probleminiz var.müdür hoca ile konuşup tekrardan sizi cagiracaz bide öğrenciden dinleyelim sizin yanınızda dedi ama ben çıkarken veliyi ariycaz dedi.Insallah anlamissinidir diyorum.iyi gecelr

yani eksik anlatmışsınız bize en başta, beynin kıt vs çok çirkin, kibledim

gece gece cani sıkılanlar konuyu almis evereste tasimis ablacim demesi itici ama sizin yasinizi daha kucuk gordugu icin o tarz bir yaklasimda bulunmus bana kalirsa ama yanlis..diger konuyla alakalida siyaset konusulmamali ogrencilere bu son yasanan olaylar anlatilmis bildigim kadariyla okullarda ama sadece bumu yoksa ekstra baska konularidami eklemis acaba.. okullar acilali baya oldu hala ayni seyleri anlatmazlar heralde ogretmende kendi fikrini empoze etmeyemi calisiyor bilemeyiz oyuzden rahatsiz olmak dogal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…