Kendine bak biraz?

Ya hani deriz ya kolaysa sen yap gibisinden akıl vermek kolay belki kızın parası yeterli değil kıyafete ayıramıyor bütçeyi gibisinden anladım o yorumu
Yani ben okuyunca hic boyle anlamadim acikcasi 😬 yoksa senin yazdigin mantikli tabiki ama bence kastettigi bu degil.

Kizlar merhaba,
Uzun süredir bir sevgilim var, daha demin konusuyorduk telefonda indirimler hakkinda, bende dedimki: ya ben hayatimda indirim var diye kosusturmadim, cogu insan indirimden aldigi seyi bir kere giyip bir köseye atiyor dedim.

Zaten ben cok basic-düz giyinen bi insanim. Bi jean üstüne bi kazak,shirt,crop vs ceker cikarim…
Sevgilimde dedi ki, ben isterdim senin biraz daha güzel giyinmeni kendine bakmani.
Bu lafinin üzerinede tartisma cikti, cünki gercekten cok alindim bu lafina…
Sizce abartiyormuyum?
Ben olsam bende kızardım. Tarzım bu diyorsun yani daha farklı şeyler olarak ne giymeni istiyor herkesin tarzı farklıdır

Daha guzel giyinmeni isterdim demiş, bir sey yok bunda, zaten sizin övünmeniz de cok gereksiz olmuş indirim kovalamam vs. 😁😁😁

Eşimi de ben giydiriyorum mesela, tabi ki asla begenmeyecegi ve giymekten mutsuz olacagi seyleri ben giydiriyorum diye giymez oyle şeyler de seçmem ama onun zevkini de göz önüne alarak ben beğenip seçip veriyorum, deniyor. Bu konularda konuşulabilmeli aslinda.

Çiftlerin kendi beğenileri doğrultusunda eşlerine müdahale etmelerini doğal karşılıyorum.
Ben eşimle tanışmadan önce çok kadınsı giyinirdim. Dar, kısa kıyafetler, yüksek topuklu ayakkabılar ama eşim spor, rahat seviyor. Bende ona uyum sağladım. Öbür türlü yan yana çok eğreti duruyorduk. Erkekte kırmızı kıyafetten nefret ederim. Eşimde Allah'tan tercih etmiyor. Kırmızı bir kıyafeti olsa giydirmezdim. Kullandığı bir parfüm bana çok ağır geldi. Rica ettim, bir daha almadı.
Müşterek hayat yaşarken karşılıklı taleplerin yanlış anlaşılması yerine mümkün mertebe uygulanması taraftarıyım.

Şimdi sade giyim var, sade giyim var. Misal ben de bazen sade giyinirim ancak bir takı bir şey, yani o kombini yükseltecek bir şey mutlaka yaparım. Diğer türlüsü de yanlış değil fakat acaba sizinki sadelikten paspallığa kaçıyor olabilir mi acaba ? Tam tarzınızı bilmediğim için soruyorum. Bana kalırsa kendini güzel ifade edemese de yanlış bir şey söylememiş. Bir de indirim kovalamak sizin lanse ettiğiniz gibi bir davranış değil ki. Kıyafetlerim ayakkabılarım hep iyi markalardan, millet de beni bir şey sanıyor ama halbuki bizim burdaki avmnin panayır günlerinden çok komik rakamlara aldığım şeyler hep. Hem uzun süre dayanıyorlar, hem kalıpları falan güzel hem ucuz. Daha ne isterim ki 🤭

Marka takıntım var ve indirim kovalıyorum.
Bir ayakkabıya 1200 vermek var

Bir de İndirime girmesini beklemek var
Girmiş hemen sipariş verdım 298 ₺
😂
Bakın aradaki dağlar kadar farka

Ne varmış ındırım kovalayanlarda ? Etkiye tepki olmuş siz de

Kizlar merhaba,
Uzun süredir bir sevgilim var, daha demin konusuyorduk telefonda indirimler hakkinda, bende dedimki: ya ben hayatimda indirim var diye kosusturmadim, cogu insan indirimden aldigi seyi bir kere giyip bir köseye atiyor dedim.

Zaten ben cok basic-düz giyinen bi insanim. Bi jean üstüne bi kazak,shirt,crop vs ceker cikarim…
Sevgilimde dedi ki, ben isterdim senin biraz daha güzel giyinmeni kendine bakmani.
Bu lafinin üzerinede tartisma cikti, cünki gercekten cok alindim bu lafina…
Sizce abartiyormuyum?
Haklısınız tabıkı .Ama ben buyum begenmıyorsan kapı orda dıyebılırsın

Allah aşkına bu konuda parasını versin o zaman tavırlı mesajlar gördüm. Delirdiniz mi siz? İnsan niye sevgilisini giydirsin? Kıyafet alışverişi için sevgiliden para istemek nedir?

Konu sahibi başkasını gömerek ego tatmini yapmak istemişsin elinde patlamış. Herkes her konuda farklılığımı ortaya koyucam diye çatladı memlekette zaten.
Yorumunuza katılıyorum kimse kimseye güzel giyinsin diye para vermek zorunda değil herkes imkanı doğrultusunda bakımlı olabilir.Guzel görmek istemek herkesin en doğal hakkı

En sevdiğim tarz basic
Oldukça stil bir görüntü de oluşturulabilir gerektiğinde
Seçtiğin parçalar çok önemli

Ama erkek arkadaşının tarzı daha 'süslü' daha cafcaflı birşeyse...bu konuda hiç anlasamayacaksınız
Sen de zenginsin galiba indirim kovalamıyorsun ne güzel darısı başımıza

Back
X