- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
- 208
- Konu Sahibi mervesssss
Sevgilisi neden ona para versin ki kendine bakmasi icin? İroni iceriyor heralde bu yorumParasını versin madem bakım istiyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilisi neden ona para versin ki kendine bakmasi icin? İroni iceriyor heralde bu yorumParasını versin madem bakım istiyor.
Ya hani deriz ya kolaysa sen yap gibisinden akıl vermek kolay belki kızın parası yeterli değil kıyafete ayıramıyor bütçeyi gibisinden anladım o yorumuSevgilisi neden ona para versin ki kendine bakmasi icin? İroni iceriyor heralde bu yorum![]()
Yani ben okuyunca hic boyle anlamadim acikcasiYa hani deriz ya kolaysa sen yap gibisinden akıl vermek kolay belki kızın parası yeterli değil kıyafete ayıramıyor bütçeyi gibisinden anladım o yorumu
Ben olsam bende kızardım. Tarzım bu diyorsun yani daha farklı şeyler olarak ne giymeni istiyor herkesin tarzı farklıdırKizlar merhaba,
Uzun süredir bir sevgilim var, daha demin konusuyorduk telefonda indirimler hakkinda, bende dedimki: ya ben hayatimda indirim var diye kosusturmadim, cogu insan indirimden aldigi seyi bir kere giyip bir köseye atiyor dedim.
Zaten ben cok basic-düz giyinen bi insanim. Bi jean üstüne bi kazak,shirt,crop vs ceker cikarim…
Sevgilimde dedi ki, ben isterdim senin biraz daha güzel giyinmeni kendine bakmani.
Bu lafinin üzerinede tartisma cikti, cünki gercekten cok alindim bu lafina…
Sizce abartiyormuyum?
Parası olmadığı için mi indirim takip edenleri gömüyor?Ya hani deriz ya kolaysa sen yap gibisinden akıl vermek kolay belki kızın parası yeterli değil kıyafete ayıramıyor bütçeyi gibisinden anladım o yorumu
Haklısınız tabıkı .Ama ben buyum begenmıyorsan kapı orda dıyebılırsınKizlar merhaba,
Uzun süredir bir sevgilim var, daha demin konusuyorduk telefonda indirimler hakkinda, bende dedimki: ya ben hayatimda indirim var diye kosusturmadim, cogu insan indirimden aldigi seyi bir kere giyip bir köseye atiyor dedim.
Zaten ben cok basic-düz giyinen bi insanim. Bi jean üstüne bi kazak,shirt,crop vs ceker cikarim…
Sevgilimde dedi ki, ben isterdim senin biraz daha güzel giyinmeni kendine bakmani.
Bu lafinin üzerinede tartisma cikti, cünki gercekten cok alindim bu lafina…
Sizce abartiyormuyum?
Yorumunuza katılıyorum kimse kimseye güzel giyinsin diye para vermek zorunda değil herkes imkanı doğrultusunda bakımlı olabilir.Guzel görmek istemek herkesin en doğal hakkıAllah aşkına bu konuda parasını versin o zaman tavırlı mesajlar gördüm. Delirdiniz mi siz? İnsan niye sevgilisini giydirsin? Kıyafet alışverişi için sevgiliden para istemek nedir?
Konu sahibi başkasını gömerek ego tatmini yapmak istemişsin elinde patlamış. Herkes her konuda farklılığımı ortaya koyucam diye çatladı memlekette zaten.