Kendine Bakmayı Bıraktı?

Saglam şeylerini kötü günler için saklıyordur :))))

Evlenmeyi düşünüyorsan Eger evlendikten sonra daha beter bir hal alır bence.Evlenmeden önce ne kadar bakımlı olan eşlerimizin evdeki halleri içler acısı çünkü :)))) İçinden gelmedi mi bitti.

Her şey tamam ama tırnak olmaazz hayıır buna dayanamaam:skandal:

Eskiden giyimine dikkat ediyor şimdi etmiyorsa bunalımda olabilir. İnsan canı sıkkınken ne giydiğine bakmaz ya hani öyle. Ama hep böyle giyiniyorsa tarzı böyledir. Yırtık bi tarz :KK53:

Ben takılmam giyime kuşama ama yırtık çorap giyiyorsa bi demet çorap alır veririm. Yeni çorap almaya üşeniyordur belki.

Gidip yırtık giysilerini birlikte çöpe atıp sonra yavaş yavaş alışveriş yaparak yerine yenilerini koyabilirsiniz.

Kilo olayına ben de çözün bulamadım. Sevgilime diyet yaptırmaya çalıştım ama diyete uymak istemedi. Karar verdiğinde yapar diyetini diye kendi haline bıraktım.Garip olansa başta kendisi bana gelip ona diyet yaptırmamı istemişti :olamaz:

Benim eşim de eski çoraplarına atletlerine yırtık pırtık esofmanlarina sevdalıydı. At şunları derdim, bunlarda yaşanmışlık kaç yıldır beraberiz falan diyordu. Bir eşofman altı vardı inanır mısınız poposunda kocaman avuç kadar yırtık vardı evde giymek isterdi. Eh evi toplayacagim bahanesiyle hepsini çöpe attım. Oh canıma değsin. Eski eşyalarına çok düşkün oluyorlar ya. Delik oldu mu özellikle hoşlarına gidiyor.

Aynısı benim eşimde de var, ev dolu resmen ama illa o eskileri giyiyor. Ben da haberi olmadan atıyorum. Geçen babası kızmış bu ne halin diye takım elbisen parlamış koskoca müdürsün epey azarlamış akşamına ayırdı hemen bunu vereceğim babam kızdı diye:D Ağzına sağlık kp nin ohhh artık ona şikayet edeceğim :D

Aynısı benim eşimde de var, ev dolu resmen ama illa o eskileri giyiyor. Ben da haberi olmadan atıyorum. Geçen babası kızmış bu ne halin diye takım elbisen parlamış koskoca müdürsün epey azarlamış akşamına ayırdı hemen bunu vereceğim babam kızdı diye:KK70: Ağzına sağlık kp nin ohhh artık ona şikayet edeceğim :KK70:
Baba deyince akan sular durmuş. De valla yırtık pırtık ne ayol.

bence herkes istediğini giysin sevmek olduğu gibi kabul etmektir ama yirtik çorap da giyme yani. bi de ben bu tarz insanlara çok gıcık olurum senin en ufak bir bakimsizliginda dalgada olsa yüzüne vuruyorsa hiç acıma sende vur. ben seviyorsam karşındakini olduğu gibi kabul ederim kirmak istemem ama yok kasin yok biyigin yok saçını boyat. bu laflara çok gıcık olurum sen zaten kendin icin en iyisini dusunursun dangalak oluyo boyle insanlar. özellikle sen onun bir açığı olur kırılmasın diye söylemezsin ama o sana dalga geçebilir. böyle bir dünya yok. sen yırtık çorapla gezsen bin tür laf eder mi bu adam? eğer etmezse incinmden korkarak seviyorsa sus sen de söyleme derim ama. sen yırtık corapla gezsen bu seni ezer lafını sokar o yüzden sen de ince olmana gerek yok kibar olmana da dalga geçer gibi söyle aynı onun yaptığı gibi

Dönem dönem oluyor bana da bu.
Bıkkın hissediyorum dış görünüşüme önem vermeye bile.
Geçici bahar yorgunluğu belki. Hep böyle değilmiş anlaşılan

Adami duzeltme duzgununu bul. Agac mi ki keyfe gore oyasin. En kafana uygununa bile el atmak gerekiyor . Bu coooook yorucu birsey. Olmuyorsa olanina bak. Iki yapboz parcasi zorla uydurulursa ikiside yipranir

Ben de böyle karşısındaki insanı düzeltmeye/değiştirmeye odaklanmış insanları anlayamıyorum. Kulağımdaki küpeden giydiğim çoraba kadar her şey benim tercihim olmalı ve öyle de zaten. Bakımlı bir kadın isteyen benimle birlikte olmamalı veya kendimi saldığım dönemlerde bana “kendine biraz çeki düzen mi versen” dememeli.. Manipülasyonun her türlüsünden kaçarım iyi bir amaç uğruna olsun veya olmasın..

Tırnak hariç kendi tercihi bence.tırnakları kesmek ve temiz tutmak temel bakıma giriyor.bunu ihmal eden biri kocanız olsa çekilmez.kilo konusunda birlikte bir spor salonuna yazılmayı teklif edin veya sahilde,doğada yürüyüş,bisiklete binmek gibi etkinlikler ayarlayın sürekli.

Her şey tamam ama tırnak olmaazz hayıır buna dayanamaam:skandal:

Eskiden giyimine dikkat ediyor şimdi etmiyorsa bunalımda olabilir. İnsan canı sıkkınken ne giydiğine bakmaz ya hani öyle. Ama hep böyle giyiniyorsa tarzı böyledir. Yırtık bi tarz :KK53:

Ben takılmam giyime kuşama ama yırtık çorap giyiyorsa bi demet çorap alır veririm. Yeni çorap almaya üşeniyordur belki.

Gidip yırtık giysilerini birlikte çöpe atıp sonra yavaş yavaş alışveriş yaparak yerine yenilerini koyabilirsiniz.

Kilo olayına ben de çözün bulamadım. Sevgilime diyet yaptırmaya çalıştım ama diyete uymak istemedi. Karar verdiğinde yapar diyetini diye kendi haline bıraktım.Garip olansa başta kendisi bana gelip ona diyet yaptırmamı istemişti :olamaz:
Yahu diyet konusunda o da bana geldim Bak ben çok kilo aliyorum biraz yediğimize ictiğimize dikkat etmeye başlayalım dedi. Oh dedim sonunda kilo veriyor. Yok ama gel gör ki hala aynı değişen tek bir şey yoo. Sürekli dısardan yiyor kocaman kocaman menüleri yiyip yanında light içecek içiyor sonra da bak dikkat ediyorum diyor çıldırıcam :KK34::KK34:

Tırnak hariç kendi tercihi bence.tırnakları kesmek ve temiz tutmak temel bakıma giriyor.bunu ihmal eden biri kocanız olsa çekilmez.kilo konusunda birlikte bir spor salonuna yazılmayı teklif edin veya sahilde,doğada yürüyüş,bisiklete binmek gibi etkinlikler ayarlayın sürekli.
Ben ayarlıyorum da yerinden kalkmıyor ki. Sürekli hadi modundayım. Hoşuma da gitmiyor böyle anne gibi sürekli hadi hadi demek bir yerden sonra susuyorum bende

Depresyondadir belki, cok yogun çalışıyodur hali kalmiyodur kendine özenmeye.
İnsanız olabilir bu tarz şeyler.

Depresyondadir belki, cok yogun çalışıyodur hali kalmiyodur kendine özenmeye.
İnsanız olabilir bu tarz şeyler.
+1
Insan hayatının her döneminde aynı şekilde olamıyor ne yazık ki. Zaten hep böyle bir adam değilmiş. O yüzden ayrıl diyenlere cok şaşırdım doğrusu. Biraz kilo aldım kendimi saldım diye benimle ayrılacak bi insan zaten benimle olmasın. Size demiyorum bunu konu sahibi yanlış anlamayın

Back
X