Kendime inanılmaz saygı duyarım. Hiçbir zaman geri plana atmam. Yalnız bu saygı duymak sadece kendim için para harcamak değil.
Bedenime saygı duyarım örneğin, sağlıklı beslenmeye çalışırım, yürüyüş yaparım, kilomu kontrol altında tutarım.
Zihinsel anlamda kendime çok özenirim. Her gün mutlaka okumaya, kendime bir şeyler katmaya gayret ederim.
İndirimleri takip ederim, okumak istediklerimi her fırsatta alırım. Listelerim hep hazırdır.
Yeni yerler görmek bana çok keyif verir, illa pahalı lüks mekanlar değil, yaşadığım yerdeki köyleri görmek istiyorum mesela, Allahın dağı eminim ki ama yine de göresim var, haftaya bununla ilgili bir planlama yaptım.
Para harcamak konusuna gelince bu maddiyatla alakalı. Herkes bilir en güzelini almayı, giymeyi ama gücü neye yetiyorsa onu alır. O konuda da kendimi bilirim, güzel alırım, yakışacağı yakışmayacağı ayırt ederim. Sırf güzel diye vücudumdaki kusurları ortaya çıkaracak kıyafeti almam. Kuaför vs de öyle. Cilt bakımına gidemiyorum mesela bana pahalı geliyor ama evde en güzel ürünleri alır en azından bir yıl kullanırım. Cilt bakımı tek seans için 2 bin istiyor örneğin, ben ona uzun süre kullanacağım ürün almayı tercih ederim vs vs.
Kendinize nasıl değer vermiyorsunuz ya çok şaşırdım, en değerlisi benim valla ben iyi hissedeyim ki etrafımdakiler de iyi olsun