Kendine ve ailesine para harcıyor,bana gelince para yok diyor

Hmm o zaman birbirinden saçma yüzlerce konu açabilir.
Hiçbirine cevap vermeyip
Herkesle dalga geçebilirim öyle mi?
Bunu yaparsam banlanmayacağıma dair bir garanti verirseniz ,bende eğlenmek istiyorum bu yolla?

Bize saçma gelsede başkasına gelmiyor işte,bu yüzden açılabilir..
Hiçbirine cevap vermeyebilirsiniz ama dalga geçemezsiniz :)
Bunu yaparsanız elbette ceza alırsınız,eğlenmek istiyorsanız geyik bölümünde bir konu seçebilirsiniz,orada konu dışı mesaj diye bir kural olmadığı için ceza almazsınız.
Fakat eğlenceninde dozunu aşar dalga geçmek isterseniz yine ceza alırsınız :)

O zaman konu açmayacaksın arkadaşım
madem netin yok,madem insanları adam yerine koyacak cvp verecek vaktin yok.
niye insanların vakitlerini çalışıyorsun ?
diğer konuları niye açtın niye orada yorum yazan soru soran insanlara tek bir cvp dahi vermedin.
İstersen eski konularını bir gözden geçir ..
saygı duyalım bence de sana katılıyorum ama sana yardımcı olmak isteyen insanlara saygı duy önce.
onlara cevap ver,ortaya lafı atıp gidiyorsun o konuyu unutup 5-10 gün sonra hopppallla yeni konu açıyorsun.

allah allah, benim saygim sonsuz cevap yazan arkadaslarima, ben ortaya laf atip gittmiyorum, buraya konu acmaya hakim var, luftfen biraz saygi duyalim bu ne ya, sen yazma arkadasim yorum...

Bunu yaparsanız elbette ceza alırsınız,eğlenmek istiyorsanız geyik bölümünde bir konu seçebilirsiniz,orada konu dışı mesaj diye bir kural olmadığı için ceza almazsınız.

ben kimseyle dalga gecmiyorum, ben sizle derdimi paylasmak istededim, yani ben kimseyle asla dalga gecmem öyle bi hakimda yok lutfen arkadaslar ya, sizden yardim bekledim yani bu kadar kötu ya :50: cok uzuldum gercekden

Yok geyik bölümüne açmak istemiyorum buraya açmak istiyorum mesela..
Öyle bir sürü canım sıkıldıkça hayal ürünü olacak içeriği,sırf insanların vaktini almak onların yazdıkları yazıları okuyup onlara tek cevap yazmayıp dalga geçmek için...
sanıyorum bunu yapma hakkım varmış sevindim..

bu konu bana saçma gelmedi ayrıca çok da ciddi bir sorun bence.
ama konu sahibi siteye her geldiğinde konu açıyor.
sorduğumuz sorulara cevap vermeden bir diğerini açıyor.
o zaman o da sohbet bölümünde açsın bu soruları ya da günlük kısmıan yazsın kendi yazsın kendi okusun ..?
Aptal yerine konuluyormuşuz gibime geliyor..
Kullanılıyormuş gibi. abartıyor da olabilirim elbette.

allah allah, benim saygim sonsuz cevap yazan arkadaslarima, ben ortaya laf atip gittmiyorum, buraya konu acmaya hakim var, luftfen biraz saygi duyalim bu ne ya, sen yazma arkadasim yorum...

Güzel kardeşim konuyu açıp hiç yorum yazmadığın konuların var.
Allah aşkına bir araştır rica ediyorum.
gerçekten yardım istesen sen de ilgilenirsin konunla.
diğer konularına da yorum yazmışım aptal gibi.
ama sen cvp verme nezaketinde bile bulunmadan üstüne yeni yeni konular açmışsın.
yardım almak için fikir alışverişi gerekmiyor mu?
ya da en azından tşk ederim arkadaşlar yazamaz mı insan konularına..
sen bilirsin.. ben cevabıı yetkili kişiden aldım.
seninle bir sıkıntım yok artık,sadece saygısız olduğunu düşünüyorum o kadar.

Öyle bir sürü canım sıkıldıkça hayal ürünü olacak içeriği,sırf insanların vaktini almak onların yazdıkları yazıları okuyup onlara tek cevap yazmayıp dalga geçmek için...

o zaman o da sohbet bölümünde açsın bu soruları ya da günlük kısmıan yazsın kendi yazsın kendi okusun ..?

ben insanlari asla ama asla aptal yerine koymam bunu bil tamami ya ne bicim konusuyorsun, sana cevap bille vermiyorum...

Arkadaşım derdin ne senin daha önce de bir sürü konu açmışsın.
Millet cevap yazmış soru sormuş cevap verme lütfunda bile bulunmamışsın.
sen her aklına gelen şey için konu aç diye mi yapıldı bu forum
konu açıyorsan sahip çık,çıkmayacaksan açma.

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/405344-dayanamiyorum-artik.html

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/362703-baslik-yok.html

millet habire konu açıyoo ben daha nerden nasıl açılağını bile bilmiyorumm :84::84::84::84:

arkadaslar gercekden ben kimseyle burda oyun oynamiyorum, sadece derdimi paylasmak istedim yanlis anlasildim, cevap yazamiyorum bazen gercekden ama kk girdigimde yazdiginiz cevaplari okuyorum. bu kadar kötu dusuncesiz bir insan degilim, asla kimsey aptal yerine koymam, cok uzuldum yanlis anlasildim diye, herkese tsk ederim. cevap yazan arkadaslara. :2:

-konu açmayacaksın-

kimin ne zaman nasıl konu açacağına kim karar veriyor burda üyeler mi???

zamanını kaybetmek istemeyen okuyarak yorum yaparak zaman harcamaz. kimse de benim zamanımı mi ben istemediğim sürece çalamaz. konu açmak serbest bırakılmış herkes onlarca konu açabiliyorsa bunu değerlendirmek bize düşmez.
yeni üye oldum bir çok konuyu sadece okudum kendimce yorum yapmadan değerlendirdim ama bu nasıl bir üslüp ve bakış açısıdır merak ettim?

konu sahibi arkadaşım hayatını iyice bir gözden geçirmelisin bence. ne için yaşıyorsun. evde oturan bir kocaya bakmak için mi? senin için kimse senin kadar üzülmez üzülse de geçer emin ol. Şu durumda eşinin bacısına bir çöp dahi almaya hakkı yok. madem sen kazanıyor, emek harcıyor uğraşıyorsun bunun kararını vermek sana düşer. sen uygun görürsen eviniz dışında harcama yapılabilir. kendini ezdirme.

Son düzenleme:
maddi durumunuzu kasmayacak sekilde bir hediye dusunebilirsiniz.
esiniz neden calismiyor?

Esim is bulamadi evldigimizde calisiyordu sonra isden cikardilar, sonra okumayi istedi bende tmm dedim esimi kirmak istemdigim icin, evt cok kavgalarimiz oldu ayirlmayida dusundum ama yapmadim. öyle devam ettiyorsuz.

"saçma"kelimesinin anlamı herkese göre değişiyor,bu o kadar ince bir konu ki herkese göre ayarlayamayız.Forum kurallarına aykırı konular ve mesajlar zaten siliniyor,izin verilmiyor.
Bu sizin için bir sorunsa sitede yaşadığınız sorun ve sorunlarınız başlığına konu açabilir,orada sorununuzu dile getirebilirsiniz.Burası yeri değil,konu dışı mesajlar yönetime bildiriliyor.

ne okumayi dusnuyor?
yada okudugu bolumun ucretini nasil odemeyi dusnuyor?
yanlis anlamayin soylediklerimi maddi durumunuzun iyi olmadigindan siz bahsetmissiniz ama sizce daha da zorlasmaz mi durumunuz?
bahsettiginiz konuda asil sorun kardesine hediye alip almamasi degil bence
arkadasin da dedigi gibi neden sizin paranizin hesabini sadece kendine gore yapip emeginizi ve ihtiyaclarinizi hice sayiyor?

okul parasini, devlet yardim ediyor ama aldigim aylik cok az zar zor yetiyor. bilgisayar ögretmenligi okumayi dusunuyor, yorumun icin tsk

açık olmak gerekirse , kırıcı olmak istemem ama eşiniz biraz bencil biraz da sorumsuz görünüyor anlattıklarınıza göre yargılama yapılırsa. evli birinin şu an işssiz ve maddi sıkıntıda olmasına rağmen okumayı düşünmesi akla mantığa sığar gibi değil. Evli olduğunuzu tatlı bir dille hatırlat bence.kardeşine yardım etmek isteyebilir.çeyizine sizi sarsmayacak küçük bütçeli bir hediye ile yardım edebilirsiniz.eşinize de iş bulma konusunda yardımcı olmanız tavsiyem.çünkü insan büyük boşluğa düşüyor.

Eski konulara baktımda gerçekten hiç bir konunla ilgilenmemişsin arkadaşım.
Derinss arkadaşımız kendince haklı.Lütfen biraz daha konularına ilgili olmayı dene.:71:

Eski konulara baktımda gerçekten hiç bir konunla ilgilenmemişsin arkadaşım.
Derinss arkadaşımız kendince haklı.Lütfen biraz daha konularına ilgili olmayı dene.:71:

evt veremdim ama hepsini okudum evde netim yok cevap yazamiyorum girdigimde yorumlari okumaya zamanin oluyor gercekden, bende cok isterdim hepsine cevap vermek...

Son düzenleme:
Öncelikle ; annem üzülür yok millet ne der diye düşünmeyi bırakın . Eşiniz ile aranızdaki bağı en iyi siz bilirsiniz . Bu ewliliği sürdürüp sürdürmek istemediğinizden öncelikle emin olun !

Biz birbirimizi sewiyoruz , bazı sorunlarımız war sadece diyorsanız ; eşinizi karşınıza alıp içinizdekileri güzel bir dille kendisine anlatın . Karşılıklı olarak hatalarınızı , kırgınlarınızı çözüme ulaştırmaya çalışın . Kendinize güweninizi kaybetmeyin , sorumluluğunuz kadar sorumluluk alın , herşeyin sizin sorunluluğunuzun dahilinde olmadığının farkına warın wardırın !

Siz anne baba değil , eşsiniz , bunun farkına warmasını sağlayın !

parayı kazanan sensin maddi durumunuz da iyi değilmiş
o zaman eşin nasıl bu kadar rahat senin paranı ailesine harcayabiliyor anlayamadım:26:
eşinin yaptığı resmen bencillik ve saçmalık :23:bende kullanıldığını düşünüyorum buna izin verme:50:
düğün hediyesine sözüm yok ama onun dışında kazancını kimseye vermek zorunda değilsin.kendi ihtiyaçlarından kısıp eşinin ailesine vermek gibi bir mecburiyetin yok senin
bunu eşine iyice anlatmalısın:31:

Eşinle zerre kadar geçinemediğini düşünüyorum.
Sen ondan asla vazgeçmezsin bu gerçek. :32:
Vazgeçme de zaten, böylesi erkek nerede var? :26:
Akşama kadar evde seni bekleyecek hani para hani para diyecek? :6:
İsteyen ekmeğini taştan çıkarır, kaldı ki bu insan evli sorumluluğu olmalı.
O napıyor evde yatıyor... :82:
Sen de ablasına hediye alsın ailesine şunu alsın bana da alsın gözüyle bakıyorsun :37:
Kusura bakma da kim kimin parasını kime lütfediyor?
Gözünü aç da gör gerçekleri: Bu adam senden başka herşeyi sevebilir ama seni asla.... :97:

Son düzenleyen: Moderatör:
hem çalışmıyor, hem sizin paranızı size vermiyor, hem de kafasına göre para harcıyor...
valla bravo size.
bütün kazandıgınızı götürüp adamın avucuna mı koyuyorsunuz?

şimdi eski konularınıza da baktım ...
bu adamları neden böyle tepenize çıkarırsınız bilmiyorum ki...
adam küfürbazın tembelin sorumsuzun tekiymiş...
sinirim bozuldu yaa...

Son düzenleme:
Back
X