Kendine Yeni bir ben lazımsa . ilk ne yaparsın ?

Bence yüzeysel degisiklikler yerine kalıcı şeyler yap.
Üniversitede en verimli zamanlarindasin. Okumadıgın kitapları oku, tiyatroda/sinemada vakit geçir, söyleşilere katil, kendine bir hobi edin, bir enstrüman çalmayı öğren, yeni insanlarla tanış, yapabiliyorsan seyahat et.
Üniversite bittiginde is hayatına başladığında hiç birine vakit kalmayacak. Sac-makyaj-alışveriş üçgeni ise hayatında hep olacak, ileriki zamana sakla bunları.

sanırım ben bu tür şeyleri çok abartıyorum. Anlatıyorum belki ilham alırsın :)
Öncelikle evi veya odamı büyük bir temizliğe sokuyorum. Artık bana olmayan veya sevmediğim giysileri veriyorum. Gereksiz ne varsa ortadan kaldırıp. Bir yığın çöp çıkartıyorum
Daha sonra kendime zaman ayırıp uzunca bi banyo yapıyorum. Saçımı falanda kestiriyorum ama tavsiye etmiycem. Bir anlık kararla kestirmekten olabildiğince uzak duruyorum.
Daha sonra okumayı planladığım ama vakit bulamadığım kitapları yapmak istediğim işleri düşünüyorum. nasıl vakit bulabiliceğimi ayarlamaya çalışıyorum :)
Aynı zamanda çevremdeki kötü insanları hayatından çıkarmayı unutma
Kilo fazlan varsa bişeyler düşünebilirsin. Spora falan başlayabilirsin
Kendin hakkında beğenmediğin veya değiştirmek istediğin özelliklerin varsa bunları listeleyip çözüm önerileri arayabilirsin :)

Katılıyorum, radikal değişiklik saçla başla değil içdünyadan başlayarak olur.
Ben olsam yeni bir spora başlardım.

unıversıte ogrencısıysen madem üniversitenin en aktif topluluğuna üye ol..
sonrada okulda duzenlenen ılk gezıye katıl :)
ben kuaförle pek ısım olmadı ama hayatım aktıflestıkce sorun dusunmez oldum :)
ya bır spora yada bı tıyatro ekıbıne yada bır kursa dahıl olabılırsın elınden ne gelıyorsa bak sımdı tatılsınızdır sız hadı en yakın arkadasının memeleketıne gıt 2 gun gez maddı sıkıntı yoksa rahatlatır bıraz :)

hüngür hüngür aylarca ağlamştım ne salakmışım:)))))) şimdi ki aklım olsa çokta tın derdim gezer tozardım gençlik güzellik bendeymiş ama akıl yokmuş:))))

önce odamı değiştiririm mobilyaların yerlerini filan
çünkü yatış yönünüzü bile değiştirince(ayak tarafı başabaş tarafı ayağa atıyorum) insanın uyanınca ruh hali bir farklı oluyor
sonra kendime yeni farklı kıyafetler alırım(para varsa)
her gün bir macera filmi izlerim(içinde aşk olmamalı)
kitap ararım okumalık
arkadaşlarımla aktiviteden aktiviteye koşarım (kışın zor ama soğukta)
kendime el işi bişey bulurum ne bileyim kil hamurundan heykel denerim mesela ya da resim yapmayı denerim müzik aleti çalmayı ama en güzeli depresyona en iyi gelen bence dil öğrenmek ve spor
sürekli dans et
bak youtube a just dance yaz orada figürleri gösteriyor sen de denersin çok eğlenceli:)

Bence git bir güzel iç önce, bir sarhoş ol tüm içindeki öfke, aşk, nefret, özlem bir gitsin. Sonra telefon nunaranı değiştir ya da engelle onun numarasını. Ve en önemlisi dikkatini başka insanlara ver çünkü kafan ne kafan ne kadar bol olursa döner dolaşır onunla geri doldurursun. Seninle ilgilenen biri olursa tepki göstermek yerine bırak ilgilensin sen umut vermedikçe o içinden geldiği için yapar zaten.

Bence pek tanımadığın samimi olmadığın birinin kına gecesine git ve ayakların patlayana kadar göbek at

Bir süre erkeklerden uzak dur senin boşluğundan yararlanmak isteyen hiç kimseye fırsat verme daha çok yaralanır daha çok üzülürsün. Mutlu olmak için kimseye ihtiyacın yok, sen kendine yetersin. Hatta git şimdi bir çiçek sitesine kendine en güzelinden bir çiçek sipariş et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…