- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi Morpanjurluev
-
Evet hanımlar sanırım gayet açık ..
Herkesin hayatında değişik dönemleri bitirdiği günler olmuştur ...
İlişkisi biten boşanan , işinden ayrılan , sevmediği birinden kurtulan , ....
Sonunda oh be kurtuldum dediğiniz büyük değişimleriniz olunca ilk ne yapıyorsunuz kendinizi rahatlatmak için ?
3 senelik ilişkim bitti . KURTULDUM !
Üniversite okuyorum 21 yaşındayım
Şimdi ise ;
Yeni büyük köklü bir değişiklik istiyorum kendimde ..
Sertab Erenerin dediği gibi kendime yeni bir ben lazım ...
Neler yapmam lazım ?
... HER TÜRLÜ ÖNERİYE AÇIĞIM ....
Bu yorumu dinleyin.Bence yüzeysel degisiklikler yerine kalıcı şeyler yap.
Üniversitede en verimli zamanlarindasin. Okumadıgın kitapları oku, tiyatroda/sinemada vakit geçir, söyleşilere katil, kendine bir hobi edin, bir enstrüman çalmayı öğren, yeni insanlarla tanış, yapabiliyorsan seyahat et.
Üniversite bittiginde is hayatına başladığında hiç birine vakit kalmayacak. Sac-makyaj-alışveriş üçgeni ise hayatında hep olacak, ileriki zamana sakla bunları.
Kitap oku.Evet hanımlar sanırım gayet açık ..
Sonunda oh be kurtuldum dediğiniz büyük değişimleriniz olunca ilk ne yapıyorsunuz kendinizi rahatlatmak için ?
Şimdi ise ;
Neler yapmam lazım ?
Yani bence saç vs de tabiki ama cilt bakımı yaptır mesela,yeni kıyafetler al ooh ne güzel olurEvet hanımlar sanırım gayet açık ..
Şimdi ise ;
Neler yapmam lazım ?
Bence pek tanımadığın samimi olmadığın birinin kına gecesine git ve ayakların patlayana kadar göbek at
Bir süre erkeklerden uzak dur senin boşluğundan yararlanmak isteyen hiç kimseye fırsat verme daha çok yaralanır daha çok üzülürsün. Mutlu olmak için kimseye ihtiyacın yok, sen kendine yetersin. Hatta git şimdi bir çiçek sitesine kendine en güzelinden bir çiçek sipariş et
Öncelikle açık ve yüksek manzarası olan bir cafe seç. İçeri gir, en sevdiğin tatlıyı sipariş et. Not defterini, kalemini çıkar, tatlıyı beklerken manzarayı seyret. Bugün geleceğin ilk günü diye düşün, hisset. Tatlı geldiğinde birkaç lokma al, düşünmeye başla. Şeker zihnini açacak :) Neler oldu, neden oldu, nerede hata yaptın, ne yapabilirdin, yapman gereken her şeyi yaptıysan onu da yaz. Not defterine ufak ufak özet çıkar. Sonra kısa vadede kendinde, çevrende yapmak istediğin her değişikliği yaz. Mesela daha sakin ol, anneyi kırma, spora başla, klasikleri oku, gibi. Sonra uzun vadede gerçekleştirilecek şeyleri yaz. Okul bitince ne olacak, iş hayatında nerede olmak istiyorsun... Böylece ilk adımı atmış oluyorsun. O not defterini günlük gibi tut. O görevleri yerine getirdikçe defterine yaz. Sık sık oku. Kendini hepsini gerçekleştirmiş gibi hayal et. Sonra ister kuaföre, ister indirim peşinde koş :)
aynen ben de öyle yapacağımmm :)Kuaförden girip, avmden çıkar,arkadaşlarımın yanında soluğu alırım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?