Kendine Yeni bir ben lazımsa . ilk ne yaparsın ?

soyle dolaplarinda bir temizlik yap, fazlalik gibi gelen, kotu seyler hatirlatan cagristiran ne varsa at, ver gitsin. Sacinla basinla oynama, depresyona girdi kendine sardi kiz demesinler, milleti kendine guldurtme, sanki sorun sendeymis gibi tipinle sacinla oynama yani...

Madem universite okuyorsun, gelecegine odaklan derim, madem yuklerinden de kurtuldun guzel bir gelecek ve kariyer/is planlamasi seni bekliyor. Artik KPSS ye mi girersin, master mi yaparsin, ozelde is mi ararsin staj mi yaparsin okulun bitmesine birsey kalmamis bence onlari arastir. Gun kendine yatirim yapma gunudur, sevgili mevgili bos isler once sapasaglam ayaklarin yere basmali cunku bir kadina en cok yakisan sey kendine olan guvenidir, eh o guvende basta ekonomik bagimsizliktan gelir, bireysel basarinin getirdigi hazdan gelir..

Sari sacin verdigi haz dipleri gelene kadar ,akilli adimlar atarak elde edilmis basarinin ise hazzi/getirisi omur boyudur

Bu yorumu dinleyin.

Fönü içe yerine dışa çektirmekle hayatta köklü değişiklik yapılmıyo. Hazır kafa da bi dünyayken rapunzel gibi saçları olan kızları askere gidecekmiş gibi 3 numaraya vururlar, kısa saçlarından karizma akan maskülen kadınlara uyduruk çıtçıtlar takarlar, esmerleri platine boyamaya kalkarlar. Yani bu hayatındaki erkekten ayrılınca kuaföre koşma işini ilk icat eden bi çıksın benim karşıma bi şey konuşcaz kendisiyle

Neyse efenim öhöm konuya dönüyorum. Fiziğinize, ruhunuza, aklınıza iyi bakın ve bunları geliştirin köklü değişiklik istiyosanız. Hayatınıza deger katan seyler yapın.

Spora başlayın, kilo vermek için değilse de kondisyon kazanırsınız, form tutup dinç hissedersiniz. Yüzmeye gidin mesela imkanınız varsa.

Hayatınızın her döneminde yapabileceginiz bi hobi bulmak iyi bi fikir.

A bi de başka üyeler de belirtmiş zaten ama temizlik yapın. Yani hayatınızdaki fazlalıkları atmaya başlamışken ne bileyim giyilmeyen giysileri, kullanılmayan eşyaları da aradan cıkarmak gerçekten iyi hissettiriyor. Toptan hafiflemek gibi. Deneyin bunu.

En son böylesi bir kurtulmuşluk yaşadığımda kulaklığımı takıp müziği açıp caddede yağmurda sürekli gülümseyerek boş boş yürümüşlüğüm var. Çoğu zaman böyle yaparım. Üstüne de yağmur varsa değmeyin keyfime :)) bu beni iyileştirmişti. Yenilemişti.

Manevi olarak; sevmedigim huylarimin listesini yapar, duzeltebildiklerimi duzeltirdim.
Hep o sevdigimiz adamlarin mutlulugu icin ugrasmistik da kiymet bilmemislerdi ya, bu eforu annem babam kardeslerim kisaca ailem icin harcardim. Kiymet bilenler icin yani..

Yaninda iyi hissetmedigim insanlari kirmadan kademe kademe hayatimdan cikarirdim.

İnanc yonunden kendimi daha cok tesvik etmek icin dualara, namaza daha bir istek duymaya calisirdim.

Maddi olarak;

Fazla kilom varsa vermek icin ugrasirdim. Kilom iyiyse, yine de spora daha cok kendimi verir. Saglikli yemekler, anti aging ile ilgili arastirmalar yapardim.

Para biriktirir, gezme ile ilgili hicbir firsati kacirmazdim.

Kitap oku.

Once guzel bir tatile cikardim..
Oyle yoran tatillerden degil ama ulke degistirilen fln,
Sessiz sakin kafa dengi bir yer gayet uygun olurdu..
Oralarda bol bol alisverisler takilar tokalar kiyafetler cantalar ayakkabilarrr
Imaj degisikligi, bakim rutini ve spor...

Temel prensip sizi guzel hissettiren hersey

Öncelikle açık ve yüksek manzarası olan bir cafe seç. İçeri gir, en sevdiğin tatlıyı sipariş et. Not defterini, kalemini çıkar, tatlıyı beklerken manzarayı seyret. Bugün geleceğin ilk günü diye düşün, hisset. Tatlı geldiğinde birkaç lokma al, düşünmeye başla. Şeker zihnini açacak :) Neler oldu, neden oldu, nerede hata yaptın, ne yapabilirdin, yapman gereken her şeyi yaptıysan onu da yaz. Not defterine ufak ufak özet çıkar. Sonra kısa vadede kendinde, çevrende yapmak istediğin her değişikliği yaz. Mesela daha sakin ol, anneyi kırma, spora başla, klasikleri oku, gibi. Sonra uzun vadede gerçekleştirilecek şeyleri yaz. Okul bitince ne olacak, iş hayatında nerede olmak istiyorsun... Böylece ilk adımı atmış oluyorsun. O not defterini günlük gibi tut. O görevleri yerine getirdikçe defterine yaz. Sık sık oku. Kendini hepsini gerçekleştirmiş gibi hayal et. Sonra ister kuaföre, ister indirim peşinde koş :)

Yani bence saç vs de tabiki ama cilt bakımı yaptır mesela,yeni kıyafetler al ooh ne güzel olur

çoook şekersin yaaa

çiçeklere bayılırım

kına geceleri fikri de süpermiş

harikasın hemen yapacağımmm ...

çookkk tesekkür ederiiimmm çookk

Tibet yogasi yaparim
sigarayi azaltirim
guzel dusunurum(once kendimle barisirim)
eve cicek alirim
bunlarin hepsini yaparim...yaptim da...ise de yaradi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…