- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi Morpanjurluev
-
Kiz sen holdingbatirangillerdensin galiba :)Alisveris diyorum ben
soyle dolaplarinda bir temizlik yap, fazlalik gibi gelen, kotu seyler hatirlatan cagristiran ne varsa at, ver gitsin. Sacinla basinla oynama, depresyona girdi kendine sardi kiz demesinler, milleti kendine guldurtme, sanki sorun sendeymis gibi tipinle sacinla oynama yani...
Madem universite okuyorsun, gelecegine odaklan derim, madem yuklerinden de kurtuldun guzel bir gelecek ve kariyer/is planlamasi seni bekliyor. Artik KPSS ye mi girersin, master mi yaparsin, ozelde is mi ararsin staj mi yaparsin okulun bitmesine birsey kalmamis bence onlari arastir. Gun kendine yatirim yapma gunudur, sevgili mevgili bos isler once sapasaglam ayaklarin yere basmali cunku bir kadina en cok yakisan sey kendine olan guvenidir, eh o guvende basta ekonomik bagimsizliktan gelir, bireysel basarinin getirdigi hazdan gelir..
Sari sacin verdigi haz dipleri gelene kadar ,akilli adimlar atarak elde edilmis basarinin ise hazzi/getirisi omur boyudur
saçlarını boyat farklı bir renge ben ruh halımden ötürü koyu yaptım
paran varsakıyafet al ama tarz değiştir
bezen bana yüzüme krem sürmek bile iyi geliyor ne kadar boşluktaysam artık
haklısınız ama okuma alışkanlığı kazanmada sorun yaşıyorum ...Kitap oku.
1 günlük mü ..1 günlük detoks yap
çivi çiviyle sökülür mü ...Yeni bir sevgili yapın
Manevi olarak; sevmedigim huylarimin listesini yapar, duzeltebildiklerimi duzeltirdim.
Hep o sevdigimiz adamlarin mutlulugu icin ugrasmistik da kiymet bilmemislerdi ya, bu eforu annem babam kardeslerim kisaca ailem icin harcardim. Kiymet bilenler icin yani..
Yaninda iyi hissetmedigim insanlari kirmadan kademe kademe hayatimdan cikarirdim.
İnanc yonunden kendimi daha cok tesvik etmek icin dualara, namaza daha bir istek duymaya calisirdim.
Maddi olarak;
Fazla kilom varsa vermek icin ugrasirdim. Kilom iyiyse, yine de spora daha cok kendimi verir. Saglikli yemekler, anti aging ile ilgili arastirmalar yapardim.
Para biriktirir, gezme ile ilgili hicbir firsati kacirmazdim.
bu da çok güzelmiş deneyeceğim ..En son böylesi bir kurtulmuşluk yaşadığımda kulaklığımı takıp müziği açıp caddede yağmurda sürekli gülümseyerek boş boş yürümüşlüğüm var. Çoğu zaman böyle yaparım. Üstüne de yağmur varsa değmeyin keyfime :)) bu beni iyileştirmişti. Yenilemişti.
Bu yorumu dinleyin.
Fönü içe yerine dışa çektirmekle hayatta köklü değişiklik yapılmıyo. Hazır kafa da bi dünyayken rapunzel gibi saçları olan kızları askere gidecekmiş gibi 3 numaraya vururlar, kısa saçlarından karizma akan maskülen kadınlara uyduruk çıtçıtlar takarlar, esmerleri platine boyamaya kalkarlar. Yani bu hayatındaki erkekten ayrılınca kuaföre koşma işini ilk icat eden bi çıksın benim karşıma bi şey konuşcaz kendisiyle
Neyse efenim öhöm konuya dönüyorum. Fiziğinize, ruhunuza, aklınıza iyi bakın ve bunları geliştirin köklü değişiklik istiyosanız. Hayatınıza deger katan seyler yapın.
Spora başlayın, kilo vermek için değilse de kondisyon kazanırsınız, form tutup dinç hissedersiniz. Yüzmeye gidin mesela imkanınız varsa.
Hayatınızın her döneminde yapabileceginiz bi hobi bulmak iyi bi fikir.
A bi de başka üyeler de belirtmiş zaten ama temizlik yapın. Yani hayatınızdaki fazlalıkları atmaya başlamışken ne bileyim giyilmeyen giysileri, kullanılmayan eşyaları da aradan cıkarmak gerçekten iyi hissettiriyor. Toptan hafiflemek gibi. Deneyin bunu.
Kesinlikle bi spor salonuna yazılmalısın. Bedenen ve ruhen değişimin en ideal yolu bence :) gerisi anlık çözümler..
bayıldıımm bunaaTelefon rehberini guncelle, exleri sil nextleri ekle
çok teşekkür ederim ..Tibet yogasi yaparim
sigarayi azaltirim
guzel dusunurum(once kendimle barisirim)
eve cicek alirim
bunlarin hepsini yaparim...yaptim da...ise de yaradi
kıss grubu derkenn ????????????Benimde ikinci dönem için düşündüğüm şey bu değişim.
Size saçma gelebilir belki ama ben KISS grubuyla değişiyorum.
sanırım ben bu tür şeyleri çok abartıyorum. Anlatıyorum belki ilham alırsın :)
Öncelikle evi veya odamı büyük bir temizliğe sokuyorum. Artık bana olmayan veya sevmediğim giysileri veriyorum. Gereksiz ne varsa ortadan kaldırıp. Bir yığın çöp çıkartıyorum
Daha sonra kendime zaman ayırıp uzunca bi banyo yapıyorum. Saçımı falanda kestiriyorum ama tavsiye etmiycem. Bir anlık kararla kestirmekten olabildiğince uzak duruyorum.
Daha sonra okumayı planladığım ama vakit bulamadığım kitapları yapmak istediğim işleri düşünüyorum. nasıl vakit bulabiliceğimi ayarlamaya çalışıyorum :)
Aynı zamanda çevremdeki kötü insanları hayatından çıkarmayı unutma
Kilo fazlan varsa bişeyler düşünebilirsin. Spora falan başlayabilirsin
Kendin hakkında beğenmediğin veya değiştirmek istediğin özelliklerin varsa bunları listeleyip çözüm önerileri arayabilirsin :)
:))))kıss grubu derkenn ????????????
Aaa tabiysiKiz sen holdingbatirangillerdensin galiba :)
neyseki kendimle barışığım bu huyum olmasa şuan çok kötü olurdum canım ya saol allah razı olsunSüpersin ya !Vega herşeye rağmen , çok güçlüsün canım benim inşallah herşey gönlünce olsun canım
Eğer sökülüyor olmasaydı böyle bir sözde olmazdı..çivi çiviyle sökülür mü ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?