Kendine Yeni bir ben lazımsa . ilk ne yaparsın ?

23 yaşındasın hayatın başındasın sanki sonundan başlamışsın gibi çok çekmişsin kıyamam sana aileni anlamakta güçlük çekiyorum sen onlara bunca haksızlıklara nasıl davranılacağını bu genç yaşında iyi biliyorsun doğru bildiğini yap ..

Ben olsam Gardrobumu komple yenilerim, cok para harcamak gerekmiyor bazen kucuk detaylarlada buyuk degisiklikler yapabiliyor insan
Guzellik salonuna gider, manikur pedikur yaptirirdim, saclarimda bir degisiklik yapardim
Ve eger farkli sekilde yasayan akrabam veya arkadasim varsa kesinlikle gider, ufakbir tatil tarzinda zaman gecirirdim

Konu baslıgı mukemmel yorumlar mukemmel :) herkese bende tesekkur ediyorum.. Gercekten bu yorumları okumak cok iyi geldi bana da. Bende bosanma surecındeyım ve 5aylık evlılıgım bıtmek uzere... İlk yaptıgım sey kıyafetlerimin cogunu atmaktı :) sonra temizlik sonra alışveriş sonra kuaför sonra eski arkadaslarımla bulusmak ve sonra hattımı degistirmemdi :) Tavsiyemdirrrr. Tavsiyelerinizi de mutlaka uygulayacagım kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…