Olur tabi bir kahve makinesi bir tost makinesi patso da olur hem konsept kahve olur karton bardaklarda bardak üstüne isim de yazarsınız öğrenciler seviyor
Hatta buble tea akımı var bir araştırın topçuklu soğuk çay ona da bayılıyorlar hep sıra oluyor dükkanlarda
Al götür kahvenin de olduğu bir kahveci güzel fikir gençler sever öyle şeyleri çay ocağıyla da çakışmazsınız. Tostu da Kore tostu yapabilirsiniz internetten bakın gene basit maliyetsiz ama değişik hem de moda şu aralar. Gençler sever böyle şeyleriBir arkadaş da patso demiş. Olabilir aslında maliyeti düşük bir şey. Benim aklımdan da şu geçiyor aslında. Bir kahve makinesi. Espresso capuchino falan yapabilen makinalardan. Çaycı bir de. Kruvasan, kurabiye tarzı bir şeyler. Öğrenciler ilgi gösterir diye düşünüyorum. Hatta biraz konsept cafeye çevirebilsem öyle yerlerin konumu bile önem arz etmiyor. İnsanlar fotoğraf çekip sosyal hesaplarına koymak için bile gidiyor öyle yerlere. Tost fikri ile bu söylediklerim bir arada olur mu acaba?
Ay hep sen yapacaksın tostu patates vs o kadar yorgunluğa değer mi 6 ay için
Yani kadına olur mu bilmiyorum ama tütün nargile malzemeleri aklıma geldi ilk erkek çevre çoğunlukta deyince.
Birde başka bir fikir vereceğim ben bekarken İstanbul’da zengin bir semtte oturuyordum orada hiç görmedim. Fakat evlenip daha fakir diye tabir edilen semte gelince burada gördüm ve bu iş fikrine bayıldım. İş şu damacana su satıyorsunuz fakat gel-al şeklinde. Burada bayaa dükkan var. Damacanaları yığıyorlar dükkana. Eve getirenler 50 liraya getiriyor kendin gel al yapanlar 25-30a satıyor. Sadece başta damacana depozitosu alıyor ilk defa gelenden. Diğer seferlerde sadece su parası. Boşu veriyorsun doluyu alıyorsun. Normalde başta eve servis yapmıyordu buradaki sucu. Ama işleri büyüttü şimdi hem gel-al yapıyor hem eve servis. Eve servis 50 tl gel al 25 tl bizim aldığımız yerde. Fakat birkaç dükkan var 30 tlye gel al satanda var.