Her an beklemiyorum ki zaten. Ama kötüyken beni sormayip giderilmesi zoruma gitti işte.Trip yapmak yerine oturup karşısına konuşsan?
Eski konunu bilmiyorum ama her an ilgilenmesini bekliyorsan olmaz. Aç bi film izle. Elişi falan yap uğras edin kendine.
Çalışıyordum,şimdi çocuktan dolayı evdeyimçalışıyor musunuz siz ev hanımı misiniz
Bebeğim var,böyle odun değildi sanki önceden,değişiyor işte insan demek ki.Bazı erkekler böyle odun işte,babası nasıl bir kocaysa,oğluda onu örnek alıyor..
Sende sevgi ve ilgi dilenciliğini bırak ve onu görmemezlikten gel,çok mutsuzsan ve çocuğun yoksa yeni bir yol çiz kendine,ama istediğin gibi bir eş bulma ihtimalinide bilemiyorum,çünkü kadın ruhundan anlayan erkek sayısı çok az...
Ay ben hiç tutamıyorum içimdeHer an beklemiyorum ki zaten. Ama kötüyken beni sormayip giderilmesi zoruma gitti işte.
Bilemiyorum. En azından sevgisini göstermede artik iyi gün dostu gibiBazi insanlar sade iyi gun dostudur esin boyle biri galiba
yok onuda denedim ise yaramıyor.Benim erkek arkadaşımda böyle, erkekler sanırım çok düzler mutsuzsanız ona göstermemeye çalışmak yerine gözüne gözüne sokun. Eğer çok bunaldıysanız ilgiye ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Ben artık yüzsüz yüzsüz sevsene beni biraz diyorum sonra ilgi göstermesi gerektiğini anlıyo
Konuştum ama ise yaramıyor maalesef. Uzak durmayı denedim oda bir yerden sonra mümkün olmuyorEşin sorumlulukları var eşinden beklersin. Bence bu durumu düzeltmeye çalış.
kendine başka aktiviteler edinmeye çalış seni mutlu eden iyi gelenhobiler edin böylece eşine olan beklentin düşer inan bana esin de senin icin onun dünyanın merkezinde olmadığını ve beklenti içinde olmadığını fark edince bu kez farkında olmadan sana ilgi göstermeye baslayacaktirÇalışıyordum,şimdi çocuktan dolayı evdeyim
Bebekten sonra sende kendini salıvermiş olabilirmisin ister istemez,bazı erkeklerde kendisini heyecanlandıran kadınlara ilgi gösteriyor,belki ilişkiniz monotonlaşmıştır..Bebeğim var,böyle odun değildi sanki önceden,değişiyor işte insan demek ki.
Çok hoşsunuzAy ben hiç tutamıyorum içimde
Oturtup karsıma essek gibi dinliceksin diyorum.
Mecburiyetten dinliyo
Onun sormasına gerek yok. Sen anlat derdini sıkıntını.
İyi günde, kötü günde işte.
Acaba siz mi fazla ilgi gösteriyosunuz? Benim erkek arkadaşım bi kere bana şey demişti, sen izin versen seninle ilgilenicem ama çok fazla üzerime düşüyosun. Sizde biraz ilgisiz olmayı deneyin belki işe yarar.yok onuda denedim ise yaramıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?