Kendine yetmek gerek sanirim

Boskume

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
534
351
33
Dert köşem oldu burası yoksa kaldırmak çok zor geliyor artık bazı şeyleri. Eşimin ilgisizligiyle ilgili konu açmıştım önceden. Değişen bir şey yok gibi ya da ben mi fazla bekentideyim bilmiyorum. Kendi kendime mutlu olmak için bir sürü uğraş edindim ama nafile yine de eşimden ilgi beklerken buluyorum kendimi. Ben adım atmadıkça bir sarılmayı,bir öpmeyi,bir saçımı okşamayı bana çok gören nurtopu gibi bir kocam oldu artık Birkaç gündür kendimi iyi hissetmiyordum,yine de ona yansitmamaya çalıştım ama insan bir sormaz mi neyin var ,canın mı sıkkın? Ben kötü olunca o daha beter surat yapıp trip atıyor. Şimdi de arkadaşıyla çorba içmeye çıktı bu saatte. Aslında hiç yapmadığı sey. Herşey gibi bu da değişmeye başladı tabi...

Bazı erkekler böyle odun işte,babası nasıl bir kocaysa,oğluda onu örnek alıyor..

Sende sevgi ve ilgi dilenciliğini bırak ve onu görmemezlikten gel,çok mutsuzsan ve çocuğun yoksa yeni bir yol çiz kendine,ama istediğin gibi bir eş bulma ihtimalinide bilemiyorum,çünkü kadın ruhundan anlayan erkek sayısı çok az...

Benim erkek arkadaşımda böyle, erkekler sanırım çok düzler mutsuzsanız ona göstermemeye çalışmak yerine gözüne gözüne sokun. Eğer çok bunaldıysanız ilgiye ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Ben artık yüzsüz yüzsüz sevsene beni biraz diyorum sonra ilgi göstermesi gerektiğini anlıyo

Bebeğim var,böyle odun değildi sanki önceden,değişiyor işte insan demek ki.

Her an beklemiyorum ki zaten. Ama kötüyken beni sormayip giderilmesi zoruma gitti işte.
Ay ben hiç tutamıyorum içimde
Oturtup karsıma essek gibi dinliceksin diyorum.
Mecburiyetten dinliyo

Onun sormasına gerek yok. Sen anlat derdini sıkıntını.
İyi günde, kötü günde işte.

yok onuda denedim ise yaramıyor.

Çalışıyordum,şimdi çocuktan dolayı evdeyim
kendine başka aktiviteler edinmeye çalış seni mutlu eden iyi gelenhobiler edin böylece eşine olan beklentin düşer inan bana esin de senin icin onun dünyanın merkezinde olmadığını ve beklenti içinde olmadığını fark edince bu kez farkında olmadan sana ilgi göstermeye baslayacaktir
bir de hemencecik üzülme bu konuya bebek kaç aylık bilmiyorum ama eğer küçükse ve ilk çocuksa hayatinizin ve iliskinizin yeniden düzene girmesi biraz zaman alacaktir

Bebeğim var,böyle odun değildi sanki önceden,değişiyor işte insan demek ki.
Bebekten sonra sende kendini salıvermiş olabilirmisin ister istemez,bazı erkeklerde kendisini heyecanlandıran kadınlara ilgi gösteriyor,belki ilişkiniz monotonlaşmıştır..

Ay ben hiç tutamıyorum içimde
Oturtup karsıma essek gibi dinliceksin diyorum.
Mecburiyetten dinliyo

Onun sormasına gerek yok. Sen anlat derdini sıkıntını.
İyi günde, kötü günde işte.
Çok hoşsunuzama artık konuşmam etki etmiyor,kendi haline bırakayım istiyor sanırım. Hiç ilgi beklemeyeyim kendi gibi oduna dönüşeyim diye bekliyor sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…