Kendine yetmek gerek sanirim

Ilk çocuk,1 yaşında. Aslında çalışan bir kadindim ama çocuğum için işten ayrıldım. Kitap okumayı,resim yapmayı çok severim uğraşırım hala ama işte ben biraz eşimde bana ilgi göstersin diye bekliyorum. Beni çok ihmal ediyor son 1 yıldır falan

Bebekten sonra sende kendini salıvermiş olabilirmisin ister istemez,bazı erkeklerde kendisini heyecanlandıran kadınlara ilgi gösteriyor,belki ilişkiniz monotonlaşmıştır..
Nasıl anlatsam bu konu hep dikkat ettiğim bitseydi. Bebekten öncede bakımına falan özenirdim sonrada değişmedi bu. Ama eşim çabalarını bile görmüyor sanki. Sevgisi bitti diye bile düşünüyorum bazen. Ama ona sorunca saçmalama demekten başka cevap vermiyor iste

Acaba siz mi fazla ilgi gösteriyosunuz? Benim erkek arkadaşım bi kere bana şey demişti, sen izin versen seninle ilgilenicem ama çok fazla üzerime düşüyosun. Sizde biraz ilgisiz olmayı deneyin belki işe yarar.
Olabilir aslında. Çok fazla fazla seviyorum hatta. Kendimi geri çekemiyorum işte ,dayanamıyorum iki gün bile sürmüyor uzak kalma denemem.

Çok hoşsunuzama artık konuşmam etki etmiyor,kendi haline bırakayım istiyor sanırım. Hiç ilgi beklemeyeyim kendi gibi oduna dönüşeyim diye bekliyor sanirim
Siz ilgi gösterince ne yapıyor peki,kaçıyor mu?
Hani siz ilgilenin ya da anlatmaya başlayın,olaylara onu da dahil edin,fikrini sorun,sarılın öpün.
ama bunları şikayet ederek ya da ilgilen benle diye gözüne sokarak değil.

çocuk doğduğundan beri yani acaba bebeğiniz olunca siz onunla hiç böyle ilgilenebildiniz mi annelik psikolojisi farklı bir şey sürekli ilgi sevgi bekliyor olabilirsiniz ancak bence erkekler bebekleri doğduktan sonra kendileri de bebeklesiyor onlar da ilgi bekliyor en az bebek kadar sizi bebekle paylaşmaya alışmak zor geliyor ona tabii siz de ikiye bölünmezsiniz ancak yavaş yavaş onun da çok değerli olduğunu ve ona olan İlginizi göstermeye başlayabilirsiniz

Şimdi Allah için ben sarilinca,öpünce kendi de karşılık verir. Ama mesela ilk kendi adım atması çok az. Haliyle ben de üzülüyorum,acaba sevmiyor mu diye düşünceler bile geliyor aklıma.

Olabilir aslında. Çok fazla fazla seviyorum hatta. Kendimi geri çekemiyorum işte ,dayanamıyorum iki gün bile sürmüyor uzak kalma denemem.
Canım ya bende senin gibiyim ama insan bazen doluyo bende 4-5 ayda bir patlama oluyo (tabi siz evlisiniz farklı olabilir o kısımda bi bilgim yok) ama ben sıkıldım ayrılıcam diye patlayınca korkup kendine geliyo sürekli update ediyorum adamı yoksa giderek odunlaşıyo güncel tutmak lazım

Yok yok o hiç ilgi sıkıntısı yaşamadı inanın. Bende doğumdan önce korkardım acaba eşime ilgim azalır mi diye ama tam tersi daha bağlandım. Yalnız kendi uzaklaştı. Hatta çok araştırdım bu durumu psikolojisini etkilemiştir belki anne olmam diye ama artık 1yıl oldu öyle olsa bile alışmış olması gerekmez miydi? Beni ilgi budalası yapsın demiyorum ki ,sevgisini göstersin,sevildiğimi bileyim istiyorum ve bunu ona yuzyuze,mektupla,mesajla her şekilde anlatmaya çalıştım. Ama gıdım ilerleme olmuyor sanki

sevgiliyken yapması daha kolaydı tabi ama evli olunca zor oluyor. Patlasamda lavlar fazla dağılmasın diye uğraşıyor insan . Gerçi arada bir patlamak gerekiyormuş onu anlamıyorum bu gidişle.

Şimdi Allah için ben sarilinca,öpünce kendi de karşılık verir. Ama mesela ilk kendi adım atması çok az. Haliyle ben de üzülüyorum,acaba sevmiyor mu diye düşünceler bile geliyor aklıma.
Ohoo bekleme öyle ilk adım vs.onlar sevgiliyken oluyor.evlisiniz artık,o yapmadı sevmiyor mu diye düşünmek çok saçma.

Kadın ruhundan anlamayan odunları anlamasamda anlıyormuş gibi yapıyorum.
Ama böylesi öküzlüğü hiçbir yere sığdıramıyorum
Çok zor sanki insanın sarılıp öpmesi.
Öküz
Zamanında iyi anlıyormuş beyefendi,şiirler falan gırla. Bana gelince odunlasti . Sorun bende heralde bilemiyorum artik

sevgiliyken yapması daha kolaydı tabi ama evli olunca zor oluyor. Patlasamda lavlar fazla dağılmasın diye uğraşıyor insan . Gerçi arada bir patlamak gerekiyormuş onu anlamıyorum bu gidişle.
Bence adam seni kesin gözüyle görüyo artık yani evlisiniz, çocuk var. İlgi göstermesi gerektiğini unutuyo. Çok aşırıya kaçmadan hala ilgi göstermesi ilgilenmesi gerektiğini göster bence. Çok ilgi göstermeyerek uzak durarak başlayabilirsin gibi geldi.

hmm haddimi asmazsam bi şey söylemek istiyorum acaba doğumdan sonra kendinizi salmış bakimsizlasmis cekiciliginizi kaybetmiş olabilir misiniz

hmm haddimi asmazsam bi şey söylemek istiyorum acaba doğumdan sonra kendinizi salmış bakimsizlasmis cekiciliginizi kaybetmiş olabilir misiniz
Estağfurullah,daha önce gitmediğim kadar kuaföre gidiyorum. Kilom doğum oncesiyle aynı. Her gün olmasada aradahafif makyaj,saç falan uğraşıp özeniyorum ama bunu bile görmüyor. Görüyorsa da dile getirmiyor. Insan bu kere bile AA hayatım bugün ne güzelsin demez mi? Demiyor iste

Bence soğuma tek taraftan olmaz yani illa bir şey vardır sizde onun uzaklaşmasımi sağlayan yanlış anlamayın suçlamiyorum da. Bence görmezden gelmeyin eşinizi alıp karşınıza konuşun insanlar konuşa konuşa. Bazı insanlar gerçekten kendilerine söylenmeden hareketlerinin karşı tarafta yarattığı etkiyi anlamıyorlar sadece triple ya da sevgi göstermekle olmaz. Ayrıca canınız sıkkınsa yansıtin anlıyorum az çok insan ya üzmek istemiyor ya da moralsiz haline ters yorum yapılınca kırılıyor için e atıyor. Sakın yapmayın bunu sizinki de can abartmadan dinlendirin farklı şekilde yaklaşın dikkatini çeksin biraz da korksun ki kendine getirir korku adamı

bir evlilik terapistine gidin esiniz kabul ederse ayrıca şunu da çok iyi anladım ki sizden kaynaklanan bir hata yok bu durumda bence

Ah işte onu yapabilsem,uzak durabilsem belki değişir durumlar.

aynen aynen bi reklam filmi vardı çok severdim sloganını
atara atar gidere gider like a like la cevap ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…